Προς το περιεχόμενο

Torrents...

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει κατι post εδω μεσα που λενε καποιοι πως κατεβαζουν με κατι τρελες ταχυτητες torrents κτλ (δεν αμφισβητω κανεναν) αλλα για πειτε μου και μενα του ρε παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος torrent client και ποιο site με torrents δινει καλες ταχυτητες, τι πρεπει να ρυθμισω για να κατεβαζω με αναλογη ταχυτητα.

Εχω dsl 512 δηλαδη και οταν κατεβαζω σερνεται στα 2-3klb/s αμαρτια δηλαδη!

Δημοσ.

Den einai thema client. Einai thema tracker kirios. An katevazeis mono apo public trackers opou i pliopsifia ton xriston einai leechers mou akougontai apolita logikes oi taxitites sou. Genika oi taxitites sta torrents opos kai sta upoloipa p2p den einai eggiimenes. Stous private trackers opou einai ypoxreosi tou kathe xristi to upload exeis megaliteres taxitites.

Elpizo na se kalipsa. Oso gia site den mporo na sou proteino kathos den epitrepete apo tous kanonismous tou forum.

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ utorrent,πολύ καλό. Δες τις ρυθμίσεις του για την ταχυτητα.απο εκεί και πέρα δες το αρχείο που κατεβάζεις πόσοι seeds tο δίνουνε

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα τον uTorrent (169kb). Πολυ μικρος, δε χρειαζεται install δε σου τρωει παρα μονο 6 MB στη μνημη σου και εχει υπερπληρεις πληροφοριες για το τι γινεται με καθε torrent που κατεβαζεις...

Εγω πιστευω οτι εχει προβλημα port fowarding, δηλαδη δε σου προωθειται σωστα η αιτηση του client σου επειδη το firewall σου ή το NAT του router σου δε επιτρεπουν την συνδεση...

Με τι συνδεεσαι με USB ADSL Modem ή με ADSL Router? Πιο? Εχεις καποιο software firewall?

Για να βρεις torrents υπαρχουν sites το ******* ή το ********** που καταγραφουν torrents οπως κανει το Google με τα sites. Τις μεγιστες ταχυτητες θα πιασεις ομως απο private trackers, που ομως ειναι παρανομοι και δε μπορουν να αναφερθουν εδω ;-)

Δημοσ.

Φιλε πατριωτη asmilon νομιζω οτι ισως χρειαζεται να κανεις ενα edit στο ποστ σου να μη φαινονται φορα παρτιδα τα site που δινεις. Υποψιαζομαι οτι θα στα σβησει κανενας mod, μπορει και να κανω λαθος βεβαια. Τελος παντων εγω χρησιμοποιω το bitcomet και το θεωρω το πιο γρηγορο αλλα ειναι θεμα προτιμησεως. Λογικα πρεπει mikelamar να ανοιξεις τις πορτες επικοινωνιας του προγραμματος στο firewall του ρουτερ μπαινοντας στη σελιδα του ρουτερ και δηλωνοντας τες.

Δημοσ.

Πρέπει να δεις τη θύρα ή τις θύρες στις οποίες δουλεύει ο torrent client και να τις προωθήσεις μέσα από το ρούτερ προς την IP του μηχανήματος που κατεβάζεις.

Δες εδώ:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Κι αν έχεις απορίες, ξαναρώτα.

Δημοσ.

Ωραια το περιμενα οτι γινοταν αυτο... Σου μπλοκαρονται οι συνδεσεις και απο τα δυο...

Μπες στο PortFoward. Στο link που σου δινω σε παει κατευθειαν στη λιστα με τα router, εκει βρες το δικο σου, μπες και μετα διαλεξε το το προγραμμα που χρησιμοποιεις για να σου δειξει,πολυ απλα με εικονες, τι πρεπει να κανεις για να ξεμπλοκαρεις...

Την θυρα που θα ανοιξεις στο router σου να την σημειωσεις, επειδη πρεπει να κανεις κατι παρομοιο και στο software firewall, να μπεις στα settings του και να ανοιξεις την UDP και την TCP θυρα αυτη...

Δημοσ.
Φιλε πατριωτη asmilon νομιζω οτι ισως χρειαζεται να κανεις ενα edit στο ποστ σου να μη φαινονται φορα παρτιδα τα site που δινεις. Υποψιαζομαι οτι θα στα σβησει κανενας mod, μπορει και να κανω λαθος βεβαια. Τελος παντων εγω χρησιμοποιω το bitcomet και το θεωρω το πιο γρηγορο αλλα ειναι θεμα προτιμησεως. Λογικα πρεπει mikelamar να ανοιξεις τις πορτες επικοινωνιας του προγραμματος στο firewall του ρουτερ μπαινοντας στη σελιδα του ρουτερ και δηλωνοντας τες.

Αν υπαρχει προβλημα απο τους mods kostelo θα το αλλαξω κατευθειαν, αλλα και στο frontpage του Insomnia ηταν ως ειδηση πως το ******** ειναι νομιμο επειδη λειτουργει ως μηχανη αναζητησης, οπως ακριβως λειτουργει και το Google ή Yahoo, καταχωρει τι υπαρχει στον ιστο και δε κραταει το ιδιο κανενα αρχειο παρανομο...

Οσον αφορα το Bitcomet και εγω με αυτο ξεκινησα και ημουν πολυ ευχαριστημενος, αλλα ειδα οτι το uTorrent μου προσφερει οτι και το Bitcomet και πολλα αλλα οπως διαγραμμα ταχυτητας των download/upload σου και να βλεπεις ευκολα ποσο εχεις κατεβασει απο καθε αρχειο των torrent σου...

Δημοσ.

Bitcomet μεχρι .064 εκδοση απο κει και πανω κρασαρει το pc συνεχως.

Οσον αφορα τις ταχυτητες πρωτα απ΄ολα εξαρταται απο του seeders, ποσοι ειναι και ποσα δινουν, και απο τιποτα αλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν παίρνουμε από λόγια ε; :(

http://www.insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=20&a=11

και

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146229

Όσο για torrents, τι είναι και τι client να βάλετε, μία ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ με θέμα torrents θα δώσει εκατοντάδες θέματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...