apressas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ζητηται moderator που να εχει καλες γνώσεις πανω στα mac os , να χρησιμοποιέι Mac os οποις θελει ας γίνει πρωτα μελος εδώ forum υστερα ας γράψει εδω το nick που χρησιμοποιησε θελουμε 2 mods το max αν ειστε πολλοι θα γινουν οι 1οι που θα κανουν Post lets begin the contest α οποιος θελει ας μου στειλει [email protected] με περιλιπτηκα το επιπεδο γνωασεων του πανω στα mac ευχαριστω που με ακουσατε y.g. δεν χρειαζεται να χρησιμοποιείtε Power pc , μονο macos αν χρησιμοποιητε ομως δεν πειράζει
Snolly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Καλή προσπάθεια φαίνεται αλλά το εν λόγω thread το βλέπω για lock...
Snolly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Γιατί νομίζω δεν επιτρέπεται να διαφημίζεις άλλο site-forum που πραγματεύεται το ίδιο ή παραπλήσιο αντικείμενο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Γιατί νομίζω [/b']δεν επιτρέπεται να διαφημίζεις άλλο site-forum που πραγματεύεται το ίδιο ή παραπλήσιο αντικείμενο. Μπα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Snolly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Α εντάξει τότε θα φτιάξω αύριο το agrypnia.gr και θα βάλω μια υπογραφή με ένα banner 1024*768 να σας πιάνει όλη την οθόνη και θα κάνω reply σε ΟΛΑ τα threads.
georgeadams Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 και θα βάλω μια υπογραφή με ένα banner 1024*768 Δεν επιτρέπονται υπογραφές με εικόνες πάνω από 400x90 Βέβαια, δεν επιτρέπονται και υπογραφές με πάνω από 5 γραμμές κειμένου, όπως αυτή του apressas και αν δεν την αλλάξει μέχρι τις 1/7/2006 θα του τη σβήσουμε Βλέπε και το σχετικό θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.