Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε γνωστη π πηγα να βαλω dsl...

arxika m pan install/unistall...μετα αφου εφαγα τσαμπα να ψαχνω το pc μιας κ δεν το χα ξανασυναντησει ξαναπaiρνω βγαινει μια κοπελα κ μ λεει μην ψαχνεις τον υπολογιστη θεμα γραμμης ειναι...δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλ απο τις μπριζες κ μετα να δοκιμασεις μονο το modem.κ αν δεν δουλεψει να το βαλω σαν σφαλμα γραμμης να το ελεξουν απο οτε την γραμμη.

μεχρι να το δοκιμασω μπορειτε να μ πειτε αν εχετε ακουσει κατι παρομοιο...

1)η αληθεια ειναι οτι μ πε 2 μπριζες δεν δουλευουν...οποτε μια απο αυτες τις μπριζες κανει το μπερδεμα?

το μοdem deixnei oti einai sundedemeno pantws.

2)texniko για να ελεξει τις μπριζες μεσω οτενετ ή οτε?ξερει κανεις ποσο ζητανε?

Δημοσ.

φιλε,κατι παρομιο επαθα και γω...μου εβγαζε τα ιδια κολπα,πηρα στιν εταιρια και μετα απο πολες οδηγιες και αφου δεν αλαξε τιποτα βγαλανε την γραμμη προβληματικη....σημερα με πηραν απο τον οτε και μοθ ειπαν οτι ,μαλλον δεν υπαρχει διαθεσημοτητα για DSL στην περιοχη μου,ενω πριν κανω συνδεση μου ειπαν οτι υπαρχει !!!!!! ξεφτιλικες καταστασεις! αν ισχυει το ιδιο και στιν περιπτωση σου ....εμπλεξες

Δημοσ.

edeixne omws to router s oti eixes grammh adsl(δηλ.να μην αναβοσβηνει του φωτακι της γραμμης)?

pes m τι αλλο σ παν να κοιταξεις

Δημοσ.

to fotaki apo to modem anavosvine.epidi exo isdn grami mou ipan na parakampso to spliter kai na valo ti grami katef8ian sto modem.katevasa kenourgious drivers (gia to crypto F200) kai stis ri8misis tou ADSL control,sto line setup/modulation evala G.dmt kai sto ADSL Head End evala Alcatel Network systems inc.Tipota....simera ir8e o texnikos to pOTE kai mou ipe na katargiso ti grammi....

Δημοσ.

αν 8υμαμαι καλα το 721 ειναι οτι the remote computer is not responding.και

αυτο παρολο που συνχρονιζει το modem.δηλωσε βλαβη η βρες το τηλεφωνο

των τοπικων τεχνικων και ζητα να σου ξανασεταρουν την γραμμη.πες οτι

ενω συνχρονιζει δεν περνει ip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...