tsotrilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μου βγαζει αυτο το μηνυμα καθε φορα που προσπαθω να εγκαταστησω-εκκινησω καποιο παλιο παιχνιδι η προγραμμα....γιατι; Φταιω εγω η οντως δεν μπορουν να το ανοιξουν τα windows επειδη ειναι παλιο? Συνηθες φαινομενο για εμενα σε παιχνιδια απο cd-dvd περιοδικων με παλια παιχνιδακια.... Π.χ. το προγραμμα που προτεινε ενα μελος στο θεμα "τυφλο συστημα" http://www.pi-schools.gr/download/le...os/RAMtype.zip οταν προσπαθω να το τρεξω μου βγαζει το ιδιο μηνυμα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Προσπάθησε το εξής: 1. Βρίσκεις το executable αρχείο του προγράμματος (με κατάληξη .exe). 2. Δεξί κλικ στο αρχείο > Ιδιότητες. 3. Μία καρτέλλα πρέπει να είναι η Συμβατότητα. Εκεί, η πρώτη επιλογή (την ενεργοποιείς) σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις την εφαρμογή ως Windows95 ή Windows98 ή WindowsNT ή και Windows2000. Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα Windows98. Και μια κι είσαι στην καρτέλα Συμβατότητα, ενεργοποίησε και τις υπόλοιπες επιλογές.
tsotrilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ευχαριστω για το reply αλλα με οσες επιλογες και αν το εκανα βγαζει το ιδιο μηνυμα.....
savabk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 to ramtype douleyi mia xara sto xp.Gia alla prog i games vale Virtual PC. 1.Connectix Virtual PC 2.Microsoft Virtual PC 3.VMware-workstation - The Best
smilefreeware Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Σε XP SP1 δούλεψε άνετα. Θα πρότεινα να κάνεις edit στο αρχείο c:\WINDOWS\system32\Config.nt είναι text. Αν θυμάμαι κάποτε είχα πάθει κάτι παρόμοιο και κάποια σειρά μέσα σ΄αυτό το αρχείο ήθελε σβήσιμο. Την σειρά που νομίζεις ότι δεν χρειάζεται απλώς βάλε ένα REM μπροστά ώστε αν την ξαναχρειαστείς να σβήσεις απλώς το REM. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να λείπει και σειρά. Στο δικό μου γράφει dos=high, umb device=%SystemRoot%\system32\himem.sys files=40 Ολες οι σειρές που αρχίζουν με REM δεν λειτουργούν. Αν θες γράψε μας το δικό σου να το δούμε. Edit : Παλιά στο Dos όταν ξεκίναγε ο υπολογιστής διάβαζε τα αρχεία config.sys και μετά το autoexec.bat Τώρα γίνεται το ίδιο με τα c:\WINDOWS\system32\Config.nt c:\WINDOWS\system32\autoexec.nt Πιθανώς να χρειάζεται να κάνεις edit και το autoexec.nt. Αν μας γράψεις το δικό σου Config.nt γράψε και το autoexec.nt
tsotrilos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 φιλε smilefreeware τι θα μου πεις αν σου πω οτι δεν βρισκω τετοιο αρχειο μεσα στο system 32 ουτε ψαχνοντας απλα ητε κανοντας αναζητηση.....;;;;;
smilefreeware Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Σε πρώτη φάση φτιάξε αυτά τα 2 αρχεία με notepad οχι με word και σώστα στο c:\WINDOWS\system32\ ----------------- Config.nt ----------------- dos=high, umb device=%SystemRoot%\system32\himem.sys files=40 ----------------- autoexec.nt ----------------- @echo off lh %SystemRoot%\system32\mscdexnt.exe lh %SystemRoot%\system32\redir lh %SystemRoot%\system32\dosx SET BLASTER=A220 I5 D1 P330 T3 Κάνε boot και ίσως είσαι τυχερός.
Bougas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Προσπάθησε το εξής: 1. Βρίσκεις το executable αρχείο του προγράμματος (με κατάληξη .exe). 2. Δεξί κλικ στο αρχείο > Ιδιότητες. 3. Μία καρτέλλα πρέπει να είναι η Συμβατότητα. Εκεί' date=' η πρώτη επιλογή (την ενεργοποιείς) σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις την εφαρμογή ως Windows95 ή Windows98 ή WindowsNT ή και Windows2000. Θα έλεγα να δοκιμάσεις τα Windows98. Και μια κι είσαι στην καρτέλα [i']Συμβατότητα[/i], ενεργοποίησε και τις υπόλοιπες επιλογές. θα υπαρχει κατι αναλογο στα vista?
smilefreeware Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 θα υπαρχει κατι αναλογο στα vista? <Σφήνα απάντηση> Τα ίδια λέγανε και με τα XP αλλά τελικά αντι 1 βάλανε 2 Dos. Ενα με command.com και ένα με cmd.exe (δεν είναι ακριβώς ίδια).
tsotrilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 ακυρο τελικα το εκανα και αυτο αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Μου μυριζει format....
Dangelo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 tsampa to xrono sou tha fas... psaxe sthn microsoft, kai an theleis des thn symbatothta tou Age Of Empires 2 (oxi to expansion) pou exei to idio prob. isws vreis apo ekei lysh. To format pisteuw tha einai xamenos xronos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.