Gary_Kokkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ποιότητας ενός Plextor με μία άλλη μάρκα γιατί μάλλον ποτέ δεν είχες ένα.Ποιότητα κατασκευής δεν σημαίνει αποκλειστηκά να μην χαλάει το αντιγραφικό αλλά το DVD ή CD που γράφεις να μπορεί να παίζει και μετά από ένα χρόνο και να το διαβάζει γρήγορα η συσκευή ανάγνωσης.Εγώ δοκίμασα άλλες γνωστές μάρκες και το αποτέλεσμα ήταν να βιώσω για πρώτη φορά το κάψιμο ενός CD που με Plextor ποτέ δεν μου είχε συμβεί! Εγώ πρότεινα κάποιος να κάνει μια αναζήτιση εδώ μέσα στο forum να δεί εμπειρίες (και δικές μου). -Εσύ εννοείς την ποιότητα plextor,από καλές εγγραφές (πράγμα) που κάνουν πάνω κάτω πια όλα τα γνωστά αντιγραφικά,και εξαρτάται και από δισκάκια-Αυτόματα όμως έτσι πάμε σε συγκριτικό ποιό είναι καλύτερο μηχάνημα όπως εσύ το εννοείς .-Ομως κάθε εταιρία έχει και τα καλά,και τ'άσχημα προιόντα στην γκάμα της από τεχνολογία,οπότε όλα είναι σχετικά. -Αυτά όμως δεν εχουν να κάνουν με RMA και την συχνότητα βλαβών των Plextor,οσο πια και να κοστίζουν από διαφορά τιμής.-Εσένα μπορεί να μην σ'ενοχλεί,αλλά άλλους ενοχλεί να σε κρεμά μια κρίσιμη στιγμή ,που θα σταματήσει να λειτουργεί ,ενώ ένα άλλο που είναι εξίσου καλό πλέον,όχι.
GiannisKr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Τα τελευταία "πραγματικά" Plextor ήταν τα 712 και 716. Τα πιο καινούρια μοντέλα (π.χ. 755) ειναι rebadged BenQ... Ρε παιδιά πείτε μου!Ποιός σας λέει αυτές τις ράδιο-αρβύλες;Ο ένας λέει ότι τα 716 ήταν μούφα και ο άλλος τα 755.Ε αφού αυτό συμφέρει την Plextor γιατί δεν το κάνει και στο 760;Αποφάσισαν να κάνουν μια κοινωνική προσφορά το 18Χ στον κόσμο;Να δεχτώ αυτά που λέτε αλλά δεν μου παραθέτετε στοιχεία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πιστέψω τα λεγόμενά σας και να τα θεωρώ αμφισβητήσιμα.
greeneye Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 olh h istoria paidia ine h poiothta eggrafhs. H kaliterh dynath eggrafh lipon gia osous den exoun psaxtei kala einai. -Me opoiodhpote antigrafiko plextor (prosopika me 716 A) - me marka adeion cd-dvd Tayio YUDDEN eite se +r eite se -r kai me taxythta eggrafhs oti anagrafetai ,sinithos 8-16 X (gia DVD) Palia ta cd write ths plextor xalouse ayto pou leme 1 sta 1000. Einai alitheia oti sta DVD write xalane 10-20 sta 1000.entaksei symfono,omos... 1) thn poiothta eggrafhs den thn briskis pouthena afou mono me ayto to sindiasmo tha pezoun ta cd-dvd sou kai argotera,poli argotera. 2)sto allazoun taxytata,xoris KOPO. kai fysika xoris mia dekara tsakisth. 3)KAI BASIKOTERO. MHN kathgoreite TIN PLEXTOR kai opoiadhpote plextor otan xalaei ena antigrafiko kai kirios COBO giati gia osous den gnorizoun OSOI PEZOUN PAIXNIDIA ME STARFORCE KLEIDOMA,EITE OS AUTHENTIKA EITE OS PEIRATIKA TOTE O DRIVER POU EGKATHISTATAI KANEI TERASTIA ZHMIA KAI SE DIASTHMA 6 MHNON KAI PERA EOS 10 MHNON SINITHOS KATASTREFEI SXEDON SIGOURA OPOIODHPOTE COBO RECORDER. to egrapsa kefalaia gia na to prosexete. Thima aytou ine apeiroi xrhstes ston kosmo,mazi me aytous kai ego pou se diasthma 7 mhnon mou ekapse to 716 A kai mou to entikatesthse h eteria se 4 meres! (ime kai rodo opote 1 mera parapano i courier!) Aytos ine kai o logos pou h terastia eteria UBISOFT apesire entelos ti simfonia gia starforce kleidomata. kai mia mia oi eteries thn kanoun pera. Elpizo na sas enhmerosa kai na katalavete oti merika pragmata den xalane mona tous...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.