privateer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 If you loved Freelancer, then CDV and Ascaron are hoping you'll like their upcoming game about space exploration, combat, and trading. Wing Commander/Elite type game with RPG elements July English/US release http://www.gamespot.com/pc/adventure/darkstarone/news.html?sid=6146375&mode=previews
sugoruyo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Can't wait. Αυτά τα παιχνίδια είναι by far το μεγαλύτερο κάψιμό μου.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 [elite type games].......... tha xasoume tis doulies masssssssssss
DarkKnight Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ποτέ δεν πρέπει να ανοίγεις 1 topic όπου starter είναι ο privateer.A ρε τι μας έκανες πάλι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Για να δούμε. Καιρό έχω να δοκιμάσω ένα νέο space παιχνιδάκι με διαστημόπλοια.
sugoruyo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Πόσοι έχετε ακούσει/δοκιμάσει/παίξει/κάψει το EVE-Online;;;
privateer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 DarkStar One Demo As promised, Ascaron has released a playable demo for Dark Star One, allowing you to try out their upcoming space-based action adventure game. Word is: "This DarkStar One demo (950 MB) contains a huge variety of worlds, equipment upgrades, and alien races, offering the player an estimated two-plus hours of gameplay. The demo also contains an extensive tutorial that follows the storyline direct from the full retail game. As with the full game, the demo offers players the opportunity to play in free-form mode, create their own adventure on the fly, or follow the storyline to learn more about the death of the lead character's father, and the mysterious ship, the DarkStar One. " http://www.3dgamers.com/news/more/1096485230/
DarkKnight Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Κατεβαίνει ήδη εντυπώσεις αύριο, 384 έχω ο άμοιρος!!!
DarkKnight Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Βρε privateer το κατέβασα το demo από το gamershell κ δεν μπορώ να το κάνω extract από το .zip μου λέει ''unexpected end of archive'' καμιά ιδέα? Κάπου διάβασα ότι είναι corrupted το αρχείο κιόμως δεν είχα καμιά διακοπή στο download! Τώρα πρέπει να το ξανακατεβάσω μαμώωω... Εντάξει τρελή ατυχία λέει στο forum του gamershell ότι πολλοί χρήστες είχαν πρόβλημα με τον Netherland server, ήμουν κ γω 1 από αυτούς κ συνήθως κατεβάζουν από τον UK server για να δούμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Πόσοι έχετε ακούσει/δοκιμάσει/παίξει/κάψει το EVE-Online;;; an lene oti atoma kaigontai me tis wres sto WoW h sto L2 h estw sto Manager vre aderfe...to EVE-Online einai mia kathgoria kapsimatos pio panw...
DarkKnight Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 @@ ούτε από τον UK Server είναι καλό το .zip privateer περιμένουμε τα φώτα σου... Τhank U privateer κατεβαίνει για 3η φοραααάrgh
privateer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Dokimase apo edw kai kata protimhsh me kana file manager opws to flashget http://download.ascaron.com/darkstarone/playable_demo/DarkstarDemoFullENG.exe
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Το δοκίμασε κανεις να μας πει την γνώμη του ; Είναι λιγο μέγαλο 4.3gb και δεν θέλω να πάει χαμένο... Χρειάζομαι joystick για να παίξω σωστά ; Αυτο καλό ειναι ή ειναι πολυ φθηνό ;
avenger Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Άσε ρε φίλε ζούμε ένα δράμα όλοι οι άρρωστοι με αυτά τα παιχνίδια.Ξανθόπουλος mode on. Λοιπόν το παιχνιδάκι είναι σούπερ.Είναι σαν το privateer,πολύ καλός χειρισμός,αν θες το παίζεις και με mouse και με joystick...Και που είναι το δράμα θα μου πείτε.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ PROTECTION!Χρησιμοποεί το tages το οποίο ναι μεν τρέχεις το παιχνίδι αλλά στο κάνει άνω κάτω..δηλ σου χαλάει σιγά σιγά π.χ την απόκριση στο χειρισμό,δεν σε αφήνει να αγοράσεις κάποια πράγματα απαραίτητα για να συνεχίσεις κλπ κλπ.Θα μου πεις ρε μάγκα αφου σου αρέσει γιατί δεν το αγοράζεις?Θέληση υπάρχει,αλλα ΟΙ ΜΛΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΕΛΛΑΔΑ!Φυσικά το παράγγειλα απο play.com αλλά ακόμα να έρθει.Οπότε αυτό είναι το δράμα ενός privateer clone fan..Έλεγα να έπαιζα την uncle version μέχρι να έρθει αλλα που.Συμπέρασμα μην το κατεβάζετε τζάμπα, περιμένετε να βγει σωστό crack ή αγοράστε το αξίζει σίγουρα τα λεφτά του έστω και λίγο που μπόρεσα να παίξω.
Voodooman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Και που είναι το δράμα θα μου πείτε.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ PROTECTION! Μπράβο μαγκιά... Kαι εγώ το παρήγγειλα από το Play, αλλά πρώτη φορά μου αργεί τόσο πολύ ένα παιχνίδι, 10 μέρες από την ημέρα που το έστειλαν. Κρίμα, ήλπιζα να το έχω το Σαββατοκύριακο. Το μόνο που με φοβίζει είναι η Ascaron, αυτή ως τώρα έχει βγάλει καλούτσικα μεν, όχι υψηλών απαιτήσεων δε παιχνίδια. Ευτυχώς είναι φτηνό, 29 ευρωπουλάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.