Προς το περιεχόμενο

που θα βρω φτηνό πισσόχαρτο?

yiannakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δουλευα σε μια εταιρια που κατασκευαζε ξυλινα σπιτια.Το πισσοχαρτο οπως πολυ σωστα ανεφερε ο φιλος nikoskon το χρησιμοποιουσαμε στην οροφη κυριως ομως λογω της θερμομονωτικης του ιδιοτητας αλλα και για την υγρασια. Οσο αφορα την ηχομονωση χρησιμοποιουσαμε ενα υλικο, δεν μπορω αυτη τη στιγμη να θυμηθω το ονομα του (λογω και της ωρας), που εμοιαζε με φελιζολ αλλα ηταν πολυ καλυτερο ποιοτικα και φυσικα κοστιζε παραπανω. Δεν θριματιζοταν κι οταν γινοταν "σαντουιτς" με πλακες ηρακλειτη εκατερωθεν ηταν τελειο.Επειδη δεν ξερω για το που ακριβως σκοπευεις να το τοποθετησεις αυτα σου τα λεω πληροφοριακα. Ο ηρακλειτης ειναι στο περιπου φλιδες ξυλου ενωμενες με τσιμεντο που σχηματιζουν πλακες.Πλακες που χρησιμοποιουσαμε στους τοιχους αυτων των σπιτιων και παρειχε και ηχομονωση.Τιμες δεν γνωριζω για κανενα απο τα υλικα που προανεφερα αλλα μπορω αν θες να σου στειλω οταν θυμηθω το ονομα του πρωτου υλικου που σου ειπα και να το ψαξεις.Ολα τα ανωτερω με την επιφυλαξη να μην ειναι δυνατον να εφαρμοστουν σε τοιχους με τουβλα ή τσιμεντο.Απλα επειδη εχω δει καποια πραγματα σου τα λεω μηπως σε βοηθησουν να ρωτησεις και να μαθεις περισσοτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για Αθήνα υπάρχει επί της Αμφιθέας ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα με είδη μόνωσης.

Δεν θυμάμαι νούμερο αλλά βρίκεται περίπου στη μέση τη Αμφιθέας (νότια προάστια) ανάμεσα στη Συγγρού κ την Ποσειδώνος.

Για τιμές θα πρέπει να ρωτήσετε εκεί.

Απορία: Πώς σκοπεύετε να κολήσετε το πισσόχαρτο/πισσόφυλλο στο case σας, όσοι θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο;

/sc

Ηχομονωτικό πισσόχαρτο

Ηχομονωτικό πισσόχαρτο με αυτοκόλλητη την μια πλευρά. Πολύ μαλακό για χρήση αλλά με μεγάλη αντίσταση στην υψηλή θερμοκρασία. Κάθε τεμάχιο μπορεί να χωριστεί στα δύο λόγω της διαγράμμισης που υπάρχει στην μέση, και έτσι το πισσόχαρτο γίνεται 2 τεμάχια των 25 X 50 πόντων. Προσφέρεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.

Τιμή ?64.10

http://www.painthouse.gr

Για την τιμή δεν ξέρω αν είναι καλή, αλλά βλέπεις.

Σε κάποιο μαγαζί στα πατήσια έχω βρει ηχομονοτικό αφρολέξ - αυγουλιέρα σχετικά λεπτό (10 εκ στα βουναλάκια) με 14 € το τετραγωνικό. Μάλιστα είχα σκεφτεί να φτιάξω με αυτό ένα case για το case του pc μου με έξτρα ανεμιστήρες όμως για να μην έχω πρόβλημα θερμότητας. Φαντάζομαι όμως ότι το πισσόχαρτο θα είναι καλύτερο.

Το πισσόχαρτο είναι πιο λεπτό από το αφρώδες αλλά και πιο βαρύ γιατί δουλειά του είναι να προσθέτει βάρος και να μειώνει τους συντονισμούς κυρίως.

Το αφρώδες που μοιάζει με αυγοθήκη είναι κυρίως για ηχομόνωση αλλά λόγω της υφής του μαζεύει σκόνη και ίσως υγρασία.

Και επειδή έχει και μεγαλύτερο όγκο, μειώνει και την χωρητικότητα σε αέρα στο κουτί...

Για ηχομόνωση καλύτερα ρικοφόν (είναι αυτό το υλικό σαν αφρολέξ με σχέδιο αυγουλιέρας). Ρικοφόν ή πισσόχαρτο σε καλές τιμές θα βρεις στις αποθήκες με είδη μόνωσης.

Για ηχομόνωση καλύτερα ρικοφόν (είναι αυτό το υλικό σαν αφρολέξ με σχέδιο αυγουλιέρας). Ρικοφόν ή πισσόχαρτο σε καλές τιμές θα βρεις στις αποθήκες με είδη μόνωσης.

συμφωνω με το ρικοφον στο θεμα τις ηχομονωσης αλλα θα πρεπει να βρει με παχος κατω των 2,5 εκατοστων αν μιλαμε για case. εγω παντως χρησιμοποιησα πισσοχαρτο και ρικοφον σε ασχετη με το θεμα μας εφαρμογη(ηχομονωση αυτοκινητου) και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο. ειχα βρει ενα πισσοχαρτο που ειχε και μια μεμβρανη αλουμινοχαρτου, dynamat λεγοταν νομιζω, το οποιο μου ειπαν οτι ειναι το καλυτερο αλλα στην ποσοτητα που το ηθελα δεν μπορουσα λογω κοστους να το δοκιμασω

Μετά από την καλή ηχομόνωση που παρατήρησα με την εφαρμογή του πισσόχαρτου στον πισί' date=' θέλω να το βάλω σε μια μεσοτοιχία γιατί οι γοίτονες κάνουν θόρυβο. Δυστυχώς πό εκεί που το είχα αγοράσει ήταν ακριβό (από κατάστημα ειδών αυτοκίνησης - μπαίνει στα δάπεδα των αυτοκινήτων για ηχομόνωση). Το βρήκα και στο πρακτικερ και εκει σε τσουχτερή τιμή

Ξέρετε πουθενά να το έχει σε λογικές τιμές?

ευχαριστώ[/quote']

Εγώ λέω ότι δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα το πισσόχαρτο αν ο γείτονας είναι θορυβώδης. Μακάρι να υπήρχε τέτοιο προϊόν αλλά δυστυχώς ο θόρυβος όταν είναι δυνατός κάνει κραδασμούς και συντονίζει και δε σε σώζει τίποτα παρά μόνο να τα βρεις με το γείτονά σου και να σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...