Kazampoumpou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Εδώ και κάτι μέρες το dvd shrink τρώει φλασιές. Το rate δεν ανεβαίνει πάνω απο 500 b/s με αποτέλεσμα ένα dvd να θέλει γύρω στις 6-7 ώρες να συμπιεστεί. Κατέβασα την πιο πρόσφατη έκδοση (3.2.0.15) αλλά τίποτα. Δοκίμασα να τα κάνω πρώτα rip με το decrypter (για να δω μήπως τα είχε παίξει το dvd-r μου) και μετα shrink αλλά και πάλι τίποτα. Εν τω μεταξύ το decrypter τα κάνει κανονικά rip χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει???
zavlakas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Εχεις ενεργοποιημενο το DMA?? http://forum.digital-digest.com/showthread.php?s=&threadid=44808
Kazampoumpou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ενεργοποιημένο είναι το DMA. Μέχρι πριν απο μια βδομάδα όλα λειτουργούσαν κανονικά. Τώρα που μιλάμε μου λέει οτι θέλει 6 ώρες για να τελειώσει το Encoding!!!
zavlakas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μερικες φορες αναφερεται ως ενεργο, χωρις να ειναι... Κανε την διαδικασια που περιγραφεται και κανε reboot... Δεν χανεις τιποτα...
Kazampoumpou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Thanks Zavlakas δείχνει οτι πειθαρχεί!
kostelo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Παρεμπιπτοντως να πω οτι και γω ημουν φαν του dvd shrink αλλα τωρα χρησιμοποιω το nero recode του πακετου του nero που διαβασα αλλα και διαπιστωσα στην πραξη οτι ειναι ταχυτερο στο encoding των dvd και στη συμπιεση. Πλεον το εχω εγκαταλειψει οριστικα το dvd shrink αφου η απουσια αναπτυξης και αναβαθμισεων το καταδικασε. Ειχα διαβασει και στο Ram οτι ο προγραμματιστης που εφτιαχνε το dvd shrink πλεον ειναι στην ομαδα που φτιαχνει το nero recode με ...οτι αυτο συνεπαγεται.;-) Ψιλο-off topic αλλα το λεω για να το δοκιμασετε.
zavlakas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 To DVD Shrink εχει χαρακτηριστικα τα οποια το Recode δεν εχει... ...αλλα ειναι 15-20% πιο αργο... Ο δημιουργος του Shrink συνεργαστηκε με την Ahead μονο στην αρχη της αναπτυξης του Recode... Τωρα πια το "συντηρουνε" μονοι τους...
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Κατέβασα την πιο πρόσφατη έκδοση (3.2.0.15) Πλεον το εχω εγκαταλειψει οριστικα το dvd shrink αφου η απουσια αναπτυξης και αναβαθμισεων το καταδικασε. An psaxnate kai ligo, 8a vlepate oti den einai i teleutea ekdosi to 3.2.0.15 kai oti exei anava8mistei sto 3.2.0.16 kai paei gia 3.2.0.17!!! To mono kako einai oti oi ekdoseis den einai sta Agglika alla se alli glossa... Vevea auto den mas empodizei se tpt afou ama to exeis ma8ei apekso ta kaneis ola automata!
zavlakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 H ιδια εκδοση ειναι... Δεν εχει καμια αλλαγη εκτος απο την γλωσσα... Εχει βγει και decss-free εκδοση... Aλλα ολες αυτες οι εκδοσεις ειναι παραλλαγες της 3.2.0.15, η οποια ειναι και η τελευταια...
Eusebius Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Υποστηρίζει και γιαπωνέζικα Unicode, άμα σου έλειπαν μέχρι τώρα, NOP$TRIM!
kostelo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 To DVD Shrink εχει χαρακτηριστικα τα οποια το Recode δεν εχει......αλλα ειναι 15-20% πιο αργο... Δεν εχω εντοπισει καποιο χαρακτηριστικο του DVD Shrink που να μην το εχει το Recode. Η συμπιεση φουλ του dvd και το reauthor που χρησιμοποιω τουλαχιστον τα εχει. Μπορει να μου επισημανεις μερικα γιατι δε τα χω προσεξει? An psaxnate kai ligo' date=' 8a vlepate oti den einai i teleutea ekdosi to 3.2.0.15 kai oti exei anava8mistei sto 3.2.0.16 kai paei gia 3.2.0.17!!! To mono kako einai oti oi ekdoseis den einai sta Agglika alla se alli glossa... Vevea auto den mas empodizei se tpt afou ama to exeis ma8ei apekso ta kaneis ola automata![/quote'] Εκτος απο το japanese unicode support που προστεθηκε, αφαιρεθηκε ενα βασικοτατο στοιχειο του το να κανει αποκρυπτογραφηση (σπασιμο) των κωδικων οποτε του αφαιρεθηκε η δυνατοτητα του decrypt. Οποτε μεινε με την παλια. >Version 3.2.0.16 - 2004 ----------------------- Added support for japanese Unicode. Version 3.2.0.16 (CSS-Free) - 04.12.2004 ---------------------------------------- English version of Shrink reduced by the capability to rip copy protected DVDs. Version 3.2.0.16 deutsch Version 3.2.0.16 deutsch (DeCSS-frei) - 30.03.2005 (should be online real soon now) -------------------------------------------------- German version both with and without DeCSS.
zavlakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 α)Πρωτο και βασικο, η υποστηριξη για ISO ως input kai output... β)H συνεπακολουθη υποστηριξη και αλλων προγραμματων εγγραφης(ImgBurn, Copy2DVD)... γ)4 διαφορετικα AEC modes... To Recode εχει μονο ενα(sharp) δ)Η δυνατοτητα για αντικατασταση καποιων titles με still images/pictures, για βελτιωση του ποσοστου συμπιεσης... ε)Η δυνατοτητα για καθορισμο των default streams, σε re-author mode στ)Πολυ πιο ακριβες rate control... Στο Nero Recode, συχνα εχεις over/undersize... ζ)Αποθηκευση των στατιστικων του Deep Analysis... Σε περιπτωση, επαναληψης της συμπιεσης, δεν χρειαζεται να ξανα-αναλυθουν τα αρχεια... Σε συνδιασμο με το προηγουμενο, αποτελει σημαντικο μειονεκτημα για το Recode...
kostelo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δε το χω ψαξει τοσο πολυ για διαφορες μεταξυ τους αλλα 2-3 που μπορω να ξερω ειναι οτι: 1. Αν θελω Iso ως input το φορτωνω στο image drive του nero ενω αν το θελω για output επιλεγω στο τελος σα συσκευη εγγραφης το nero image drive αντι του κανονικου. 2.Η υποστηριξη προγραμματων προσωπικα δε με ενδιεφερε καθοτι το εκανα κατευθειαν εγγραφη σε dvd με χρηση του nero μεσα απο το dvd shrink κατι που κανω και τωρα με το recode. 3.Τα AEC Modes δε τα χρησιμοποιουσα ποτε στο dvd shrink, μονο το deep analysis επελεγα. 4. H δυνατοτητα αντικαταστασης καποιων τιτλων στο recode υπαρχει εφοσον επιλεξεις τον τιτλο και πατησεις το κουμπι disable οποτε και σου ανοιγει ενα μενου αν θες να το αντικαταστησεις με κατι. Το 5 και το 6 δε μπορω να τα αντικρουσω γιατι δε καταλαβαινω τι εννοεις. Reauthor παντως εχει το recode οπου βαζεις/βγαζεις οτι θες, ακομα και δικα σου βιντεο, αν κατι τετοιο εννοεις. Και τελος για το deep analysis οποτε το εχω επιλεξει και γραφω μια ταινια και παω να κανω την ιδια μετα δε μου το ξανακανει απ την αρχη παρα μονο αν εχω επιλεξει μερικα παραπανω κομματια/τιτλους οποτε και αυτα δε τα χει κανει απο πριν. Τελος παντων δε προκειται για αντιπαραθεση φιλε zavlaka αλλα εγω προσωπικα εχω κανει 2-3 ταινιες τελευταια με το recode και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος τοσο σε ταχυτητα οσο και σε ποιοτητα. Δεν υπαρχει αμφιβολια παντως οτι αν δεν ειχε σταματησει η αναπτηξη του dvd shrink θα ειχε βελτιωθει θεαματικα σε ολους τους τομεις αλλα η εγκαταλειψη του το καταδικασε για μενα και αυτο οπως και το dvd decrypter, εξισου κορυφαιο.
zavlakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δε το χω ψαξει τοσο πολυ για διαφορες μεταξυ τους αλλα 2-3 που μπορω να ξερω ειναι οτι:1. Αν θελω Iso ως input το φορτωνω στο image drive του nero ενω αν το θελω για output επιλεγω στο τελος σα συσκευη εγγραφης το nero image drive αντι του κανονικου. 2.Η υποστηριξη προγραμματων προσωπικα δε με ενδιεφερε καθοτι το εκανα κατευθειαν εγγραφη σε dvd με χρηση του nero μεσα απο το dvd shrink κατι που κανω και τωρα με το recode. 3.Τα AEC Modes δε τα χρησιμοποιουσα ποτε στο dvd shrink' date=' μονο το deep analysis επελεγα. 4. H δυνατοτητα αντικαταστασης καποιων τιτλων στο recode υπαρχει εφοσον επιλεξεις τον τιτλο και πατησεις το κουμπι disable οποτε και σου ανοιγει ενα μενου αν θες να το αντικαταστησεις με κατι. Το 5 και το 6 δε μπορω να τα αντικρουσω γιατι δε καταλαβαινω τι εννοεις. Reauthor παντως εχει το recode οπου βαζεις/βγαζεις οτι θες, ακομα και δικα σου βιντεο, αν κατι τετοιο εννοεις. Και τελος για το deep analysis οποτε το εχω επιλεξει και γραφω μια ταινια και παω να κανω την ιδια μετα δε μου το ξανακανει απ την αρχη παρα μονο αν εχω επιλεξει μερικα παραπανω κομματια/τιτλους οποτε και αυτα δε τα χει κανει απο πριν. Τελος παντων δε προκειται για αντιπαραθεση φιλε zavlaka αλλα εγω προσωπικα εχω κανει 2-3 ταινιες τελευταια με το recode και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος τοσο σε ταχυτητα οσο και σε ποιοτητα. Δεν υπαρχει αμφιβολια παντως οτι αν δεν ειχε σταματησει η αναπτηξη του dvd shrink θα ειχε βελτιωθει θεαματικα σε ολους τους τομεις αλλα η εγκαταλειψη του το καταδικασε για μενα και αυτο οπως και το dvd decrypter, εξισου κορυφαιο.[/quote'] 1)Το DVD shrink τα κανει κατευθειαν αυτα, χωρις mount... 2)To Shrink υποστηριζει αυτοματη εγγραφη και με αλλα προγραμματα... ...οχι μονο με το nero... Φυσικα δεν προκειται για αντιπαραθεση... Αποψεις ανταλλασουμε... Το Nero Recode ειναι ενα πολυ καλο και γρηγορο προγραμμα... ...αλλα σε μερικους τομεις το Shrink εξακολουθει να υπερισχυει(προσωπικη αποψη)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.