voovode Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Εγώ πίνω Grants + Sprite / Lemon ή Bacardi + Malibu. Αλλιώς θα πιώ το ακαταμάχητο "Disconnect" ( Drambuie Cream + Smirnoff North ).
QueLastima Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Quilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa on the πορτοκάλι
chrism4111 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Οποτε , παντα και παντου Smirnoff North. Γευση και απολαυση !!!!
livewire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ουπς! Στο ποστ #36, ο χρήστης Snollygoster είναι για πολλά πινκς, ε. ...ευχή όλου του insomniα είναι, να έχει εμπλουτίσει τις επιλογές του και στο κρασί, σ'αυτά τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν από τότε. Εν τω μεταξύ, τίποτα δεν φτάνει σε φινέτσα και αίγλη, το λαοφιλές και οπωσδήποτε υπεράνω τάξεων, Τούμπα Libre!!!
Tren Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Quilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaon the πορτοκάλι Mεγεια το ποδηλατο Λεμοναδα σταθερα και μαρτινακι με ροδι
asxetos_o enas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Mεγεια το ποδηλατο Λεμοναδα σταθερα και μαρτινακι με ροδι Βοτκα λεμονι χωρις τιμονι
QueLastima Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Mεγεια το ποδηλατο Σε ευχαριστώ. Δεν είναι απλό ποδήλατο είναι μοντέλο "καμήλα"
Tren Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Σε ευχαριστώ.Δεν είναι απλό ποδήλατο είναι μοντέλο "καμήλα" Θα δουλεψεις σε τσιρκο; Επισης την μπυρα την σιχαινομαι.
QueLastima Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Θα δουλεψεις σε τσιρκο; Επισης την μπυρα την σιχαινομαι. Ήταν το όνειρο όλου του "σογιού" αλλά δεν έχω καθόλου ισορροπία. Επίσης ρακομελάκι συντεκνοι!!!!
Tren Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ήταν το όνειρο όλου του "σογιού" αλλά δεν έχω καθόλου ισορροπία. Επίσης ρακομελάκι συντεκνοι!!!! Με το να και με το αλλο μου ρθε ορεξη τωρα για το μαρτινοροδι,οποτε... ξερεις τι πρεπει να κανεις let's go outttttttttttttt!!! Aντε και τεκιλα!
QueLastima Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 let's go outttttttttttttt!!! ! Let's Get Loud !!!!
g3orgi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 ξερετε καποιο ποτο π να μεθαει γρηγορα(δλδ στο 2 ποτηρι)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.