sarakinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Paidia exo to Microsoft Wireless Multimedia Keyboard kai to Microsoft Wireless Optical Mouse kai thelo na peraso linux....sta spects tou keyboard elege oti den einai linux supported...mporei na mou pei kapoios an to exei elenksei?an ontos den einai pos mporoume na to kanoume?me kanena driver?Thank..
capthookb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω το mouse Wireless Optical 2.0 και δουλεύει μια χαρά. Πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για το πληκτρολόγιο. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις με ένα live Linux ή με κανονική εγκατάσταση. Αλήθεια, επειδή δεν έχω δει από κοντά wireless πληκτρολόγιο. Χρειάζεται drivers για να δουλεψει; Όταν θες π.χ να μπεις στο bios τι κάνεις; Δουλεύει και χωρίς drivers;
coolman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Υποθέτω ότι ο δέκτης συνδέεται με USB πάνω στο PC. (Αν όχι το προτείνω έντονα). Λοιπόν αυτά είναι τα setings μου στο /etc/X11/xorg.conf > ... ... Section "InputDevice" Identifier "Generic Keyboard" Driver "kbd" Option "CoreKeyboard" Option "XkbRules" "xorg" Option "XkbModel" "pc104" Option "XkbLayout" "us,el" Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle" EndSection Section "InputDevice" Identifier "Configured Mouse" Driver "mouse" Option "CorePointer" Option "Device" "/dev/input/mice" Option "Protocol" "ImPS/2" Option "Emulate3Buttons" "true" Option "ZAxisMapping" "4 5" EndSection ... ... Βέβαια με αυτές τις ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο δεν πάιζουν τα έξτρα κουμπία επειδή αμέλισα να ασχολιθώ. Κατά τα άλλα όμως δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα. BTW δεν τις έβαλα εγώ αυτές τις ρυθμίσεις. Το λειτουργικό μόνο του τις έβαλε κατά την εγκατάσταση. Εσύ το μόνο που ΙΣΩΣ να πρέπει να πειράξεις είναι στο Bios κάποια επιλογή που να υποστηρίζει USB πληκτρολόγιο σε DOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.