Προς το περιεχόμενο

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!

trelamenos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@manuel: με την επεξήγηση μου προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπαινίσσομαι το οτιδήποτε για τη συμμετοχή στις φοιτιτικές κινητοποιήσεις (κυρίως επειδή μου είναι αδιάφορες, δόξα το Θεό πλέον). Οπότε το ίδιο πράγμα λέμε...

Δημοσ.
είπε ότι θα είναι εκεί φορώντας μαύρη κουκούλα για να σε σπάσει στο ξύλο

έκανε καλή επεξήγηση :D. Και εγώ είμαι εκτός Ελλάδος by the way.Γελάω με τα χάλια της Ελλάς

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν ειναι τοσο απλο. Αν το μαγαζι το εσπαγαν μπατ....εεεεε, αστυνομικοι που ζητουσαν επιπλεον δικαιωματα, το ιδιο θα ελεγες?

I fail to see the difference. Υποτίθεται ότι θα εκεί θα έλεγα ότι είναι απαράδεκτο επειδή δε συμπαθώ τους αστυνομικούς (κάτι που πράγματι ισχύει) ; Αυτό προφανώς δε σημαίνει ότι δεν πιστεύω πως πρέπει να διεκδικούν και αυτοί τα δικαιώματα τους. Εδώ βέβαια δε μιλάμε καν για τέτοια περίπτωση. Μιλάμε για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας. Αυτό είναι κάτι που αφορά τους πάντες, είναι δεν είναι στο πανεπιστήμιο, έχουν δεν έχουν παιδιά. Εμένα δηλαδή γιατί να με αφορά; Ούτε φοιτητής είμαι, ούτε παιδιά έχω. Ακούς LL_neo; ;-) . Εννοείτε όμως πιστεύω ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας επηρεάζει τους πάντες. Είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι.

BIAP, όσον αφορά τους ανατολικούς, σκέφτονται με κοινωνικά κριτήρια πολύ περισσότερο από εμάς. Τώρα γιατί εμείς αυτό το θεωρούμε απολίτιστο, ενώ το δίκο μας που βάζουμε τον εαυτούλη μας πάνω απ'όλα είναι το πολιτισμένο, αυτό δεν το ξέρω. Αλλά επειδή η συζήτηση θα βγει οφ-τόπικ και είμαι και σίγουρος ότι δε θα βρω και ιδιαίτερο κόσμο να με στηρίξει στην άποψη μου (μια που λογικά δεν πρέπει να έχουμε πολλούς ανατολικής καταγωγής ανθρώπους εδώ μέσα) ας την αφήσουμε κάπου εδώ. Πάντως επιχειρήματα του τύπου "Και αυτοί έτσι σκέφτονταν και μια φορά ένας μπακάλης έπαθε αυτό και αυτό" δε με πείθουν. Εδώ στη Δύση που κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να μην πάθει τίποτα ο κάθε μπακάλης, πιστεύω ότι τα έχουμε κάνει σκ...

Δημοσ.

p.s αναφερθηκα σε ανατολικες σατραπιες. ιστορια check.

[συζητηση για αλλο τοπικ συμφωνουμε]. οπως επισης πρεπει να γνωρισεις την φιλη μου τη Ναοκο, να σου πει απο πρωτο χερι για την Ιαπωνικη τακτικη μαζας και γιατι ηρθε να ζησει στο Λονδινο, και στην "απολιτιστη" Ευρωπη.Και να κανεις και μια βολτουλα απο Τοκυο, να δεις με τα δικα σου ματια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
p.s αναφερθηκα σε ανατολικες σατραπιες. ιστορια check.

[συζητηση για αλλο τοπικ συμφωνουμε]. οπως επισης πρεπει να γνωρισεις την φιλη μου τη Ναοκο' date=' να σου πει απο πρωτο χερι για την Ιαπωνικη τακτικη μαζας και γιατι ηρθε να ζησει στο Λονδινο, και στην "απολιτιστη" Ευρωπη.Και να κανεις και μια βολτουλα απο Τοκυο, να δεις με τα δικα σου ματια.[/quote']

E, καλά, δε μιλήσαμε και για την Ιαπωνία ;-) Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι είναι οι ανατολικες σατραπιες. Το έψαξα και λίγο αλλά δε βρήκα τίποτα. Τέλος πάντων, θα το ξαναψαξω και τα λέμε on another topic. ΟFFTOPIC MODE OFF!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...