Προς το περιεχόμενο

Δεν διαγράφεται με τίποτα!!

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από καιρό είχα προσπαθήσει να εγκαταστήσω το service pack 2 για τα παραθύρια, όμως κατά την διαδικασία κάτι πήγε στραβά και δεν ολοκληρώθηκε η διεργασία.Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει ένας φάκελος ονόματι i386 μέσα στον σηρό μου και να μην διαγράφεται με τίποτα!Τι reboot,τι safe mode και το unlocker δοκίμασα αλλά τίποτα!Τι πρέπει να κάνω για να απαλλαχθώ από αυτόν τον ενοχλητικό φάκελό???Ο φάκελος βρίσκεται χήμα στον σκληρό.

Δημοσ.

Telika to Service pack to egatestises?

An oxi, prospathise na oloklirwseis tin egatastasi, an pali kati paei strava to pio pithano einai na ftaiei to OS sou..Mipws sou leei oti den exeis permissions gia na to sviseis????

Δημοσ.

συνήθως μπορείς να διαγράψεις τέτοιους φακελούς αν ανοιξείς τα windows se safe mode ή command prompt....αν και μου φαινεται περιεργο που το unlocker δεν τα καταφερνει....στην χειρότερη θα επρεπε να σε ρωτάει αν θελεις να διαγραφει με την επανεκκίνηση....

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά με το Spy Sweeper που δεν διαγράφεται με τίποτα και μου αναφέρει ότι λέιπιε ένα αρχείο που λέγεται κάτι σαν dat. Τι να κάων δεν διαγράφεται ούτε με unlocker, oute me uninstaller. Τι να κάνω

Δημοσ.

Norton Antivirus --> Advanced Tools --> Wipe Info (Start Tool)

Απλά κορυφαίο. Του παίρνει αρκετή ώρα αλλά διαγράφει οτιδήποτε, οριστικά από τον υπολογιστή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...