Bakxos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Παιδια δεν ξερω τι εχω κανει και παθαινω το εξης στο word. Εχω γραψει ενα κειμενο αλλα ωστοσο θελω να συμπληρωσω κατι ή να διορθωσω κατι. Ετσι οταν παω να γραψω αναμεσα στο κειμενο μολις γραφω το πρωτο γραμμα μιας νεας λεξης μου σβηνει τα γραμματα απο την παλια αντι να τι μετακινηση προς τα δεξια. το ιδιο και αν πατησω το space δεν μετακινει τη λεξη αλλα αρχιζει και την σβηνει. πως διορθωνεται αυτο? τι εχω κανει. ειναι επειγον. ευχαριστω.
Bakxos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πάτα το κουμπί Insert Ευχαριστω φιλε. οντως ηταν αυτο πολυ απλο αλλα δεν το ηξερα.
Bakxos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Παιδια τα φωτα σας παλι. Θελω να κανω λατινικη αριθμηση σε κειμενο (οχι στις σελιδες) πχ. i) ii) . . v) το προβλημα ειναι οτι οταν επιλεγω το ι αγγλικο και μετα παρεθενση μου βγαζει σαν λαθος. υπαρχει κανα τροπος να εισαγω λατινικους αριθμους? ευχαριστω.
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Πηγαινε Μορφη->Κουκιδες και αριθμηση->Με αριθμηση και εκει μπορεις να επιλεξεις αυτο που σου αρεσει ;-)
Bakxos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω πολυ μολις το βρηκα και ημουν ετοιμος να γραψω. Βεβαια εγω πηγα απο το εισαγωγη->πεδιο-> αριθμηση. ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.