Trapper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω κάποια αρχεία (πρπ 4.000) σε μορφή zip και πολλά από αυτά περιέχουν μέσα και ένα txt μεταξύ άλλων. Θέλω λοιπόν, αν γνωρίζει κανείς, να μου πει κάποιος ένα πρόγραμμα ή κάτι σχετικό που θα σβήσει αυτόματα όλα τα txt γιατί χειροκίνητα θα χρειαστώ έναν αιώνα. Αν χρειαστεί κάνω και αποσυμπίεση του καθενός στον δικό του φάκελο και μετά τα σβήνω (αν υπάρχει prog που σβήνει αρχεία ίδιου τύπου μέσα από φακέλους). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
canenas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 1. αποσυμπίεση όλων σε νέο φάκελο 2. ένα βήμα πίσω κ δεξί κλικ πάνω στον φάκελο > αναζήτηση > έγγραφα επεξεργασίας κειμένου > όνομα αρχείου > *.τχτ 3. και αφού σου τα παραδώσει όλα δεμένα χειροπόδαρα …. Τα εκτελείς κατά βούληση καλή νύκτα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 1. αποσυμπίεση όλων σε νέο φάκελο2. ένα βήμα πίσω κ δεξί κλικ πάνω στον φάκελο > αναζήτηση > έγγραφα επεξεργασίας κειμένου > όνομα αρχείου > *.τχτ 3. και αφού σου τα παραδώσει όλα δεμένα χειροπόδαρα …. Τα εκτελείς κατά βούληση καλή νύκτα Theooooos! Etsi apla
Trapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Φίλε μου, όταν λέγανε πως τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο δύσκολα στη σκέψη πρέπει να είχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αφού με έσωσες από άπειρη ώρα δουλειά. Thnx και καλό σου βράδυ! edit: Φίλε μου με έχεις κουφάνει. Εχει περάσει ένα τέταρτο και ακόμα να χωνέψω πόσο απλό ήταν αυτό που τελικά με παίδευε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.