danaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πώς τακτοποιείται το θέμα του fax όταν βάλεις adsl; Η φαξομηχανή είναι μονόδρομος; Όλες οι απαντήσεις πολύτιμες!!!
alexb_10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 kanena provlima. tou vazeis epanw ena filtraki kai leitourgei kanonika. emena toulaxiston.
danaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μάλλον δεν έγινα σαφής... Αν δεν έχω φαξομηχανή, πώς θα λάβω ή θα στείλω fax; Πρέπει να έχω συνδεδεμένο και το παλιό modem;
Guerriero4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πρέπει να έχω συνδεδεμένο και το παλιό modem; yeap. kai prosexe gia dialers
G_Zisis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Παιδια,μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο για να στέλνω fax μέσω του υπολογιστή χωρίς μηχανή?
μανος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Παιδια,μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο για να στέλνω fax μέσω του υπολογιστή χωρίς μηχανή? 1ον θα χρειαστείς 1 modem 2ον το cd των windows. Τώρα αφού εγκαταστήσεις το modem (εάν δεν είναι εγκατεστημένο) πας έναρξη - εκτυπωτές και φαξ - εγκατάσταση τοπικού εκτυπωτή φαξ. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση ρυθμίζεις τις παραμέτρους του φαξ ( δεν είναι δύσκολο) και όταν θέλεις να στείλεις φαξ (λόγου χάριν ένα έγγραφο που είναι στον υπολογιστή) πάς αρχείο - εκτύπωση και διαλέγεις για εκτυπωτή το φαξ. Εάν δεν είναι στον υπολογιστή το χαρτί που θέλεις να στείλεις τότε το σκανάρεις ως εικόνα και το κάνεις (την εικόνα) εκτύπωση στο φαξ. Αυτά τα λίγα και για περισσότερα θα πρέπει να δεις τις επιλογές και να πειραματιστείς. (είναι πολύ εύκολο)
Icecut Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Στην περίπτωση που θέλεις να στείλεις μονο κείμενο φαξ μπες στη σελίδα της Φορθνετ και τσέκαρε εκεί που λέει για δωρεάν φαξ μέσω νέτ!Είναι ενας τρόπος να στείλεις φάξ με χρήση Outlook και χωρίς μόντεμ..τώρα αν θες να βάλεις και φωτογραφίες δε ξέρω αν γίνεται!Είναι πάντως αρκετά καλο εγω που το δοκίμασα
homer a1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Στην περίπτωση που θέλεις να στείλεις μονο κείμενο φαξ μπες στη σελίδα της Φορθνετ και τσέκαρε εκεί που λέει για δωρεάν φαξ μέσω νέτ!Είναι ενας τρόπος να στείλεις φάξ με χρήση Outlook και χωρίς μόντεμ..τώρα αν θες να βάλεις και φωτογραφίες δε ξέρω αν γίνεται!Είναι πάντως αρκετά καλο εγω που το δοκίμασα Μήπως θα σου ήταν εύκολο να δώσεις ένα link; Κοίταξα στο site αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Αφορά υπηρεσία που παρέχεται μόνο στους πελάτης της; Ευχαριστώ
oykas2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 μάλλον εννοεί αυτό: http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmArt.aspx?p=90558
homer a1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 μάλλον εννοεί αυτό: http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmArt.aspx?p=90558 Ευχαριστώ oykas2001
danaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δεν είχα δει τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσεις στη forthnet.Γέλασα ρε παιδιά... * rp.Name_Lastname/[email protected] * rp.Name_Lastname/[email protected] Θυμίζει ηρωικές εποχές dos... Δηλαδή, η λύση αν δε θέλουμε άλλη μια συσκευή δίπλα μας, είναι να βάζουμε το παλιό μοντεμάκι...
G_Zisis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 μανο,ευχαριστώ για την βοήθεια.Αν το χρειαστώ θα το χρησιμοποιήσω.
sculper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 μανο,ευχαριστώ για την βοήθεια.Αν το χρειαστώ θα το χρησιμοποιήσω. μην ξεχνάς στέλνεις μόνο με λατινικούς χαρακτήρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.