Προς το περιεχόμενο

Από τα 384 ξαφνικά στα 512;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ενώ σε 1,5 περίπου μήνα η εξάμηνη συνδρομή μου στα 384 λήγει, σήμερα μετά από ένα διάστημα που ήμουν εκτός δικτύου, εγένετο θαύμα.

Συνδέθηκα στα 512! Πράγματι το τσέκαρα και σε βγαίνω πάνω από τα 384.

Τι κόλπα είναι αυτά ρε παιδιά;

Δημοσ.

Έχεις και γραμμή 512 και πρόσβαση από την forthnet 512;

Αν είναι έτσι με ενδιαφέρει και εμένα. Και εμένα σε ενα μήνα λείγει η 6μηνη adsl in a box μου στα 384. Λέτε να επικοινωνήσω με forthnet να δω αν θα μου κάνουν καμία προσφορά για ανανέωση του πακέτου;

Δημοσ.

koita ti paizei, eixa akousei oti o ote epeidi ton katigorousan os ton poio akrivw isp kai oti kai kala i xwra mas exei to poio akrivw dsl,kai eixan pei oti tha annavathmizan kata 512k tis sindeseis xwris kamia allagi sto kostos!!!!mporei na ekane kati paromio kai i forthnet pou ksereis...pantos apolause to 512 einai auti

:wink: :wink: :wink:

Δημοσ.

auto s lew oti tha ekane o ote apla tha anavathmize tis uparxouses sindeseis-sindromes kai tha tis anevaze kata 512,pantos gnwmi m min pareis kanena thl kai tous peis ti egine giati klp giati mporei na stin ksanakatevasoun.ksereis na egine kanena lathos...opote sfira anemela esi :P

Δημοσ.

απο την στιγμη π δεν δινει 512 η forthnet p xeis einai san na pianeis max times ths 384...pantws αν εχεις ρουτερ συνηθως λενε τι γραμμη εχεις.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε; Δεν πείραξα τίποτα. Εκτός αν κάποιος άλλος πήγε να κάνει αναβάθμιση και μπερδεύτηκαν και αναβάθμισαν εμένα. Δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό;

Δημοσ.

Ε, αν σε αναβάθμισαν χωρίς να σε ρωτήσουν, θα σε χρεώσουν και χωρίς να σε ρωτήσουν. Κανείς δεν κάνει δωράκια στην εποχή μας...

Ψάξ' το...

Δημοσ.

Σίγουρα έχει γίνει αυτό που αναρωτήθηκες oblivious. Κάποιον άλλων πήγανε να κάνουνε αναβάθμιση και την κάνανε σε σένα από λάθος.

Σε εμένα έχει τύχει ακριβώς το αντίθετο με την Tellas που ενώ είμαι στα 512 ΜΒ ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό βλέπω να συγχρονίζει το mdem στα 384 ΜΒ. Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε θα το κοιτάξουνε. Μετά από λίγο με παίρνουνε τηλέφωνο στο κινητό και μου λένε ότι λύθηκε το πρόβλημα και ότι ο ΟΤΕ είχε κάνει το λάθος και με είχε βάλει σε λάθος DSLAM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...