Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 για πειτε καμια καλη συνταγη για κανενα κοκτειλ με βαση το τζιν Άνοιξε καμιά εγκυκλοπαίδεια να μορφωθείς
Chrisxxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το τζιν ταιριαζει ωραια με χυμους (λεμονι, ανανα). Βεβαια καλο ειναι να μην πιεις τζιν σε μερος που υποψιαζεσαι οτι τα ποτα δεν ειναι καθαρα...
livewire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Όου. Ε, ακόμα καλύτερα, από Ισπανικό... Τουλάχιστον οι Ιταλοί έχουν μια παράδοση στα γλυκανισοφόρα οινοπνευματώδη. Γκράπα, γλυκιά γκράπαααα... =ρ Καθυστερημένο κουότ μεν, αλλά δεν πειράζει. Ο γλυκάνισος δεν συνδέεται ιδιαίτερα με την ιταλική γκράπα, και αυτό γιατί η γκράπα ως φιλοσοφία, δεν προορίζεται να έχει αρώματα και γεύση πέρα από αυτά του σταφυλιού. Αν κάποιοι επιλέγουν να αρωματίσουν το εν λόγω απόσταγμα είτε με γλυκάνισο είτε με κάποιο άλλο μυρωδικό - φαντασία να υπάρχει, που λέει και ένας άτακτος μοντ - αποτελούν μάλλον την εξαίρεση. Αυτά. Grappa rules. Αν θυμάσαι μια γκράπα με χαμόμηλο που είχα αναφέρει παλιότερα, ψάχτην.
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει ανώτατο όριο ποσοστού αλκοόλης. εγω ειπα για οριο στην θυϊόνη (thujone) το αλλο που γραφω για αλκοόλη ειναι τα ειδη που κυκλοφορουν για το αψεντι...
Lucifer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ναι, απλώς το 74% που ανέφερες δεν είναι το μάξιμουμ που βρίσκεται. Πολύ κοινά είναι και τα 80άρια και υπάρχουν σίγουρα μέχρι 92 βαθμών. Τώρα αν εννοείς τι συνηθίζεται, ναι, πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.