Omiloparmenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Για σας παίδες...έχω το εξής πρόβλημα, όταν ανοίγω το PC και περάσουν 10-15 λεπτά τότε οταν ανοίγω δίαφορα παράθυρα δεν μου φένεται η μεγίστοποιήση το κλείσιμο και ελαχιστοποιήση...επίσης όταν ανοίγω ένα πρόγραμμα και πατά στις επιλόγες του μενού δεν μου φένεται τι είναι τσεκαρισμένο κτλ...όπως π.χ. όταν κάνω έναρξη τερματισμός δεν μου φένεται τι είναι τσεκαρισμένο...βέβαια αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα...το πρόβλημα είναι με τα προγράμματα...έχεται να προτύνεται κάποια λύση;
Xplayer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 1. Το πρωτο μπορει να ειναι απω ρυθμισεις της οθονης, μαλλον οταν ζεστενεται αρχιζει και μεγαλvωνει την ικονα. 2. ???. Μαλλον μια λυση ειναι να επαναφερεις παλιο registry.
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Kati gia registry mou mirizei edo... Kati paromoio eixa pathei ki ego prin apo 2 xronia kai ekana format.... xexexe Tora vevea exeis mia mikri pithanothta ean peraseis ta Win apo pano... Omos isos kai na min ginei tpt <p>O Sean isos na mporei na dosei mia kalh apantish... Einai mana se ayta
Sean Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Cristina: <strong>O Sean isos na mporei na dosei mia kalh apantish... Einai mana se ayta </strong><hr></blockquote><p>Sorry Christina δεν έχω ιδέα... (Κάποια στιγμή θα βρεθούμε και από κοντά εμείς οι δύο . Ίδια πόλη γαρ...)<p>Για πρόβλημα οθόνης μου κάνει πάντως.... Ο φίλος Omiloparmenos δεν μας λέει και τι λειτουργικό έχει... (Μάλλον 98 ή Me αφού μιλάει για τσεκαρισμένα μενού στο shutdown)<p>Υ.Γ. Το format σίγουρα μου φαίνεται για καλή λύση... <p>[ 23-12-2001: Message edited by: Sean ]</p>
Omiloparmenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Allax3a ta bit sta xrwmata (apo 32 ta ekana 16)kai to provlima lithike pros to parwn...gia na doume giati me auta ta mixanimata pote de 3ereis!
hunters Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 mipos kanenas ios? ton teleutaio kairo ginetai xamos sto net apo ious
Sonam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Ena paromoio problhma emfanizetai otan exeis ligh RAM kai den xreishmopoiheis polu Virtual Memory. Anebase ti VM sta 256MB elaxisto kai megisto kai ksanadwkimase. Mou etyxe to idio problhma otan peiramathzoumouna me authn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.