kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πήρα σήμερα ένα καινούριο λάπτοπ που έφερε το Πλαίσιο γιατί το presario μου (το πλυσταριό μου, που λέει και μια φίλη) μετά από 6 χρόνια δεν δείχνει να αντέχει άλλο παρά μόνο office και ίντερνετ. Το Σάββατο θα το έχω. TurboX laptop TURION 64 2,0 GHz 17'' οθόνη, 100GB seagate SATA2 5400 RPM 2 GB RAM 2 x nvidia 7600!!!!!!! (ή μήπως 7900, κόλλησα τώρα) κάρτα ήχου με εξόδους 5.1 και οπτική και audio in dvdrec dual layer φυσικά ... ...και άλλα πολλά όπως sd θύρα, wifi b/g, bt κλπ Γενικά το μηχάνημα είναι τούμπανο, διάτρητο από εισόδους και εξόδους στην περίμετρό του, τόσες που δεν τις θυμάμαι όλες αυτή τη στιγμή και με καταπληκτική οθόνη! Το εκθεσιακό μόλις τοποθετήθηκε στη θέση του στο κατάστημα Μεταμόρφωσης. Λίγο έπαιξα μαζί του και μπορώ να πω ότι δείχνει εκπληκτικά γρήγορο. Με την πρώτη ευκαιρία δείτε το. 130 κομμάτια αν άκουσα καλά, τα δυο πρώτα έφυγαν. Τιμή συγκεκριμένου: 2.280Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Para polla lefta gia ena mhxanima TurboX. iparxoun arketa kalytera mhxanimata kataskevastika kai se poly xamhloteres times ! px. HP ZD Series ektos kai an endiaferesai mono gia turion pou den to exw psaksei poly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realestate Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 πολλά χρήματα για turbox για κοίτα εδώ . τέλειο μηχάνημα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=332458&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Τα χω δει όλα αυτά τα λάπτοπς που λέτε και τα χω ψάξει επισταμένως. Συγκεκριμένα έψαξα όλα τα μηχανήματα που έχει το site του Πλαισίου και του play247 (όπως και κάποια που δεν έχουν έρθει ακόμα). Τα HP δεν έχουν καλή οθόνη, πολύ θολά. Το core duo είναι 32bit και δεν θέλω 32bit (άλλο core duo και άλλο dual core). To TOSHIBA Satellite P100-143 κοστίζει 400 Ε παραπάνω με μισές "ονομαστικές" δυνατότητες (αλλά μεγάλη ανάλυση οθόνης). Ta vaio είναι δυστυχώς συνολικά αργά. Σας προτείνω να ξαναδείτε τη σύνθεση που έγραψα (διπλή κάρτα γραφικών, sata2 100άρη δίσκο, κλπ). Αποφάσισα να μην ξαναπάρω επώνυμο λάπτοπ διότι είναι βαρύ το "πρόστιμο" σε περίπτωση που χαλάσει κάτι και γιατί τα turboX, για τα οποία ούτε να ακούσω δεν ήθελα πριν από 2 χρόνια, έχουν τουλάχιστον στον τομέα "οθόνη" κάνει άλματα ενώ η επεκτασιμότητά τους συγκαταλέγεται στα συν τους. Όλα καλά αρκεί, βεβαίως, να μην αρχίσει να κρασάρει ή να μην πάρει φωτιά! Που και να πάρει σε μια μέρα θα έχω άλλο! Αυτά. Τα υπόλοιπα όταν το πάρω στα χέρια μου. (Να σημειώσω ότι αν πάρετε το αντίστοιχο με 1 GB ram και μικρότερο επεξεργαστή το κόστος μειώνεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorgio1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον NeCrOmAnCeR19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 to laptop pou pires einai sferato...kaloriziko!apla gia turboX tha to skeftomoun dipla.efoson sou vgei skili axize h epilogi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 poli kali epilogi kirileman, to laptopaki auto einai toumpano!!!gia tin akribeia exei 2*7900gt kai trexei kai den ftanei!!!fisika pataei kati toshibakia sta 2.699 euro!!Den lew to toshiba para poli kalo alla an pathei kati trexeis kai den ftaneis,enw sto turbo pas sto plaisio tous to kopanas sto kefali kai sto ftiaxnoun stin idia mera!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ξέρετε ότι έχω ως βασικό κριτήριο για την αγορά ενός λάπτοπ την οθόνη του (μα τι λέω; που να το ξέρετε. Τέλος πάντων, η οθόνη είναι πάνω απ'όλα, νομίζω συμφωνούμε. Αν δεν είχε την οθόνη που έχει δεν θα το αγόραζα, ας είναι ταχύτατο και οπλισμένο σαν αστακός. Όλα τα άλλα έπονται. Και ναι, από το λίγο που είδα είναι πραγματικό γρήγορο! Απο περιέργεια και μόνο σας λέω ότι αξίζει να το δείτε από κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Τα HP δεν έχουν καλή οθόνη, πολύ θολά. Afto pali pou to exeis dei ??? toulaxiston sto diko mou HP kai se kamia 15aria alla pou exoun perasei apo to mati mou, ola arista mou fenontai !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Είδα τα DV8284EA και DV8227EA. Είχα βάλει στο μάτι και άλλα HP. Σε επιτόπια σύγκριση με vaio, turboX και toshiba διαπίστωσα ότι δεν έχουν τόσο φωτεινή οθόνη και τα γράμματα φαίνονταν ελάχιστα θολά. Μικρές διαφορές, όχι κάτι τραγικό αλλά διαφορές που εντοπίζονται από μηχάνημα σε μηχάνημα. Εννοείται ότι αν είχε κάποια επιπλέον στοιχεία που ζητούσα θα το έπαιρνα με χαρά χωρίς να με χαλάει τόσο πολύ το παραπάνω χαρακτηριστικό (παρότι με ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη). Μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ με χάλασε το ότι η περιοχή του πληκτρολογίου κοντά στην οθόνη (που έχει και πολλά extra κουμπιά) βυθιζόταν πολύ! Πουθενά, πάντως, δεν θα δεις να λένε ότι έχουν κορυφαία οθόνη. Το πολύ "descent"! Για του λόγου το αληθές, δες αυτά: http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050489,39178717p-2,00.htm http://reviews-zdnet.com.com/HP_Pavilion_dv5000z_Turion_64_2_2GHz/4505-3121_16-31727903.html?tag=also http://reviews-zdnet.com.com/HP_Compaq_nx9420_2_16GHz_1GB_RAM/4505-3121_16-31780522.html?tag=also http://cnet.nytimes.com/HP_Pavilion_dv1000t/4505-3121_7-31692317-2.html?tag=nav (Σε ένα σημείο λέει: "Though we often find HP laptop displays lacking, the Pavilion dv1000t's looks crisp". Μόνο για αυτό διάβασα καλά λόγια.) Αυτά έμαθα, αυτά μεταφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantis7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 loipon palikaria eixa tin eukairia na "paiksw" me ena tetoio laptopaki!!!Katarxin foraei 2 7900gs se sli!!Score 3dmark 05: 8500!!Poli kala an skefteis oti einai laptop!!Apo thermakrasies den trelenete kiolas kala paei!!Esi kirileman ti leei?pws sou fainete??ola kala?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Σάββατο πρωί μου ήρθε. Μόλις που πρόλαβα να του περάσω ΧΡ και τα προγράμματα μου. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Φοβερά γρήγορο εκ πρώτης όψεως, πολύ καλή οθόνη όπως είχα πει, και υπερπλήρες. Δεν ήξερα καν ότι έχει tvtuner μιας και το "έκλεισα" με το που εμφανίστηκε το πρώτο κομμάτι στο κατάστημα και όπως καταλαβαίνετε, ούτε ο πωλητής δεν το ήξερε το μηχάνημα καλά. FlyDVB hybrid mini λέγεται και έχει άριστη εικόνα! Έχει και ψηφιακό δέκτη, λοιπόν, ή μου φαίνεται; Πρόγραμμα τηλεόρασης πάντως δεν είχε το cd οδηγών και έτσι έβαλα ότι βρήκα για δοκιμή. Συνοδεύεται επίσης από usb ir και ένα τεράστιο τηλεκοντρόλ, ούτε γιαυτό βρήκα οδηγούς το λίγο που ασχολήθηκα, θα το κοιτάξω με ηρεμία αύριο, σήμερα. Το οπλοστάσιο του συμπληρώνουν bt (που υποστηρίζει από skype έως ακουστικά), 5.1 κάρτα ήχου, line in, mmc/sd reader, wifi b/g, 4 usb2. firewire, dvi, svideo κ.α. Ποιότητα κατασκευής; Ανέλπιστα καλή; Τα θυμάστε εκείνα τα turbox με τα βυθιζόμενα πληκτρολόγια; Καμία σχέση. Πέτρα το μοτόρι και δεν κάνω πλάκα. Όσο για επιδόσεις, δεν έχω προλάβει να τεστάρω παρά μόνο τα πολύ βασικά, κάτι office, photoshop, autocad και acdsee. Θα πρέπει να ξεθάξω κάνα παιχνιδάκι όπως quake4, far cry για να δω πως τα πάει. Όσο για θερμοκρασία, δεν ένιωσα το παραμικρό στο πληκτρολόγιο αν και έμεινε μέχρι τώρα ανοιχτό. Θα δείξει. Αυτά προς το παρόν. Με'γεία μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 llllooooooolll sostooooos. file kaloriziko to laptop. na to xairesai kai na mas les kai entiposeis apo to "ktinos" sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Thanks man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.