ksessalonikios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 sabuka all the time και κατα προτίμηση luxardo
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Αγαπημένο μ,ursus rotter!Αλλά πίνω κ βοτκα+πορτοκάλι(μια χαρά δένουν,όλοι το λενε)!Τεκίλα,2 σφηνάκια μόνο γιατί αλλιώς οφ!Μπύρα,κρασάκι!Βασικά είνα ανάλογα τις περιστάσεις,δν σημαίνει ότι τα πίνω όλα αυτά σ μια έξοδο,συνίθως ursus rotter πίνω έξω! Δν πρέπει να ανακατέβοντε τα ποτα!Ένα συγκεκριμένο κ με μέτρο τν φορά(το περνάμε καμποσες φορές,δυστιχώς κ είμαστε νέοι ακόμα ρε ***γ***μ***τ**! )
tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Respect για Bacardi 8 ετών.. Το χειμώνα είναι ό,τι καλύτερο... Όσο για το καλοκαιράκι.. Μια tequila Don Julio παρακαλώ.. P.S. το τσιπουράκι είναι all weather - time classic
Snolly Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Χειμώνα: 3 είναι τα ποτά: Whiskey, Whiskey και Whiskey. Αγαπημένο είναι το Laphroaig - δοκιμάστε το! Μετά από τα φτηνά όταν παίζουν αφραγκιές Jameson. Και ποτέ δε λέω όχι σε καλό κονιάκ. Καλοκαίρι: Στα θαλάσσινα μπαράκια... Μπύρες και καλαμαράκια. Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα κι εγώ ποτέ χατήρι δε του χάλασα. Με μπαλίτσα πίτσες μπύρες (κλασσικές Amstel, πράσινη) φίλοι και όχι γυναίκες σε ακτίνα 100 μέτρων. Mojitάκια αν τα φτιάχνουν καλά με μαύρη ζάχαρη και δυόσμο/μέντα και τριμένο πάγο και lime όχι λεμόνια και άλλα τέτοια αίσχη. Αλλιώς μπυρίτσες καλές, καμιά Kwak καμιά Chimay καμια La Trappe. Και κρασί χύμα από το σουβλατζή με 4 ευρώ το μπουκάλι. Α! Και ουζάκια παιδιά με μεζεδάκια.
Xvipes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 σήμερα δοκίμασα mojito όχι όμως με bacardi,αλλά το άλλο το ρούμι που είναι και λίγο πιο γλυκό(δεν θυμάμαι πως λέγεται γμτ)και μπορώ να πω ότι έγινε must για τα καλοκαίρια γενικά bacardi coca και tequila σε χαμιλό...
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 για πειτε καμια καλη συνταγη για κανενα κοκτειλ με βαση το τζιν
g1annis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Βρε virgo, ΟΚ θα πιείς ένα κοκτέιλ άντε δύο... Μετά? χαχαχα. Πέρα από την πλάκα δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου κοκτέιλ εκτός αν μιλάμε για κανάτες και σέικερς που συνήθως είναι αμφιβόλου ποιότητας από άποψης σύστασης (πολύς χυμός ρε παιδί μου). Δουλεύω βράδυ 7 χρόνια συστηματικά και το ποτό πλέον καταντάει βάρος και όχι κέφι... αν χρειάζεται να πιείς 5-6 τουλάχιστον ίσα για να φτιάξεις κεφάλι. Σκεφτήτε ότι 2 ποτά την ώρα -πράγμα πολύ δύσκολο- για κάποιον που μπαίνει για δουλειά στις 11 και βγαίνει στις 4 (5ωρο) ή στις 7 (8ωρο) για το ελεύθερο ωράριο είναι από 10 έως 16 ποτά το βράδυ, χώρια οι σφήνοι κλπ. Στη δουλειά πίνω Αβάνα μαύρο το χειμώνα και Χιμαδόρ κίτρινη τα καλοκαίρια. Στην παραλία μπύρα. Μια φάση για να ρουφάτε αργά αν θέλετε να το περιορίσετε, είτε γιατί σας χαλάει, είτε γιατί θέλετε να βγείτε χωρίς τη γνωστή μπάκα στην παραλία, είτε γιατί δεν έχετε τα χρήματα να πιείτε 5-10 ποτά είναι το Καμπαράκι ή με πορτοκάλι ή με σόδα ή τόνικ (πολύ πίκρα) για πιο αργό ρούφηγμα... Καλά τα-ξύδια για το καλοκαίρι
sniper_206 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 σήμερα δοκίμασα mojito όχι όμως με bacardi,αλλά το άλλο το ρούμι που είναι και λίγο πιο γλυκό(δεν θυμάμαι πως λέγεται γμτ)και μπορώ να πω ότι έγινε must για τα καλοκαίρια Προφανώς εννοείς τη γνωστή και μη εξαιρεταία Havana έτσι;
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Βρε virgo' date=' ΟΚ θα πιείς ένα κοκτέιλ άντε δύο... Μετά?χαχαχα. Πέρα από την πλάκα δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου κοκτέιλ εκτός αν μιλάμε για κανάτες και σέικερς που συνήθως είναι αμφιβόλου ποιότητας από άποψης σύστασης (πολύς χυμός ρε παιδί μου). Δουλεύω βράδυ 7 χρόνια συστηματικά και το ποτό πλέον καταντάει βάρος και όχι κέφι... αν χρειάζεται να πιείς 5-6 τουλάχιστον ίσα για να φτιάξεις κεφάλι. Σκεφτήτε ότι 2 ποτά την ώρα -πράγμα πολύ δύσκολο- για κάποιον που μπαίνει για δουλειά στις 11 και βγαίνει στις 4 (5ωρο) ή στις 7 (8ωρο) για το ελεύθερο ωράριο είναι από 10 έως 16 ποτά το βράδυ, χώρια οι σφήνοι κλπ. Στη δουλειά πίνω Αβάνα μαύρο το χειμώνα και Χιμαδόρ κίτρινη τα καλοκαίρια. Στην παραλία μπύρα. Μια φάση για να ρουφάτε αργά αν θέλετε να το περιορίσετε, είτε γιατί σας χαλάει, είτε γιατί θέλετε να βγείτε χωρίς τη γνωστή μπάκα στην παραλία, είτε γιατί δεν έχετε τα χρήματα να πιείτε 5-10 ποτά είναι το Καμπαράκι ή με πορτοκάλι ή με σόδα ή τόνικ (πολύ πίκρα) για πιο αργό ρούφηγμα... Καλά τα-ξύδια για το καλοκαίρι[/quote'] μου θυμιζεις τωρα την Κρητη...Ειχα βαπτισει ενα παιδι πριν λιγα χρονια,και το`χουν αυτοι εκει[δεν ξερω για ολους,η συγκεκριμενη οικογενεια ξερω]ναπερναει ο νονος απο καθε τραπεζι και να πινει οτιδηποτε υπαρχει πανω...τα παιδιααναψυκτικο?θα το πιει,ποτο οι μεγαλυτεροι?και αυτο θα το πιει.νερο?κ αυτο...ολα λεμε..και φαντασου οτι μετα τη βαπτιση ηταν 300 ατομα..περιττο να σου πω οτι το ρακι το εχω ονομασει το νερο που καιει και οτι κοιμομουν σχεδον αναισθητη στο ξενοδοχειο για τις επομενες 2 μερες... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Τα ποτά δε χρησιμεύουν σε τίποτα...Είναι άσκοπα έξοδα και το μόνο που κερδίζεις είναι ένας γερός πονοκέφαλος το πρωί η....μην πω τώρα....και η ψευδαίσθηση ότι "φτιάχνεις κεφάλι" όπως το λένε μερικοί...Τρίχες κατσαρές....Εγώ έχω διασκεδάσει τρελά έχοντας πιει μόνο πορτοκαλάδα... Τώρα αν μια στο τόσο πιω ένα ποτό,θα προτιμήσω bacardi rigo ή gordon space(σιγά τα ποτά δηλαδή) ή ένα malibu sprite.Τέλος όσον αφορά coctails ένας φίλος μου barman μου έχει πει ότι ένα πολύ δυνατό είναι το Alexander...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.