Προς το περιεχόμενο

Πρεπει να τα εγκαταστησω παλι ?

operater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Koita egw prosopika den exw valei akoma ta XP...alla

opos kai oles oi proigoumenes ekdwseis twn win

etsi kai auta ean kata tin egatastasi kaneis update

kai ta egatastiseis sto idio dir me tin proigoumeni ver

poy eixes sto sistima sou den tha iparxei prob mias

kai tha perasoun ola kai sta XP.Ean tora exeis kanai install

se diaforetiko dir...[PAKETOTHIKES] smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 .Pados akoma kai se autin

tin periptwsi kati mou fenetai oti boreis na kaneis...---Auta

kai pisteuw na voithisa

Δημοσ.

Φιλε μου αν εχεις αγγλικα me μαλλον και να μπορεις να τα εγκαταστησεις απο πανω.Σε ελληνικη εκδοση δεν νομιζω να μπορεις.Αλλα πιστευω οτι οι ...καθαρες λυσεις θελου και καθαρες εγκαταστασεις... smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by operater:

<strong>(...) Θελω να ρωτησω αν γινετε τα ΧΡ να μεταφερουν αυτοματα τα προγραμματα και τα registries απο τον σκληρο μου που εχω Windows 98 ή πρεπει να εγκαταστησω ολα τα προγραμματα απο την αρχη???

</strong><hr></blockquote><p>Συγχώρεσέ με, μήπως δεν καταλαβαίνω καλά: Εννοείς ότι

1. Έβαλες τα ΧΡ στο ίδιο partition που είχες τα 98;

Ή μήπως

2. Έβαλες τα ΧΡ σε άλλο δίσκο/partition και θέλεις να μεταφέρεις τα προγράμματά σου από τον αρχικό δίσκο (που έχει Windows 98) στον νέο δίσκο (που έχει Windows ΧΡ);<p>Από την διατύπωση της ερώτησης εγώ καταλαβαίνω το δεύτερο. <p>Αν συμβαίνει αυτό, δεν νομίζω να μπορείς απλά να "μεταφέρεις" τα settings και τα προγράμματα από τον ένα δίσκο στον άλλο. Μάλλον πρέπει να κάνεις clean install και επανεγκατάσταση όλων. frown.gif" border="0 <p>Ενδεχομένως να σκεφτόσουν το Norton Ghost. Αλλά, απ' ότι έψαξα στην knowledge base της Symantec, το Norton Ghost κρατάει image όλου του δίσκου - άρα και του λειτουργικού συστήματος. Οπότε δεν σου κάνει...<p>Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μεταφέρεις τα settings κάποιων προγραμμάτων (αφού πρώτα τα εγκαταστήσεις ξανά στα Windows XP) μέσω του Files & Settings Transfer Wizard που υπάρχει στα Windows XP. Αλλά προγράμματα; Χλωμό... frown.gif" border="0<p>[ 21-12-2001: Message edited by: paredwse ]</p>

Δημοσ.

kerstsmiley.gifΑγαπητοι φιλοι εβαλα και εγω τα ΧΡ ( μετα συνηθισμενα προβληματα με καποιες συσκευες )grrr.gif

Θελω να ρωτησω αν γινετε τα ΧΡ να μεταφερουν αυτοματα τα προγραμματα και τα registries απο τον σκληρο μου που εχω Windows 98 ή πρεπει να εγκαταστησω ολα τα προγραμματα απο την αρχη???

Την βοηθεια σας παρακαλω !<p>coolgleamA.gif coolgleamA.gif coolgleamA.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...