Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει καμία εφαρμογή ...

bill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο ανεπιτυχή εγκατάσταση ενός προγράμματος ,δεν ανοίγει κανένα πρόγραμμα στα win xp .Διπλό κλικ ,τίποτα .Σε όποιο εικονίδιο και να πατήσω ψάχνει το αρχείο και λέει οτι δεν υπάρχει συσχετισμός .

Αν κάνω δεξί κλικ σε κάποιο αρχείο και του πώ "Ανοιγμα με..." και επιλέξω το πρόγραμμα ,τότε θα ανοίξει και το πρόγραμμα και το αρχείο κανονικά !

Εγκατάσταση win ξανά ; Υπάρχει άλλος τρόπος να επανέλθουν τα win στην προηγούμενη κατάσταση εκτός απο την επαναφορά συστήματος ;

ευχαριστώ

Δημοσ.

vasika nomizw oti sou exoun xalasei ta shortcuts.. dokimase na katevaseis kapoio programa pou ta epidiorthwnei... den thimamai pws legetai alla an kapoios allos filos kserei poly euxaristws na postarei.. epeiseis mporeis na to googlareis..

To google einai filos sou k thelei to kalo sou... :P

Δημοσ.

Απ' ό,τι κατάλαβα, έχει χαλάσει ο συσχετισμός των αρχείων με εφαρμογές, δηλαδή ποιο πρόγραμμα ανοίγει τί τύπους αρχείων. Αυτές οι πληροφορίες είναι στη registry του συστήματος (C:\WINDOWS\regedit.exe). Αρκεί να τις εξάγεις από κάποιο άλλο σύστημα σε ένα αρχείο .reg και να τις "συγχωνεύσεις" στο δικό σου (τα αρχεία .reg ανοίγουν με το regedit.exe).

Δημοσ.
Απ' ό,τι κατάλαβα, έχει χαλάσει ο συσχετισμός των αρχείων με εφαρμογές, δηλαδή ποιο πρόγραμμα ανοίγει τί τύπους αρχείων. Αυτές οι πληροφορίες είναι στη registry του συστήματος (C:\WINDOWS\regedit.exe[/b']). Αρκεί να τις εξάγεις από κάποιο άλλο σύστημα σε ένα αρχείο .reg και να τις "συγχωνεύσεις" στο δικό σου (τα αρχεία .reg ανοίγουν με το regedit.exe).

Πολύ σωστά κατάλαβες .

Θα το δοκιμάσω αυτό που λές .Ακούγεται καλή λύση μόνο που αν εχω μια εφαρμογή που ο άλλος δεν έχει θα παραμείνει έτσι .Δεν εχω να χασω τίποτα όμως .

DoSMaN : "epeiseis mporeis na to googlareis.." στα Ελληνικά ξέχνα το .Δεν βγάζει τίποτα ...Στα Αγγλικά πάλι βγάζει πολυυύ πράμα και θέλει αρκετές ώρες ψάξιμο ...

Panoramixx : "Windows repair " Απο κονσόλα ;Δεν παίζει .Δεν το έχω καταφέρει ποτέ .Κάτι βρήκα με το repair και θα δείξει .

Αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι ,ευχαρίστως να το ακούσω !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...