Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για προσωπική κάρτα

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν καποιος θελει να παει σε τυπογραφειο και να παραγγειλει την εκτυπωση προσωπικων καρτων(τις μικρες, με τα στοιχεια μας), απο τα στοιχεια του βιογραφικου του, ποια ειναι σκοπιμο και χρησιμο να συμπεριλαβει? Εχω δει καρτες με λιγα στοιχεια(παροτι ο κατοχος ειχε μεγαλη προυπηρεσια) καθως και καρτες με πολλα(φορτωμενες στην κυριολεξια).

Σε σχεση λοιπον με διαφορες θεσεις που κατειχε σε διαφορες δουλειες, τι πρεπει κανεις να γραψει στην καρτα του?

Δημοσ.

Aν εννοεις business cards, γραφουμε ονοματεπωνυμο, επαγγελμα,διευθυνση, τηλεφωνα, ηλεκτρονικη διευθυνση και το πολυ πολυ να συμπεριλαβεις καποιον τιτλο που εχεις οπως ΜΑ [για master μετα το ονομα σου], PHD, κ.ο.κ.

Σκεψου τα χρωματα που θελεις, τα γραφικα[αν εχει καποιο λογκο, η παιχνιδι με τα αρχικα σου], τη γραμματοσειρα, γενικως τον τροπο τοποθετησης των στοιχειων ως συνθεση, αλλα αν προτιμησεις κατι λιτο, φροντισε το χαρτι ιδιαιτερως να ειναι καλης ποιοτητας.

Ο,τιδηποτε αλλο ειναι κιτς, και δεν δημιουργει καμια επιπλεον καλη εντυπωση.

Δεν αναφερουμε εμπειριες και δουλειες στις καρτες. Ρολος τους ειναι να δωσει επιγραμματικα το επαγγελματικο στιγμα μας, και τροπο επαφης μαζι μας. Για τα υπολοιπα ειναι το βιογραφικο και το δια ζωσης.

Δημοσ.

ΒΙΑP πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου.

Αυτα που ειπες υποθετω οτι ειναι το savoir-vivre των καρτων.

Γιατι κατα τα αλλα, εχω δει μεγαλογιατρους να γραφουν στις καρτες τους ολα τα νοσοκομεια απο τα οποια περασαν, κι οχι απλα κατι απο τις σπουδες τους.

Και λεω, μηπως πρεπει κι εγω να βαλω τις εταιριες που περασα?

Δημοσ.

Πραγμάτικά και εγώ πιστέυω οτι με αυτά που αναφέρονται φτιάχνεις μια υπερπλήρη κάρτα,αλλωστε η κάρτα είναι κάρτα και όχι βιογραφικό σημείωμα!

Δημοσ.

Επισης, σαν κατι extra, αν σκοπευεις να δωσεις σε αγγλοφωνο για παραδειγμα κοινο, μπορεις να τυπωσεις μια πλευρα στα ελληνικα και την αλλη πλευρα στα αγγλικα. Καμια επιβαρυνση στην εκτυπωση.

Επισης, ειτε τυπωσεις 200 ειτε 500 τα ιδια λεφτα θα ειναι, οποτε αν σου πουν μεγαλο αριθμο καρτων, μην παραξενευτεις, το κοστος δεν θα αλλαξει, χρεωνεται φιξ η χρηση των μελανιων τη φορα.

Δημοσ.

way off topic

τα ποστ στο ινσόμνια

Μήπως να κάνουμε ένα section mjmjpedia εδώ στο insomnia? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...