christinadm85 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα.Ζητώ συγνώμη αν είμαι σε λάθος τopic.Θέλω από dvd να μπορώ να επεξεργαστώ την ταινία.Δηλαδή να προσθέτω δική μου μουσική ή και άλλα στοιχεία.Έχω το πρόγραμμα Ulead Video Studio8.Πως μπορώ Τα περιεχόμενα της ταινίας που έχω περάσει στο σκληρό(με τα γνωστα shrink...) να τα προσθέσω σ'αυτό το πρόγραμμα και να τα επεξεργαστώ.Επέιδή τα αρχεία αυτα είναι IFO,VOB,BUF δεν μου τα περνάει.
kastel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα.Ζητώ συγνώμη αν είμαι σε λάθος τopic.Θέλω από dvd να μπορώ να επεξεργαστώ την ταινία.Δηλαδή να προσθέτω δική μου μουσική ή και άλλα στοιχεία.Έχω το πρόγραμμα Ulead Video Studio8.Πως μπορώ Τα περιεχόμενα της ταινίας που έχω περάσει στο σκληρό(με τα γνωστα shrink...) να τα προσθέσω σ'αυτό το πρόγραμμα και να τα επεξεργαστώ.Επέιδή τα αρχεία αυτα είναι IFO,VOB,BUF δεν μου τα περνάει. DVDLab Pro (προσθέτεις audios, subs, extras, menus)
christinadm85 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ΟΚ θα το δοκιμασω.Το ConvertXToDVD 2.0.13 γνωρίζει κανείς τι ακριβώς κάνει??Ευχαριστώ
kastel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ΟΚ θα το δοκιμασω.Το ConvertXToDVD 2.0.13 γνωρίζει κανείς τι ακριβώς κάνει??Ευχαριστώ Δες εδώ : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.