Προς το περιεχόμενο

Ποτά...

blu-ray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bump και ξύλο.

Για το αψέντι δεν ξέρω τίποτα.

Είδα όμως ότι το αγαπημένο all around ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου έχει αυτό το κόμπο πακέτο με τα μπιχλιμπίδια και ήθελα να ρωτήσω,

αν το γνωρίζει κανείς,

αν αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη υλοποίηση,

αν η τιμή των 26ευρώ είναι νορμάλ και

αν στην τελική είναι καλύτερα να αναβάλω την πρώτη μου επαφή με το αψέντι για μια πιο αντιπροσωπευτική, ατμοσφαιρική και τίμια στιγμή.

promo_pack.jpg

ελπίζω να εχει και μάνιουαλ, όμως =)

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω, ότι η ετικέτα είχε κάποιες φράσεις γραμμένες στα γαλλικά.

Anyway, εδώ, αν και βαριέμαι να διαβάζω.

Thanx.

...για να ιδούμε!

Αν με αρέσει, θα έχεις πιέμ για advanced προτάσεις και θα κινήσω κάτι κονέ με κάτι κάβες.

Δημοσ.
ξερετε καποιο ποτο π να μεθαει γρηγορα(δλδ στο 2 ποτηρι)?

http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Island_Ice_Tea

4 λευκά ποτά με καλαμάκι και τα μυαλά στα κάγκελα. Το "καλό" είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις για όσο βαρύ πραγματικά είναι

προσοχή όμως γιατί έχω πετύχει να μου το κάνουν σκατά (λάθος αναλογίες φαντάζομαι)

Δημοσ.

Καλά σας τον σφυράει το λονγκ άηλαντ.

γκεοργκιο, καλό είναι, αλλά η συνταγή είναι μία: υποβρύχιο.-

Εναλλακτικά μπύρα με καλαμάκι, η υποτίμηση κάνει τη μισή δουλειά.

Δημοσ.
Νομίζω, ότι η ετικέτα είχε κάποιες φράσεις γραμμένες στα γαλλικά.

Anyway, εδώ, αν και βαριέμαι να διαβάζω.

Thanx.

...για να ιδούμε!

Αν με αρέσει, θα έχεις πιέμ για advanced προτάσεις και θα κινήσω κάτι κονέ με κάτι κάβες.

μονο και μονο ότι στο site του πρώτη μούρη δείχνει τον τρόπο παρασκευής με φωτιά το κάνει σαβούρα :P κατέβα Πλακα και πάρε κάνα από τα κλασικά γαλλικά για αρχή :)

Ps:αν είναι δυνατόν :P ιταλικό absinthe

Δημοσ.

Όου. Ε, ακόμα καλύτερα, από Ισπανικό... Τουλάχιστον οι Ιταλοί έχουν μια παράδοση στα γλυκανισοφόρα οινοπνευματώδη.

Γκράπα, γλυκιά γκράπαααα... =ρ

Δημοσ.

Το αψέντι δεν ήταν απαγορευμένο παλιότερα στην Αμερική λόγο του οτι προκαλούσε κάτι μούρλιες και τέτοια??? Μπορεί και να λέω πίτα...

Δημοσ.

απο το 1988(που βγαλαν τον νομο για ε.ε.) κυκλοφορουν μονο αυτα που δεν περιέχουν περισσότερα από 10 mg θυϊόνη (thujone)». Όπου θυϊόνη –ή αλλιώς θουγιόνη– βλέπε την τοξική ουσία του βασικού για την παρασκευή του αψεντιού βοτάνου, της αψιθιάς,

η περιεκτικότητα σε αλκοόλ μπορεί να κυμαίνεται από 45% έως 74%..>>

απο τα παραπανω καταλαβαινεις οτι για να βρεις το τοτε αψεντι που κατεβαζαν αυτοι ειναι λιγο δυσκολο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...