mikelamar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Παω μια μερα στο ψιλικατζιδικο σα παιδι και εγω να παρω διαφορα(με ξερει ο ψιλικατζης απο πιτσιρικι) με βλεπει που κοιταω τα περιοδικα με υπολογιστες και αρχιζει και μου λεει οτι εχει φτιαξει μια πατεντα και εχει και διπλωμα ευρεσιτεχνιας κατοχυρωμενη κτλ. η οποια παγιδευει και σκοτωνει φιδια, σαυρες, ποντικια, σκορπιους δηλ. τρωκτικα ερπετα κτλ. Μου λεει λοιπον οτι ψαχνει να τη πουλησει να βγαλει κι αυτος τπτ και μου ζητησε να αν μπορω να κοιταξω στο internet να τη βαλουμε σε διαφημηση και μηπως βρω καμια εταιρια να τη πλασαρει...του ειπα να το κοιταξω τι να κανω και λεω μηπως εχει κανεις τπτ να προτεινει καμια ιδεα.
Kandinsky Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Aς πάρει σβάρνα τις εταιρείες που φτιάχνουν ανάλογες συσκευές ώστε να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον απ' τη μεριά τους να κατασκευάσουν κάτι τέτοιο (αν είναι δυνατόν δλδ να φτιαχτεί κάτι που θα τους αποφέρει κερδος). Και να το διαφημίσεις μέσω του ίντερνετ, αν δε βρεθεί κάποιος να το κατασκευάσει, ξέχνα το. Όσο για απλή διαφήμιση για προσέλκυση ενδιαφέροντος αυτού του είδους των εταιρειών, δε νομίζω ότι μελετούν το ίντερνετ...
wert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Τι φταίνε τώρα τα κακόμοιρα τα τρωκτικοφιδοποντικοσαυροσκορπάκια; Εχω 500 νυχτερίδες προς πώληση
Icecut Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ολιγον άσχετο με το πόστ αλλα γνωρίζει κανείς τι διαδικασία χρειάζεται για να κατοχυρώσω μια εφεύρεση?Είχα ψάξει λιγάκι αλλα χαθηκα στις πολλές αιτήσεις και τα προγραμματάκια που τις συμπληρώνουνε!
^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πήγαινε εδώ για πατέντες: http://www.obi.gr/online/ http://www.european-patent-office.org/index.en.php
Icecut Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Εχω κοιτάξει στο δεύτερο site που είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς της Ενωσης αλλα είναι πολύ μανίκι να κατοχυρώσεις κατι τελικα!Οπως κ να έχει ευχαριστώ για τα λινκς!
^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Είναι αρκετή βαβούρα όντως και με αρκετό κόστος. Ο ΟΒΙ υπάγεται στο EPO, μέσω αυτού θα υποβάλεις τα χαρτιά σου αν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.