Προς το περιεχόμενο

Περί εγγύησης Plextor

dterzakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω οτι είναι λιγο άσχετο αυτό που θα πω αλλά επειδή και εγώ το 716 έχω εκανα την πατάτα να το αγοράσω bulk και τώρα δεν βρίσκω με τίποτα μαύρη πρόσοψη!Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ?Η plextor την στελνει με 20 ευρά και δεν αξίζει.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για πιο λόγο πιστεύετε ότι τα plextor κοστίζουν τα διπλά? Επειδή είναι σπουδαία μηχανήματα? Όχι. Για να μπορούν να κάνουν αντικατάσταση τα χαλασμένα χωρίς δεύτερη σκέψη και έτσι να μένουν ικανοποιημένοι όλοι οι πελάτες. Marketing απλά.

Σωστή η σκέψη σου.

Παρ' όλα αυτά, τα Plextor έχουν κάποιες διαφορές απο τον ανταγωνισμό, όσοι έχουν ανοίξει κάποιο drive καταλαβαίνουν τι εννοώ (μεταλλικά pickups, γρανάζια κ.λ.π.)

P.S. Μου ήρθε το RMA email απο την Plextor και τους έστειλα το SYSinfo.txt του PXInfo.

P.S.2 Φίλε Hlapatsas αν θες σου δίνω την δικιά μου πρόσοψη, αφού μου έρθει το 755 (?) μου... ;-)

Δημοσ.

Σήμερα έσκασε o τύπος της DHL σπίτι μου στην Πάτρα (εγώ αυτή τη στιγμή ειμαι Αθήνα), και παρέλαβε η αδερφή μου ενα ολοκαίνουριο PXA-755A με black bezel. :-)

Ι = happy.

Δημοσ.

eixa to 716A kai ta eftise logo pollwn (para poles) eggrafwn

estila to sabbato email stin Plextor eftiaksa tin forma kai .....perimena

apo thn tetarti eimai enas eftixis katoxos enos PX-755A kai me tin eggiisi na paratinete mexri 15-3-07

Respect loipon !!!!

Δημοσ.

Ξημερώματα Τετάρτης RMA, σήμερα Παρασκευή πρωί ήρθε το 755 για να αντικαταστήσει ένα 712 που με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει ένα 708 που είχε αντικαταστήσει το αρχικό 708... :mrgreen:

Δημοσ.

Σύντομες αλλαγές σε retail drives κάνουν πλέον πολλές φίρμες και επίσης συνήθως παίρνεις νεώτερο μοντέλο,αλλά δεν τα στέλνουν με courier αφού εχουν πιό οργανωμένους διανομείς,και πας στο μαγαζί που το αγόρασες.

Το RMA με courier,σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί πια την τιμή απόκτησης των Plextor που πιστεύεις ότι αγοράζεις και καλύτερη ποιότητα,ενώ με μια αναζήτιση στο internet βλέπεις το αντίθετο σε σχέση με τις πωλήσεις κάθε φίρμας και αναλογία βλαβών.

Δημοσ.
Σύντομες αλλαγές σε retail drives κάνουν πλέον πολλές φίρμες και επίσης συνήθως παίρνεις νεώτερο μοντέλο' date='αλλά δεν τα στέλνουν με courier αφού εχουν πιό οργανωμένους διανομείς,και πας στο μαγαζί που το αγόρασες.

Το RMA με courier,σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί πια την τιμή απόκτησης των Plextor που πιστεύεις ότι αγοράζεις και καλύτερη ποιότητα,ενώ με μια αναζήτιση στο internet βλέπεις το αντίθετο σε σχέση με τις πωλήσεις κάθε φίρμας και αναλογία βλαβών.[/quote']

Ναι, θα με πείσεις τώρα ότι είναι κακό μου ήρθε ο courrier και έφερε το drive στο σπίτι μου, σε λιγότερο από 2 μέρες αφότου το ανέφερα. Επίσης είναι κακό που όπως ήρθαν τα πράγματα αγόρασα drive το Δεκέμβριο του 2003 και έχω εγγύηση μέχρι τα τέλη του 2007, χωρίς να χαλάσω ούτε λεπτό.

Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι η συνήθης αντικατάσταση στην Plextor (και αλλού) γίνεται μέχρι 5 εργάσιμες,και συνήθως παίρνεις refurbish προιόν (που μπορεί και να σου ξαναχαλάσει,αν η εταιρία δεν έχει πια την αξιοπιστία που δημιούργησε το όνομά της )

Το θέμα είναι να σε εξυπηρετούν γρήγορα σε RMA ή να το χρειάζεσαι σπάνια ?

Γιάυτό ανέφερα ότι μπορείς να :

.....πιστεύεις ότι αγοράζεις και καλύτερη ποιότητα,ενώ με μια αναζήτιση στο internet βλέπεις το αντίθετο σε σχέση με τις πωλήσεις κάθε φίρμας και αναλογία βλαβών.

Aπό εκεί και πέρα όπως νομίζει κανείς....

Δημοσ.

Κοίτα φίλε με μία αναζήτηση στο Διαδύκτιο θα δεις ότι το Plextor 755 έχει πάει 65 ευρά και είναι πολύ ανώτερο από τα άλλα μοντέλα μόνο και μόνο από της επιπρόσθετες λειτουργίες τουσ τις οποίες χρησιμοποιώ καθημερινά.(Varirec,Gigarec,PowerRec).A, και να μην ξεχάσω και την τεχνιτή νοημοσύνη (Autostrategy) που κάθε φορά βελτιώνει την εγγραφή!Για αυτά που προσφέρει η Plextor δικαιολογούνται οι υψηλές τιμές.Αλλά ξέχασα,τα Nec είναι καλύτερα...

Δημοσ.

Τι σχέση εχει η τεχνολογία των Plextor (όταν δεν την δανείζεται από αλλού) με την συνολική ποιότητα σαν σχεση value for money ?

-Παρόμοιες τεχνολογίες έχουν και οι άλλες φίρμες και τις "βαφτίζουν" διαφορετικά -Δεν χαλάνε όμως συχνά όσο τα Plextor και κοστίζουν φθηνότερα με παρόμοια καλή εγγύηση.

-Εξάλλου μην πας μακριά-Με μια αναζήτιση και εδώ μέσα στο forum,συνήθως μόνο προβλήματα βλαβών αναφέρονται με την φίρμα ....τυχαίο είναι ?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ποιότητας ενός Plextor με μία άλλη μάρκα γιατί μάλλον ποτέ δεν είχες ένα.Ποιότητα κατασκευής δεν σημαίνει αποκλειστηκά να μην χαλάει το αντιγραφικό αλλά το DVD ή CD που γράφεις να μπορεί να παίζει και μετά από ένα χρόνο και να το διαβάζει γρήγορα η συσκευή ανάγνωσης.Εγώ δοκίμασα άλλες γνωστές μάρκες και το αποτέλεσμα ήταν να βιώσω για πρώτη φορά το κάψιμο ενός CD που με Plextor ποτέ δεν μου είχε συμβεί!

Δημοσ.
Ισχύει εν μέρει αυτό, καθότι όσον αφορά τα DVD Recorders, μέχρι και το 716 η Plextor αγόραζε έτοιμα drives από την LiteOn και τα έκανε rebadge σε Plextor.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Πού το είδες και το αναφέρεις; Γιατί από όσο ξέρω το GigaRec και το VariRec δεν τα έχει άλλη εταιρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...