trelamenos84 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 παιδια τι ωρα κατω αυριο?????:evil: :evil: :evil:
Icecut Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Σκοπέυεις να πάς η απλά θέλεις να ανεβάσεις το δείκτη των ποστς?Δώδεκα είναι η πορεία αλλα η συγκέντρωση λογικά θα είναι νωρίτερα!
trelamenos84 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Σκοπέυεις να πάς η απλά θέλεις να ανεβάσεις το δείκτη των ποστς?Δώδεκα είναι η πορεία αλλα η συγκέντρωση λογικά θα είναι νωρίτερα! θα κερδισω κατι αν ανεβασω τον δεικτη των ποστ μου?????? :confused: φυσικα και θα ειμαι εκει!!!:twisted: :twisted:
aliaser Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 και εγώ εκει θα είμαι με την μαύρη κουκούλα να σε σπάσω στο ξύλο.
trelamenos84 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 και εγώ εκει θα είμαι με την μαύρη κουκούλα να σε σπάσω στο ξύλο. δεν καταλαβα??
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 είπε ότι θα είναι εκεί φορώντας μαύρη κουκούλα για να σε σπάσει στο ξύλο Btw τι συλλαλητήριο είναι πάλι;
DarkKnight Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Btw τι συλλαλητήριο είναι πάλι; Τπτ μωρέ κάτι κωλοφοιτητές θα μαζευτούνε για να σπάσουνε την Βουλή τπτ ιδιαίτερο κλασσικά πράματα και όπως είπε κάποιος από τη κυβέρνηση, ο υπουργός τύπου μου φαίνετε την περασμένη βδομάδα ''δεν επιτεθήκαμε στους φοιτητές αυτοί έπεσαν σε ακίνητους αστυνομικούς'' σιγά ρε κακέ Αliaser κρεμασέ τους κιόλας κ βάλτους στο κρεβάτι του Προκρούστη.
nontasg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μια παρατήρηση:κατά την προσωπική μου άποψη,όταν κάποιοι καταστρέφουν ξένη περιουσία(αυτοκίνητα,βιτρίνες μαγαζιών κλπ) οι αστυνομικοί είναι απόλυτα δικαιολογημένοι να τους σπάσουν στο ξύλο...:evil: :evil: Sorry για το στυλ μου,αλλά για σκεφτείτε:αν κατέστρεφαν κάτι δικό σας τι θα τους κάνατε?? Καληνύχτα και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας από αυτό το post μου...:-|
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Τπτ μωρέ κάτι κωλοφοιτητές θα μαζευτούνε για να σπάσουνε την Βουλή τπτ ιδιαίτερο κλασσικά πράματα και όπως είπε κάποιος από τη κυβέρνηση, ο υπουργός τύπου μου φαίνετε την περασμένη βδομάδα ''δεν επιτεθήκαμε στους φοιτητές αυτοί έπεσαν σε ακίνητους αστυνομικούς'' Δεν είμαι Ελλάδα, οπότε αν και ξέρω ότι υπάρχουν αναταραχές στην Παιδεία, δε μπορώ να ξέρω αν αύριο έχει συλλαλητήριο. Ως γνωστόν στην Ελλάδα και 2 άτομα (για να προλάβω κανα παπάρα, δεν υπαινίσομαι ότι this is the case με το εκπαιδευτικό ΟΚ?) μπορούν βγαίνουν και κλείνουν την Πανεπιστημίου άμα λάχει. Επιπλέον δεδομένου ότι υπάρχει σχετικό thread για το θέμα, υπέθεσα ότι αν έχει να κάνει με την Παιδεία θα γινόταν το ποστ εκεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Sorry για το στυλ μου,αλλά για σκεφτείτε:αν κατέστρεφαν κάτι δικό σας τι θα τους κάνατε?? Τα κοινωνικά μπαίνουν ΠΑΝΤΑ πάνω από τα ατομικά αν θέλεις τη γνώμη μου. Επι τη ευκαιρία, έχεις δει εσύ ποτέ LL_neo να κλείνουν το πανεπιστήμιο 2 άτομα; Εγώ πάντως ποτέ. Οπότε έκλεισε, ήταν για σοβαρό λόγο και από αρκετό κόσμο. Απλά τώρα παραγίνεται της τρελής! Έχω δει βεβαια να κλείνουν σχολεία από 2 άτομα...
nmtray2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Τα κοινωνικά μπαίνουν ΠΑΝΤΑ πάνω από τα ατομικά αν θέλεις τη γνώμη μου. Δεν ειναι τοσο απλο. Αν το μαγαζι το εσπαγαν μπατ....εεεεε, αστυνομικοι που ζητουσαν επιπλεον δικαιωματα, το ιδιο θα ελεγες?
BIAP Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Τα κοινωνικά μπαίνουν ΠΑΝΤΑ πάνω από τα ατομικά αν θέλεις τη γνώμη μου. Κατι τετοιο ελεγαν και στην σκονη της ιστοριας, τις ανατολικες σατραπιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.