Προς το περιεχόμενο

Για να γελάσετε (για να μην πω ξεκαρδιστείτε)

gremlin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνω που λέτε σήμερα τον ΟΤΕ τηλέφωνο γιατί ήθελα κάποιες πληροφορίες για τα επιχειρησιακά πακέτα σταθερής τηλεφωνίας (OTEbusiness, ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ κλπ). Και όταν λέω παίρνω εννοώ ότι δεν παίρνω απλά τις πληροφορίες καταλόγου ή την εξυπηρέτηση πελατών. Παίρνω το 1200, την "ειδική" και καθ'ύλην αρμόδια γραμμή για επιχειρησιακούς πελάτες.

Το σηκώνει μια ας την πω κοπέλα και τις λές "Καλημέρα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με χρεώσεις και τρόπο παραγγελίας των επιχειρησιακών πακέτων σταθερής τηλεφωνίας." Μου απαντάει "Μισό λεπτό παρακαλώ". Με βάζει στην αναμονή (χωρίς μουσική παρακαλώ...απλά βουβαμάρα) και μετά από κανά 2λεπτο μου λέει "Ναι με ακούτε" ...έλα αλέκο πήγα να της πώ αλλά λέω άντε να δουμε τι θα μας πει..."Ναι κοιτάξτε μπορείτε να δείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.otebusiness.gr". Είπα από μέσα μου σώπα κυρά μου...λές να μην το ξέρω???Άλλωστε από εκεί βρήκα το τηλέφωνο της "ειδικής" εξυπηρέτησης και από εκεί έμαθα τα βασικά στοιχεία των επιχειρησιακών προγραμμάτων...απλά η αμεσότητα και η συνομηλία με έναν "ειδικό" συνήθως σου λύνει τα χέρια και απαντάει σε διάφορα ερωτήματα που συνήθως τα κακίστως σχεδιασμένα site σας δεν...Λέω ακόμα μια φορά να δώσω τόπο στην οργή. και ρωτάω ο αφελής "Τουλάχιστον μπορείτε να μου πείτε ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ OTEBusiness και ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ καθώς και τι με συμβουλεύετε να βάλω ανάλογα με την χρήση που μπορεί να κάνω???"...."Ναι μισό λεπτό παρακαλω.." αντε παλι στην αναμονή...λες κ την ρωτησα πόσο απέχει ο πλούτωνας από την γη, ποια η περίοδός του γύρω από τον ήλιο και ποιά η στροφορμή του............

μετά από κανένα λεπτό να σου την παλι...ο φωστήρας χτύπησε ξανα...θελετε να μαθετε τι μου είπε???

"Ναι με ακούτε?? Το ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ ειναι το ιδιο με το OTEBusiness αλλά είναι στα ελληνικά....είναι η μετάφρασή του...είναι ακριβώς τα ίδια προγράμματα...μπείτε στη σελίδα και θα βρείτε πληροφορίες...." Πλέον δεν άντεξα...είπα με όση καλοσύνη μου είχε μείνει ένα "Ευχαριστώ, καλημέρα" και το έκλεισα.........Τα σχόλια ΟΛΑ δικά σας...

Για την ενημέρωσή σας:

Τα πακέτα ΟΤΕBusiness http://www.otebusiness.gr/packcalls_etairikoi.asp

Τα πακέτα ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ http://www.otebusiness.gr/packcalls_otepichiro.asp

Ένα από τα σχόλια στην σελίδα του OTEBusiness "Σε περίπτωση που εγγραφείτε σε ένα από τα παραπάνω προγράμματα προπληρωμένου χρόνου ομιλίας θα έχετε το δικαίωμα να εγγραφείτε ή να διατηρήσετε το οικονομικό πρόγραμμα ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ μόνο για διεθνείς κλήσεις. "

και τέλος για γλυκό το περιεχόμενο της σελίδας Εξυπηρέτηση Πελατών http://www.otebusiness.gr/national_support.asp

"Με μια κλήση δίνεται λύση στο πρόβλημά μου!"

Με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 1200, ο ΟΤΕ σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης και ποιοτικής υποστήριξης σε θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση, την πληροφόρηση, την παραγγελιοληψία, την καταγραφή και άρση βλαβών.

Σήμερα το Κέντρο Εξυπηρέτησης 1200 υποστηρίζει όλους τους επιχειρησιακούς πελάτες της Αττικής, και σύντομα και της υπόλοιπης Ελλάδας.

O ΟΤΕ, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των Επιχειρησιακών Πελατών. Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, και με στόχο την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών σας, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο και ευέλικτο κέντρο εξυπηρέτησης για την ενημέρωση και αναγγελία βλάβης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, με ένα τηλεφώνημα στο 1200, έχετε τη δυνατότητα για:

Ενημέρωση

Ενημέρωση σε σχέση με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ομίλου ΟΤΕ

Πληροφόρηση και διευκρινίσεις σε σχέση με οποιαδήποτε απορία ή οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αναφορικά με την εξυπηρέτηση που σας παρέχεται, την ποιότητα και τα τιμολόγια προϊόντων και υπηρεσιών

Παραγγελία των προΪόντων και υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν

Βλαβοληψία

Υποβολή αιτήματος για άρση βλάβης

Άμεση ανταπόκριση

Σημαντική μείωση του χρόνου αποκατάστασης βλαβών

Πανελλαδική Υποστήριξη 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο

Πρόσβαση σε ένα τεράστιο Δίκτυο Εξοπλισμένων συνεργείων που βρίσκεται στη διάθεσή σας

Στο 1200 θα βρίσκετε το συνεργάτη που θα παρέχει υπεύθυνα ποιότητα στην εξυπηρέτηση σας.

"Στο 1200, η εξέλιξη δε σταματά"

Η εξυπηρέτηση πελατών του 1200 θα επεκτείνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες,

με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας

Δημοσ.

Η εξυπηρέτηση πελατών του 1200 θα επεκτείνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες' date='

με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας[/quote']

εγώ από αυτό που διαβάζω καταλαβαίνω ότι μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις θα σκεφτούνε σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο επεκταθούν και να εμπλουτιστούν βάζοντας.... μουσική στην αναμονή!

μέχρι εκεί μπορούνε να φτάσουν!

κατά τα άλλα είναι γνωστή και φαιδρή η αναποτελεσματικότητα τους.

Δημοσ.

"Ναι με ακούτε?? Το ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ ειναι το ιδιο με το OTEBusiness αλλά είναι στα ελληνικά....είναι η μετάφρασή του...

χαχαχαχα All the money σου λεω!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: Ανετα παει για υπογραφη.

Δημοσ.

και φανταστείτε οτι το συγκεκριμενο τμήμα του 1200 ειναι για επιχειρησιακούς πελάτες....όχι για οικιακή χρήση........................

Δημοσ.

to sikosan to tilefono sto 1200? entaksei vre aderfe,se kamia 5etia

tha ta exei empedosei ta paketa i gomena kai tha mas ta eksighsei!!!!!!!!

axaxxaaxxaaxaxaxax

ma kala kai esi re xristiane pires pragmatika na matheis an mporeis na kerdisis ekptosh 0,20 lepta sto logariasmo sou i na spasis plaka mazi tous? elpizo to deytero.Giati ola ta paketa tou OTE ine mia moufa kai mish

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...