panraf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα, Τελευταία αντιμετωπίζω κάποιο προβλημα με τον πολύπαθο υπολογιστή μου. Καταρχήν να περιγράψω εν συντομία την σύνθεση του pc. Athlon 64 4800+, Asus A8N SLI Deluxe, 4 GB RAM Kingstom PC3200 Geforce 7950GX2, SB X-FI Platinum, Hauppauge WIN TV PVR 350, Hauppauge WIN TV Dvb-s, 500 GB Seagate, 400 GB Seagate, 200 GB WD, 300 GB Maxtor, DVD-R Plextor, Nec, Lg, Iomega REV 35 GB Ide, Case Cooler Master Stacker, PSU 525 Herolchi, 620W Fortron. Το πρόβλημα είναι οτι όταν ξεκινάει το pc μετά από 5-6 λεπτά εργασίας αρχίζουν και σέρνονται όλα. Μέχρι και το ποντίκι κολλάει και πηγαίνει αργά. Όταν μπαίνω σε ένα μενού κάνει λες και έχω πάνω μια se 3 trio 1 mb....Με άλλα λόγια δεν μπορώ να δουλέψω. Τσέκαρα για θερμοκρασίες και είναι Normal. 50c CPU, 42c Mobo, 56c Vga, 38c σκληροί. Τσέκαρα και τις μνήμες μία μία και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα και άλλη vga πάλι τα ίδια. Χρησιμοποιώ τους forceware 91.27. Να αναφέρω επίσης πως ενώ στην αρχή είναι αθόρυβη η λειτουργία του pc μετά από λίγο κάνουν τόσο θόρυβο τα coolεράκια που μου παίρνουν τα αυτιά.
JXID Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Moy akougete san problhma thermokrasias. Me tosa poy exeis pano einai logiko. Psaxe na breis kanena anemhsthraki gia ton epexargasth (oxi ths mamas toy) kata protimhsh apo xalko. H an theleis to kalytero dynato apotelesma koita gia mia lysh ydropsyxhs. Rixe kai mia matia sto trofodotiko. Xanaleo oti exeis polles syskeyes pano.
asmilon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καταρχας οι Forcewave που χρησιμοποιεις ειναι beta ακομα, οποτε μπορει κολληματα σου να οφειλονται εν μερη σε αυτους... Εμενα πιο πιθανο μου φαινεται να εχεις κολλησει κανενα ωραιο ιο ή εστω spyware/adware... Οποτε κανε καποιο scan πρωτα σε αυτα και πες μας μετα πως παει το μηχανημα σου, αν βελτιωθηκαν τα πραγματα ;-)
sugoruyo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Αν οι θερμοκρασίες σου είναι καλές παίζει και να έχεις ασταθείς τάσεις από το τροφοδοτικό...
panraf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Τσέκαρα για ιούς και spyware αλλά δεν βρήκε τίποτα. Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα δοκιμάσω και τα 2 τροφοδοτικά αυτόνομα να δω μήπως οφείλετε εκεί τίποτα. Παρατήρησα επίσης οτι κάθε φορά που ανοίγω το κουτί ο θόρυβος από τα ανεμιστήρια ελλατώνεται δραματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.