dterzakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Όλοι ξέρουμε ότι η Plextor δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα οπότε για οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να συνενοηθείς με τα κεντρικά στο Βέλγιο. Πρόσφατα μου χάλασε το DVD-RW που έχω και επειδή ξέρω τι παίζει με την Plextor τους στέλνω αμέσως mail. Ορίστε η απάντηση που πήρα: Dear Customer, This is the confirmation of your RMA request.Your RMA number is ************* for PX-716A/*************. Please check your delivery address details: (***********) Please follow the next steps carefully: 1. Download the PXINFO program (http://www.plextor.be/technicalservices/downloads/utilities.asp). 2. Run the program while the drive is connected, SAVE the result and attach it to an email to [email protected] with your RMA number in the subject. If failing to do so, a digital fotograph of the label with the serial number is an alternative. 3. After receiving this information a new unit will be dispatched to you by a courier. 4. Normal turnaround time is 2-4 business days. 5. Keep the defective unit at your location. You may be requested to return it later. If you do not receive this request within 2 weeks, the defective unit can be destroyed at your end. If you fail to send the PXINFO result or a digital photograph of the label, contact Plextor RMA department by email: [email protected] Thank you and best regards, Plextor Technical Support. Μέσα σε 2 μέρες μου έστειλαν καινούργιο χωρίς ούτε καν να ελένξουν το παλιό. Την πρώτη φορά που "έμπλεξα" με την Plextor ήταν όταν έσπασα το συρτάρι του CD-RW με το πόδι μου!! Αφού το σύνδεσα δεν έπαιζε το CD-RW. Τότε απλά μου είχαν ζητήσει να στείλω το drive στο Βέλγιο (με δικά τους έξοδα). Πάλι τότε μέσα σε 3 μέρες είχα ένα καινούργιο στα χέρια μου. ΥΓ1: Η εγγύηση παρατάθηκε για 3 μήνες ΥΓ2: Δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το DVD-RW είναι χαλασμένο ή κάτι άλλο πανω στο PC.... γιατί έχω κάνει κάποια πειράματα o/c ανεπιτυχή!!
Speed Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ανταποκρίνονται άμεσα και δεν θα σου ζητήσουν την συσκευή πίσω...
dterzakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Την πτώτη φορά μου την ζήτησαν. Αλλά όπως και να έχει και στις 2 περιπτώσεις σε 3 μέρες είχα ξεμπερδέψει....
silencer51 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Φίλε dterzakis έχουμε το ίδιο drive... Κι εγώ σήμερα το έκανα RMA - τις τελευταίες μέρες πέταγε συνεχώς Power Calibration errors και πλέον δεν μπορεί να γράψει τίποτε. Συμπλήρωσα την online RMA request form και περιμένω το email με τα περαιτέρω instructions... Στεναχωρήθηκα πάντως γιατι τα τελευταία χρόνια διαλέγω σταθερά Plextor και το 716Α ειναι το πρώτο που παρουσίασε βλάβη...
dterzakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι χάλασε "μόνο του" όπως είπα και πριν. Εγώ μετά το CD-RW γούσταρα τόσο που πήρα ακόμα και DVD-ROM Plextor...! Άσχετο: Τώρα μου έστειλαν το 755Α.
silencer51 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ώπ! Έκανες RMA το 716 και σου στείλανε το 755!? Προφανώς το 716 δεν βγαίνει πιά... Καλή φάση! p.s. και εγώ DVD-ROM έχω το Plextor 116... ;-)
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μου εχουν αλλαξει και το 712 (με αποστολη του παλιου) και το 716 χωρις επιστροφη αψογα !!!!! Αυτο που δεν ξερω αν ξαναχαλασει το 716 το ξανααλλαζουν ???? Η εγγυηση ειναι η αρχικη ή ανανεωνεται με την αλλαγη ????? :confused: :confused:
dterzakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μαζί με την μονάδα μου έστειλα και μία επιστολή που λέει εκτώς των άλλων: The warranty of the exchange unit is valid until 26/01/2007
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μαζί με την μονάδα μου έστειλα και μία επιστολή που λέει εκτώς των άλλων: The warranty of the exchange unit is valid until 26/01/2007 Καλο αυτο.Εμενα δεν μου εστειλαν κανενα χαρτι... :mrgreen:
e-tic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αυτά είναι! Χωρίς γραφειοκρατία, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ανησυχία! Το μεγαλείο μιας μεγάλης εταιρείας!
agribilos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Για πιο λόγο πιστεύετε ότι τα plextor κοστίζουν τα διπλά? Επειδή είναι σπουδαία μηχανήματα? Όχι. Για να μπορούν να κάνουν αντικατάσταση τα χαλασμένα χωρίς δεύτερη σκέψη και έτσι να μένουν ικανοποιημένοι όλοι οι πελάτες. Marketing απλά.
Narayan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ισχύει εν μέρει αυτό, καθότι όσον αφορά τα DVD Recorders, μέχρι και το 716 η Plextor αγόραζε έτοιμα drives από την LiteOn και τα έκανε rebadge σε Plextor. Το 760 που βγήκε τώρα δεν ξέρω τι "πατέντα" είναι, καθότι δεν υπάρχει άλλο drive στην αγορά που να δίνει μέγιστη ταχύτητα εγγραφής 18x.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.