eretzum33 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Θα ήθελα να φτιάξω μόνος μου κάποια καλώδια USB και ενδιαφέρομαι να μάθω τη συνδεσμολογία τους. Μήπως γνωρίζει κάποιος την αρχή που ακολουθούμε ή κάποιο link με φωτογραφίες; Ευχαριστώ.
Panoramixx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Pin Signal Color Description 1 VCC RED +5V 2 D- WHITE Data - 3 D+ GREEN Data + 4 GND BLACK Ground Elpizw na se voithisei o pinakas....
Panoramixx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 A... kane ena post otan to dokimaseis na kseroume akrivws ti paizei.. Thnx
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 se afto to site exei arketa pragmata apo sundesmologies
dtkos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Αυτή είναι η συνδεσμολογία (http://www.hardwarebook.net/)
eretzum33 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μάγκες σας ευχαριστώ πολύ! Μόλις τα φτιάξω θα επανέλθω...
eretzum33 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 A... kane ena post otan to dokimaseis na kseroume akrivws ti paizei.. Thnx Μπορεί να άργησα κάτι μήνες... αλλά επανήλθα! Σκοπός της αρχικής μου ερώτησης ήταν η πρασπάθεια σύνδεσης του PC μου με το δορυφορικό δέκτη μέσω της θύρας USB και της σειριακής RS-232 που διαθέτει. Για το λόγο αυτό είχα προβλέψει διπλή πρίζα δικτύου CAT-5 (ethernet) στον τοίχο του σπιτιού πίσω απο το PC και το δέκτη αντίστοιχα. Απόσταση από πρίζα σε πρίζα περίπου 10 μέτρα. Με τη βοήθεια φίλου μου που διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία φτιάξαμε δύο καλώδια που από τη μιά τους μεριά έχουνε το γνωστό βυσματάκι του δικτύου CAT-5 και από την άλλη USB + RS-232 (αρσενικό και θηλυκό αντίστοιχα). Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα και αναπάντεχα επιτυχημένο, τουλάχιστον για τη USB που θεωρητικά έχει πρόβλημα στις μεγάλες αποστάσεις. Θα πρέπει να είμαι τυχαιρός, γιατί ο συγκεκριμένος δέκτης που έχω μάλλον "βγάζει" ισχυρό σήμα, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι συνοδευόταν από καλώδιο USB μήκους 5 μέτρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.