Προς το περιεχόμενο

Ακου να δεις....

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω μια μερα στο ψιλικατζιδικο σα παιδι και εγω να παρω διαφορα(με ξερει ο ψιλικατζης απο πιτσιρικι) με βλεπει που κοιταω τα περιοδικα με υπολογιστες και αρχιζει και μου λεει οτι εχει φτιαξει μια πατεντα και εχει και διπλωμα ευρεσιτεχνιας κατοχυρωμενη κτλ. η οποια παγιδευει και σκοτωνει φιδια, σαυρες, ποντικια, σκορπιους δηλ. τρωκτικα ερπετα κτλ.

Μου λεει λοιπον οτι ψαχνει να τη πουλησει να βγαλει κι αυτος τπτ και μου ζητησε να αν μπορω να κοιταξω στο internet να τη βαλουμε σε διαφημηση και μηπως βρω καμια εταιρια να τη πλασαρει...του ειπα να το κοιταξω τι να κανω και λεω μηπως εχει κανεις τπτ να προτεινει καμια ιδεα.

Δημοσ.

Aς πάρει σβάρνα τις εταιρείες που φτιάχνουν ανάλογες συσκευές ώστε να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον απ' τη μεριά τους να κατασκευάσουν κάτι τέτοιο (αν είναι δυνατόν δλδ να φτιαχτεί κάτι που θα τους αποφέρει κερδος).

Και να το διαφημίσεις μέσω του ίντερνετ, αν δε βρεθεί κάποιος να το κατασκευάσει, ξέχνα το. Όσο για απλή διαφήμιση για προσέλκυση ενδιαφέροντος αυτού του είδους των εταιρειών, δε νομίζω ότι μελετούν το ίντερνετ...

Δημοσ.

Τι φταίνε τώρα τα κακόμοιρα τα τρωκτικοφιδοποντικοσαυροσκορπάκια; :mrgreen:

Εχω 500 νυχτερίδες προς πώληση :-D

Δημοσ.

Ολιγον άσχετο με το πόστ αλλα γνωρίζει κανείς τι διαδικασία χρειάζεται για να κατοχυρώσω μια εφεύρεση?Είχα ψάξει λιγάκι αλλα χαθηκα στις πολλές αιτήσεις και τα προγραμματάκια που τις συμπληρώνουνε!

Δημοσ.

Εχω κοιτάξει στο δεύτερο site που είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς της Ενωσης αλλα είναι πολύ μανίκι να κατοχυρώσεις κατι τελικα!Οπως κ να έχει ευχαριστώ για τα λινκς!

Δημοσ.

Είναι αρκετή βαβούρα όντως και με αρκετό κόστος. Ο ΟΒΙ υπάγεται στο EPO, μέσω αυτού θα υποβάλεις τα χαρτιά σου αν είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...