Hlapatsas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πριν από καιρό είχα προσπαθήσει να εγκαταστήσω το service pack 2 για τα παραθύρια, όμως κατά την διαδικασία κάτι πήγε στραβά και δεν ολοκληρώθηκε η διεργασία.Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει ένας φάκελος ονόματι i386 μέσα στον σηρό μου και να μην διαγράφεται με τίποτα!Τι reboot,τι safe mode και το unlocker δοκίμασα αλλά τίποτα!Τι πρέπει να κάνω για να απαλλαχθώ από αυτόν τον ενοχλητικό φάκελό???Ο φάκελος βρίσκεται χήμα στον σκληρό.
sangelos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δε δοκιμαζεις και το bcwipe ; http://www.jetico.com/
Panoramixx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Telika to Service pack to egatestises? An oxi, prospathise na oloklirwseis tin egatastasi, an pali kati paei strava to pio pithano einai na ftaiei to OS sou..Mipws sou leei oti den exeis permissions gia na to sviseis????
bgeorgalas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 συνήθως μπορείς να διαγράψεις τέτοιους φακελούς αν ανοιξείς τα windows se safe mode ή command prompt....αν και μου φαινεται περιεργο που το unlocker δεν τα καταφερνει....στην χειρότερη θα επρεπε να σε ρωτάει αν θελεις να διαγραφει με την επανεκκίνηση....
aiantas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 unlocker v1.8.3 - δοκίμασέ το και θα δεις ! ! ! δοκίμασε το google...για link....
aiantas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 http://ccollomb.free.fr/unlocker/ η σελίδα του προγράμματος.
PANOSECO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά με το Spy Sweeper που δεν διαγράφεται με τίποτα και μου αναφέρει ότι λέιπιε ένα αρχείο που λέγεται κάτι σαν dat. Τι να κάων δεν διαγράφεται ούτε με unlocker, oute me uninstaller. Τι να κάνω
bgeorgalas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ρε παιδιά δοκιμάστε να κάνετε uninstall και μέσω του jv16 powertoys εκτός από τα παραπάνω....
alerasta Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δοκίμασε το mst total access disk, μέχρι σήμερα δεν έχει αποτύχει ποτέ...
xpapias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Norton Antivirus --> Advanced Tools --> Wipe Info (Start Tool) Απλά κορυφαίο. Του παίρνει αρκετή ώρα αλλά διαγράφει οτιδήποτε, οριστικά από τον υπολογιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.