admin.iekep Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 paidia min ta skalizete ta xalia tis ADSL stin XORA MAS ta kserete oloi episis gnorizete oti ftaine sygkekrimenoi foreis kai den kanoun tpt apolytos eite kanete kataggelia eite oxi spanios ginete kati (mono me meson). oi aities tou kakou dsl tis exoyn eythini oi : 1) OTE 2) ISP 3) EETT kai GENIKH GRAMMATEIA KATANALOTH o OTE exei kata emou tin euthini dioti viastike me tis DSL eno DEN EXOYME YPODOMH thes DSLAM thes KALODIA thes PROSOPIKO. oi ISP exoun tin euthini giati OLOI XROSTANE STON OTE kai tis dikies tous paidikes arrosties (ANORGANOSIA) tis rixnoun ston OTE eno theloun na POYLANE alla OXI NA ANAGNORIZOYN TYXON LATHOI I EYTHINES. H EETT kai i GENIKH GRAMMATEIA KATANALOTH tin euthini pou exoun einai oti den kinigane ton OTE kai tous ISP mpas kai doume ASPRH MERA STO ADSL. ego xreiastika se 2 periptoseis tin voitheia ton EETT kai GENIKHS GRAMMATEIAS KATANALOTH i 1h periptosi itan otan eixa 384/128 Dynamic Home OnDSL apo OTENET kai eixa kanonikh taxythta ta 200-256 kai analogo download tote me dikaiosan eftiaxan to problima kai ola mia xara. stin 2h periptosh eixa provlima me ton OTE akoma perimeno tin epilysi tou. Prosopika vevaia kai stin ergasia mou pou exo dei tous "IDIOTES" pou anafereste alla kai sto spiti mou pou eimai me to OTE kai tin OTENET den to exo metanoiosei gia tin epilogi se sygkrisi me ta provlimata ton allon pou den vriskeis lysi toulaxiston me ton OTE kai tin OTENET tin vriskeis esto kai arga.
admin.iekep Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μην κατηγορείτε τον κάθε Isp παιδιά' date=' γιατί [b']δεν μπορεί να κάνει τίποτα[/b] αν δεν έχει πόρτες ο ΟΤΕ ... απλά ζητήστε τα λεφτά σας πίσω. Και πρίν πάρετε μια σύνδεση, ρωτήστε στο 134 αν έχουν πόρτες ή αν είναι σε pcm-οπτική ίνα το τηλέφωνό σας, για να ξέρετε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. an sas ta dosei piso peite mou to. xoris pareksigisi
admin.iekep Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η κατάσταη που περιγράφεις είναι γνωστή στους adslαδες. Να κάνεις κι εσύ την καταγγελία σου στον ΙΝΚΑ' date=' στην Γραμματεία Καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ. Τέλος, [b']Αν βρεις σοβαρό ISP να μου τον πεις κι εμένα να πάρω καμμια σύνδεση γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει[/b] den yparxei kaneis sto leo ego pou tous exo dokimasei olous. stin ergasia mou (dimosio) tous exoume dokimasei olous apotelesma itan i apateonia , koroidia kai genikos spasimo neuron xoris antikrisma voitheias apo tin alli meria tora pleon exoume strafei sto thema tis Leased Line meso tou OTE. se prosopiko epipedo episis mia apo ta idia kai anagkastika exo epilexei OTE kai OTENET gia ligotera neura.
dioptra999 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Εγω θα δωσω μια συμβουλή πρός όλους απο προσωπική εμπειρία. Οταν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ που καλείτε στο τηλ ειναι σε τηλ κεντρο και απαντάνε 10-15-20-25 τηλεφωνητριες δοκιμάστε την αναζητηση,ενεργεια οποιουδήποτε ειδους πολλες φορές με διαφορετικο ατομο! Στο 134, πηρα και ζητησα ακύρωση της ISDN που δεν τι θελω πια τηλ1: 35€ κόστος εφ'απαξ τηλ2: 35€ στον επόμενο λογ/μο τηλ3: δεν υπάρχει χρεωση αφου ειστε συνδρομιτής πάνω απο 3 χρόνια τηλ4: μια στιγμη να ρωτήσω τηλ5: βεβαίως και γίνεται και ειναι 35€ στον επόμενο λογ/μο και το NetMod πίσω, 3-5εργάσιμες αλλα κατα την γνώμη μου δεν σας συμφέρει.Ακυρώστε την γραμμη τελείως και καντε καινουργια συνδεση απο την αρχή! Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ σας!
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Εγω θα δωσω μια συμβουλή πρός όλους απο προσωπική εμπειρία. Οταν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ που καλείτε στο τηλ ειναι σε τηλ κεντρο και απαντάνε 10-15-20-25 τηλεφωνητριες δοκιμάστε την αναζητηση' date='ενεργεια οποιουδήποτε ειδους πολλες φορές με διαφορετικο ατομο! Στο 134, πηρα και ζητησα ακύρωση της ISDN που δεν τι θελω πια [b']τηλ1:[/b] 35? κόστος εφ'απαξ τηλ2: 35? στον επόμενο λογ/μο τηλ3: δεν υπάρχει χρεωση αφου ειστε συνδρομιτής πάνω απο 3 χρόνια τηλ4: μια στιγμη να ρωτήσω τηλ5: βεβαίως και γίνεται και ειναι 35? στον επόμενο λογ/μο και το NetMod πίσω, 3-5εργάσιμες αλλα κατα την γνώμη μου δεν σας συμφέρει.Ακυρώστε την γραμμη τελείως και καντε καινουργια συνδεση απο την αρχή! Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ σας! Μα τι γίνεται επιτέλους ρε γαμώτο?Όλα αυτά είναι ΛΕΦΤΑ που πληρώνει ο κόσμος για κάποιες υπηρεσίες!Πότε επιτέλους θα λάβουν μερίδιο ευθυνών?Αυτή η ΕΕΤΤ μου φαίνετε διακοσμητικό στοιχείο είναι....:evil:
schumacher_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Εγω θα δωσω μια συμβουλή πρός όλους απο προσωπική εμπειρία. Οταν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ που καλείτε στο τηλ ειναι σε τηλ κεντρο και απαντάνε 10-15-20-25 τηλεφωνητριες δοκιμάστε την αναζητηση' date='ενεργεια οποιουδήποτε ειδους πολλες φορές με διαφορετικο ατομο! Στο 134, πηρα και ζητησα ακύρωση της ISDN που δεν τι θελω πια [b']τηλ1:[/b] 35? κόστος εφ'απαξ τηλ2: 35? στον επόμενο λογ/μο τηλ3: δεν υπάρχει χρεωση αφου ειστε συνδρομιτής πάνω απο 3 χρόνια τηλ4: μια στιγμη να ρωτήσω τηλ5: βεβαίως και γίνεται και ειναι 35? στον επόμενο λογ/μο και το NetMod πίσω, 3-5εργάσιμες αλλα κατα την γνώμη μου δεν σας συμφέρει.Ακυρώστε την γραμμη τελείως και καντε καινουργια συνδεση απο την αρχή! Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ σας! Γι αυτό ζητάς κάποιον υπεύθυνο, ο οποίος επώνυμα θα σου δώσει μία σαφή απάντηση... Τα έχουμε πει, ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι...
admin.iekep Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 to dikio tha to vreis to thema einai pote meta to psyxiatreio i prin. an kai arxizo na pisteuo oti kai oi (3) ftaine kai o OTE kai oi ISP alla kai i EETT i opoia prostateuei ta dikaiomata mas tora giati to kanei epilektika den ksero. pantos vlepo se diplanes kai alles europaikes xores na exoun PRAGMATIKA GRHGORO INTERNET (ADSL2+) eos kai 30mbits kai na plironoyn osa plironoume emeis gia ta 512.
dioptra999 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Γι αυτό ζητάς κάποιον υπεύθυνο, ο οποίος επώνυμα θα σου δώσει μία σαφή απάντηση... Τα έχουμε πει, ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι... Φιλε μου δεν ειναι θεμα κακου και καλού υπαλληλου...ειναι θεμα ασχετου και σχετικου.Ειναι θεμα εκπαιδευσης των υπαλλήλων στα θεματα της εταιρίας!Ειναι θέμα να μπορείς να καταλάβεις τι ρωτάει ο πελατης! Όσο για τον υπέυθυνο δεν "υπαρχει":? :? :? στο 134 και εχω καιτα ονόματα και των 5!
schumacher_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 @admin.iekep: δε γίνεται σε κάτι που μπλέκονται τόσοι πολλοί να φταίει μόνο ένας... όσο για το adsl2+ που λες, κάτσε να περάσουν 1-2 χρονάκια ακόμα, να έχουμε κι εδώ adsl για μεγάλο χρονικό διάστημα, να έχει αναπτυχθεί κι εδώ σχετικά το δίκτυο κλπ και θα δεις τι τιμές θα έχουμε... αλλά τότε θα λέμε: "οι άλλοι έχουν 100mbit, όσο έχουμε εμείς τα 10mbit! κοροϊδία!!" @dioptra999: δηλαδή από 5 άτομα που λες ότι έχεις ονόματα, δε μπόρεσε κανείς να σου πει κάτι το οποίο να είναι 100% σίγουρο? δε σου έδωσε κανείς σαφή απάντηση σχετικά με αυτό που ρώτησες? αν είναι έτσι, τότε πρέπει να είναι πολύ ανοργάνωτοι, αλλά η δική μου εμπειρία δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.