Προς το περιεχόμενο

LG Μπορει να δινει 0 pixel αλλα...

thanos75x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραλάβει σε μια εταιρία που εργαζομαι 19αρες οθονες LG 2x1915s εκ των οποιων το 1 ειχε καμενο pixel... 3x1917s εκ των οποιων και οι 3 ειχαν καμμενα pixels στο σπιτι αγορασα 1915s και ειχε καμενo pixel αλλαξα ηρθε παλι καινουρια η οποια ειχε καμενο pixel και την αλλαξα για 3η φορά...

Δε λεω τις αλλαζουν αμεσως αλλα σε 9 μοντελα που εχω ανοιξει απο τα κουτια να εχουν καμενα pixels οι 6 δεν ειναι μικρο ποσοστό...

Την LG σαν εταιρια την εχω σε εκτιμηση τοσο για τις τιμες οσο και για τις επιδόσεις αλλα το πραγμα πλεον κατανταει σπαστικο και προσωπικα αρχιζω να τις θεωρω αναξιοπιστες οθόνες... Δηλαδή τόσο δυσκολο ειναι να τις τεσταρουν πριν τις παραδωσουν στον πελατη... Ελεος!!!

Δημοσ.

I erwtisi mou einai i eksis...

An lew an autoi tis testaroun alla to duktio dianomis opws tis fortwnei kai tis pigainei (kai tis kopanaei sto dromo) tis xalaei to ksereis?

Toulaxisto i LG tis allazei en anti8esi me olous tous allous pou prepei na exeis apo 7 kammena kai panw gia na stin allaksoun kai auto upo suzitisi , den einai kalutera...???

Δημοσ.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 30 1715/1717/1917. Από όλες, μόνο μία 1715s παρουσίασε 1 καμμένο pixel μετά από 6 μήνες χρήσης.

Δημοσ.

Δεν τις ελεγχει γιατι ετσι αυξανει το χρονο παραγωγης, ο οποιος θα περιλαμβανει και τον ελεγχο, και επομενως το κοστος παραγωγης, αρα και την τελικη τιμη. Αν καποιος θελει να παρει lg, καλυτερα να ειναι διατεθιμενος να την αλλαξει 1 ή και 2 φορες. Μερικοι συμφωνουν με αυτο (οπως και εγω αφου σου την φερνουν σπιτι με ελαχιστο κοπο απο την πλευρα σου) μερικοι οχι. Ειναι θεμα προσωπικης επιλογης.

Δημοσ.

Πέρυσι τον Γενάρη που αγόρασα την TFT μου που έιναι μία LG L1730S την άλλαξα 3 φορές.Αρκετα αυτοματοποιημένη διαδικασία και μου πήρε συνολικά μέχρι που να "πετύχω" οθόνη χωρίς καθόλου καμμένα pixel 2 βδομάδες.

Μπορεί αρκετές οθόνες να έχουνε όπως αποδεικνύεται καμμένα pixels αλλα η εγγύηση Zero pixel οn site της εταιρείας είναι καταπληκτική.Δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ για όλη αυτη την διαδικασία της αντικατάστασης.Και μην ξεχνάμε πως οι τιμές των LG οθονων είναι πάρα πολύ καλες.

Δημοσ.

Γενικά έχω εκφράση την άποψη μου παλαιότερα για τις LG. Καλές οθόνες αλλά πιστεύω αξίζει να δίνουμε κάτι παραπάνω.

Όσο για τα pixel σκεφτείτε ότι μία 17άρα ή 19άρα έχει 1280*1024=1,310,720pixels. Αν υπολογίσουμε τα ποσοστά αστοχία υλικού στις οθόνες και τα pixel είναι θαύμα που έχουμε μόνο ένα καμμένο pixel ανά οθόνη. Γενικά πάντως ένα pixel μπορεί να εμφανιστεί και μετά από 6 μήνες. Εμένα εμφανίστηκε στον ένα μήνα και η οθόνη μου είναι η 930BF. Και μπορεί η samsung να δείνει 7 pixel εγγύηση αλλά εγώ προτιμώ να έχω ένα σβηστό pixelάκι

Δημοσ.

thanos75x

Κάνει να μας πεις πια είναι η εταιρία που δουλεύεις να μην κάνουμε καμία λάθος επαφή ?

Γιατί μπορεί η LG να τις αλλάζει αλλά αυτό προϋποθέτει ότι κάποιος θα είναι στο σπίτι να τους ανοίξει και αν η οικογένεια είναι όλοι εργαζόμενοι τι κάνουμε ?

Στην LG δουλεύουν τις Κυριακές ?

Δημοσ.

Προσωπικά έχω δει τον μεταφορέα του πλαίσιου να πετάει λες και είναι καπνα τα κουτιά με τις TFT oθόνες και τον έκραξα κιόλας άσχημα.Αν τις πηδάνε στη μετάφορα δεν φταίει η LG.

Δημοσ.

Κι εγώ είδα σε μεταφορική εταιρία να τις πετάει "λες και είναι καπνά" όπως είπες. Σοκαρίστηκα. Επιπλέον, έμεναν ώρες στον ήλιο μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Παιδιά πραγματικά, λες και είναι άδεια τα κουτιά τους συμπεριφέροντε.

Δημοσ.

Νομιζω πως το 1917s ειναι το μοντελο που παρουσιαζει τις περισσοτερες φορες καμενα pixels αν κρινω απο διαφορα forums και posts...

Οντως εχετε δικιο για τους μεταφορεις ! Τους εχω δει κι εγω να πετανε τα πακετα λες και ειναι σακια με αλευρι... αλλα αυτο το κανουν με ολες τις εταιριες οχι μονο με τα προιοντα της LG

Δεν ξερω τι να πω... απλα περιμενω να μου αλλαξουν τις 3 τελευταιες και ελπιζω να ειναι ενταξει (πραγμα που πολυ αμφιβαλλω)

Δημοσ.

Επίσης κοίτα μήπως η εταιρία σου αγόρασε τις οθόνες σε καλύτερη τιμή οπότε στείλανα προιον β διαλογής. Λέω μήπως...

Δημοσ.

Meta apo ola ta posts pou diabasa ebgala ena proswpiko sumperasma pou leei oti pi8anws na einai sundiasmos ellipsis elegxou kai xalia dianomis me apotelesma auto. Kai pali omws nomizw oti LG 8a epairna giati 8a tin allaksoun amesws kai xwris polla polla...

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα τις 3 καινουριες σε αντικατασταση αυτων που ειχαν καμενα pixels... Ευτυχως και οι 3 ειναι ενταξει (1917s)!!!

Ελπιζω αυριο το πρωι που θα ξαναρθω στην εταιρια να μη μου εχουν εμφανισει καμενα pixels οπως στις προηγουμενες (Η μια ξεκινησε απο κανενα εβγαλε 5 και μετα 7 μεσα σε 3 μερες.

+1 στην LG που ειχε αρχισει να με στεναχωρει (αλλα οπως ειπαμε ειναι και η μονη εταιρια που σου αλλαζει την οθονη χωρις δευτερη κουβεντα στο 1 pixel που θα καει :)

Δημοσ.
Γεια χαρα και παλι παιδες...το ξερω πως το λιγοτερο που θα μπορουσατε να με χαρακτηρισετε μετα απο αυτο που θα σας πω θα ηταν "υπερβολικος" αλλα γνωριζοντας οτι ισως να ενδιαφερει καποιους απλα θα σας αναφερω πως και η καινουργια ο οθονη που μου εστειλαν ειχε και αυτη καμμενο pixel φυσικα ξαναπηρα τηλ. στην Αλμαν για αντικατασταση στον χωρο μου αλλα δεν ειναι βιολι αυτο καθε φορα!!!Το τραγελαφικο ειναι πως πρεπει να δειτε τις συνθηκες μεταφορας απο τους courier,προκειμενου να μου δωσει την οθονη την πρωτη φορα που ηρθε, πεταγε τα κουτια των υπολοιπων που ηταν καταπλακωμενη λες και ηταν σακια με κοπρια,αφηστε που οταν το ρωτησα για την συγκεκριμενη οθονη μου κανει..."τετοιες φιλαρακι μεταφερω για αντικατασταση τουλαχιστον 1 με 2 καθε μερα''...τα συμπερασματα δικα σας!!!!!

Προς επιβαιβεωση του Thanos75x αυτων που αναφερει,απο αλλο post που ειχα κανει και εγω πανω στο ιδιο θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...