Προς το περιεχόμενο

dual channel

Sorana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα λιγη βοηθεια. Εχω ενα motherboard Asrock 939 dual sata 2, και θελω να βαλω τα 2 dimm 512 ddr που εχω σε dual channel mode. Ομως ενω ειναι ιδια μαρκα, ιδια ταχυτητα κτλ (kingston) και τα εχω βαλει σωστα δεν ενεργοποιειται το dual channel. Μηπως θελει καμια ρυθμιση στο bios που μου ξεφυγε?

Δημοσ.

Kanonika tha prepei oi mnimes na einai idia marka,idias sixnotitas kai idia mb...parola afta omos dio mnimes diaforetikis sixnotitas (px 333 i mia kai 400 i alli) mporoun na doulepsoun se Dual Channel mode ean rithmistoun kai oi dio sta 333...psakse sta settings tou bios sou kai des ekei pou leei gia to timing tis mnimis

Δημοσ.

λοιπον, εκανα τα παντα, δοκιμασα ολουσ τουσ πιθανουσ συνδυασμουσ και στα τεσσερα σλοτ αλλα τιποτα. Οι μνημεσ ειναι και οι δυο Kingston, 512ddr cl3 2.6v. Το μονο που βλεπω διαφορετικο ειναι οτι η μια μνημη εχει τσιπακια μονο απο τη μια πλευρα ενω η αλλη εχει και δυο μεγαλα τσιπακια απο την αλλη πλευρα, ισως αυτο να παιζει ρολο ακι δεν μπορω να ενεργοποιησω το dual channel. Αν εχει κανεισ καμια αποψη θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Sorana έχω το ίδιο πρόβλημα με ακριβώς τις ίδιες μνήμες. Ή θα παίξουν dual channel 512 Ή single channel 1024! Σε albatron k8sli! Aν είσαι Αθήνα κ σε ενδιαφέρει ανταλλαγή pm. Να σου δώσω τη μονόπλευρή μου (είναι νεότερες οι μονόπλευερες υποτίθεται) κ να μου δώσεις τη δίπλευρή σου ή αντίστροφα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...