Προς το περιεχόμενο

Fax μέσω adsl γραμμής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς τακτοποιείται το θέμα του fax όταν βάλεις adsl;

Η φαξομηχανή είναι μονόδρομος;

Όλες οι απαντήσεις πολύτιμες!!!

:)

Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα σαφής... Αν δεν έχω φαξομηχανή, πώς θα λάβω ή θα στείλω fax; Πρέπει να έχω συνδεδεμένο και το παλιό modem;

:)

Δημοσ.
Παιδια,μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο για να στέλνω fax μέσω του υπολογιστή χωρίς μηχανή?

1ον θα χρειαστείς 1 modem

2ον το cd των windows.

Τώρα αφού εγκαταστήσεις το modem (εάν δεν είναι εγκατεστημένο) πας

έναρξη - εκτυπωτές και φαξ - εγκατάσταση τοπικού εκτυπωτή φαξ.

Όταν τελειώσει η εγκατάσταση ρυθμίζεις τις παραμέτρους του φαξ ( δεν είναι δύσκολο) και όταν θέλεις να στείλεις φαξ (λόγου χάριν ένα έγγραφο που είναι στον υπολογιστή) πάς αρχείο - εκτύπωση και διαλέγεις για εκτυπωτή το φαξ.

Εάν δεν είναι στον υπολογιστή το χαρτί που θέλεις να στείλεις τότε το σκανάρεις ως εικόνα και το κάνεις (την εικόνα) εκτύπωση στο φαξ.

Αυτά τα λίγα και για περισσότερα θα πρέπει να δεις τις επιλογές και να πειραματιστείς. (είναι πολύ εύκολο)

Δημοσ.

Στην περίπτωση που θέλεις να στείλεις μονο κείμενο φαξ μπες στη σελίδα της Φορθνετ και τσέκαρε εκεί που λέει για δωρεάν φαξ μέσω νέτ!Είναι ενας τρόπος να στείλεις φάξ με χρήση Outlook και χωρίς μόντεμ..τώρα αν θες να βάλεις και φωτογραφίες δε ξέρω αν γίνεται!Είναι πάντως αρκετά καλο εγω που το δοκίμασα

Δημοσ.
Στην περίπτωση που θέλεις να στείλεις μονο κείμενο φαξ μπες στη σελίδα της Φορθνετ και τσέκαρε εκεί που λέει για δωρεάν φαξ μέσω νέτ!Είναι ενας τρόπος να στείλεις φάξ με χρήση Outlook και χωρίς μόντεμ..τώρα αν θες να βάλεις και φωτογραφίες δε ξέρω αν γίνεται!Είναι πάντως αρκετά καλο εγω που το δοκίμασα

Μήπως θα σου ήταν εύκολο να δώσεις ένα link; Κοίταξα στο site αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Αφορά υπηρεσία που παρέχεται μόνο στους πελάτης της;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν είχα δει τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσεις στη forthnet.Γέλασα ρε παιδιά...

* rp.Name_Lastname/[email protected]

* rp.Name_Lastname/[email protected]

Θυμίζει ηρωικές εποχές dos...

Δηλαδή, η λύση αν δε θέλουμε άλλη μια συσκευή δίπλα μας, είναι να βάζουμε το παλιό μοντεμάκι...

Δημοσ.
μανο,ευχαριστώ για την βοήθεια.Αν το χρειαστώ θα το χρησιμοποιήσω.

μην ξεχνάς στέλνεις μόνο με λατινικούς χαρακτήρες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...