ni_kuho Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω αν αυτό το topic κολλάει στο software ή στο internet(ας με διορθώσει κάποιος moderator..) Κατέβασα σήμερα τον Flock(web browser βασισμένος στη μηχανή του mozilla -> url: http://www.flock.com/) Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τις δυνατότητές του(μερικές από αυτές είναι αρκετά πρωτότυπες/εντυπωσιακές-βλέπε αποθήκευση φωτογραφιών..). Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλιά σας όποιος τον έχει χρησιμοποιήσει..
georgeadams Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Κατέβασα κι εγώ πριν λίγες μέρες την τελευταία του έκδοση (v.0.7) και τον χρησιμοποιώ ήδη στο PC και στο Mac μου. Τα θετικά του στοιχεία είναι: Χρησιμοποιεί τη μηχανή του Mozilla Firefox. Αυτό έχει σαν συνέπεια να: Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα extensions του Firefox. Μπορεί να κάνει import όλα τα Bookmarks, Cookies & Stored Passwords από το Firefox. Συνεργάζεται με το Flickr! και το photobucket έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε σε αυτά πανεύκολα upload εικόνων αλλά και να βάζουμε εικόνες σε forums με ελάχιστα κλικ. Συνεργάζεται με το del.icio.us έτσι ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε on-line τα Bookmarks μας για να μπορούμε να τα βλέπουμε από διάφορα PC ή ακόμα και να τα μοιραζόμαστε με τους φίλους μας. Πολύ καλό σύστημα αναζήτησης, που αρχίζει να εμφανίζει αποτελέσματα ενώ ακόμα πληκτρολογούμε το κείμενο της αναζήτησης (μοιάζει με το Spotlight του λειτουργικού MacOS X Tiger). Η αναζήτηση γίνεται ταυτόχρονα, στο internet, στα Bookmarks μας και στην Cache του Browser. Επιτρέπει πανεύκολη διαχείρηση του blog μας (αν έχουμε κάτι τέτοιο). Με ελάχιστα κλικ μπορούμε να φτιάξουμε μια νέα εγγραφή στο blog μας, ή ακόμα και να επιλέξουμε κάποιο κείμενο από οποιοδήποτε site και να το στείλουμε ως νέα εγγραφή στο blog μας. Διαθέτει αρκετά καλό newsfeed reader. Υπάρχουν εκδόσεις του για Windows, MacOS X και Linux. Τα αρνητικά του στοιχεία είναι: Βασίζεται στην πρότελευταια έκδοση του Firefox (1.5.0.5) και όχι στην τελευταία (1.5.0.6). Αυτό φαντάζομαι θα διορθωθεί στην επόμενη του έκδοση. Δεν υποστηρίζει Folders μέσα σε Folders για τα Bookmarks του. Μπορούμε να τα οργανώσουμε σε φακέλους αλλά όχι σε φακέλους μέσα σε φακέλους. Αν πχ είχαμε μέχρι τώρα 10 φάκελους στα bookmark μας me 2 υποφακέλους στον καθένα, μετά το import θα βρεθούμε με 20 ξεχωριστούς φακέλους. Αυτό έχουν υποσχεθεί πως θα αλλάξει στην επόμενη έκδοση. Με λίγα λόγια, αν ασχολήστε συχνά με forums, blogs, μοίρασμα φωτογραφιών με φίλους κλπ αξίζει να τον δοκιμάσετε (ειδικά αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε Firefox)
asmilon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Συνεργάζεται με το Flickr! και το photobucket έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε σε αυτά πανεύκολα upload εικόνων αλλά και να βάζουμε εικόνες σε forums με ελάχιστα κλικ. Επειδη δε το εχω δοκιμασει' date=' η λειτουργια του ειναι παρομοια με το extension ImageBot? Προσωπικα το συγκεκριμενο extension μου εχει λυσει τα χερια κανεις την δουλεια σου απλα και γρηγορα...
Cue Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις asmilon είναι να δεις το επίσημο tour
asmilon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Παρομοιο ειναι, απλα το Flock ειναι πιο εφετζιδικο Προς το παρον δε με πειθει για καποιο switch, αλλα ειναι ωραια υλοποιηση. Αν δε ειναι καποιος πιστους του ff αξιζει να το δοκιμασει ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.