georgepre10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 εγώ έχω ένα pentium 4 στα 3,0 LGA 775. μπορώ να του κάνω κάτι ανάλογο και πως?
gremlin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 oxi kai ypopto, exei symbei ksana sto parelthon me tous celeron 300A pou paizan aneta sta 450Mhz. mia dokimi tha mas peisei vevaia... ti mou thimises twra.............7 xronia prin en etoi 1999 me ena ABIT BH6 kai ton Celeron 300A...
Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Η κατανάλωσή του όμως απλά ξεφεύγει μετά τον υπερχρονισμό.Για μένα δεν αξίζει έτσι.Τρώει υπερβολικά.
tarrasque Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ti mou thimises twra.............7 xronia prin en etoi 1999 me ena ABIT BH6 kai ton Celeron 300A... to idio board eixame to mixanaki mou kratise poly kairo kai leo na ftiakso ena paromoio me ton neo intel
joef_gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 kai ego imoun etoimos na ton paragilo! eixa upologisei eksoda apostolis kai ola alla to akurosa molis ida auton ton pinaka! http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/page14.html poli katanalosi re paidia! telika tha perimeno gia conroe!
sugaropoulos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Έχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή εδώ και λίγο καιρό αλλά δεν είχα δοκιμάσει να τον πουσάρω. Αφού είδα το post όμως μου άναψε η περιέργεια και μένα και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως όσα λέει το άρθρο πρέπει να ισχύουν. Δουλέυει άψογα με default ρεύμα στα 3335 (FSB 166) από 2666 (FSB 133). Από θερμοκρασίες πολύ μικρή αύξηση (περίπου 3-4 βαθμοί) και από κατανάλωση πάλι μικρή αύξηση (σύμφωνα με την ένδειξη που δείχνει το UPS load). Άλλωστε αν παρατηρήσετε το πινακάκι που είναι στο link του joef_gr για 3335MHz είναι μικρή η διαφορά με τις default τιμές σε κατανάλωση, αλλά οι επιδόσεις αυξήθηκαν πολύ. Βέβαια, εντάξει, Intel είναι...έχουν γενικώς μεγαλύτερη κατανάλωση από AMD. Και όντως ίσως είναι καλύτερα για όσους σκέφτονται για νέο σύστημα να περιμένουν τους Conroe. Άλλα για όσους δεν μπορούν να περιμένουν είναι πολύ συμφέρουσα λύση. Θα δοκιμάσω να πουσάρω και άλλο πάντως... P.S. Την stock ψύκτρα την έβγαλα σχεδόν από την πρώτη μέρα γιατί ούτε καλά έψυχε και μου έπαιρνε και τα αυτιά. Έχω πάνω Thermaltake Βig Typhoon και σε full load @3335 έχει κάπου 48 βαθμούς. Αυτά για να επαληθεύσω ότι όντως πρέπει να ισχύει το άρθρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.