Προς το περιεχόμενο

Εργαλεία για διάγνωση προβλημάτων H/Y.

nikostaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο on-line κατάστημα για την αγορά των παρακάτω:

1) power supply tester

2) lan - usb - firewire tester

3) πένσα, κλιπς , καλώδιο cat5-e

Έχω ψάξει στο Internet αλλά δεν έχω βρει ως τώρα κάτι το ιδιαίτερο.

Αν κάποιος έχει εμπείρια συνεργασίας με κάποιο κατάστημα θα παρακαλόυσα να την μοιραστεί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ Περισσότερο αυτή την στιγμή θέλω να βρώ το supply tester!!!

Δημοσ.

Se magazia me ilektriko/ilektroniko eksoplismo tha vreis afta pou xreiazesai. Den einai aparaitito na pas online giati tha prepei na koitakseis sto eksoteriko. Ap'oso ksero den yparxei elliniko on line katastima pou na poulaei ola afta ta pragmata.

Δημοσ.

Oso afora gia to supply tester brika auto sto http://www.ram-shop.gr, to exei dokimasei kaneis?

Oso gia to cable tester brika ena sto e-shop telika http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569651. To exei dokimasei kaneis?

Kai oso afora gia ta on-line magazia, prospathw na ta brw giati mou einai duskolo, oso gia to xrono pou tha spataliso, alla kai oti sthn perioxh mou den mporo na brw ton eksoplismo.

Euxaristw olous osous antapokrithikan sthn erwthsh mou !

Δημοσ.

τα εργαλεία μπορείς να τα βρεις σε χαμηλή τιμή σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών.

επίσης τα τροφοδοτικά δεν αξίζει τον κόπο να τα επισκευάζεις μιας και είναι παλμοτροφοδοτικά και τα εξαρτήματα (π.χ. ολοκληρωμένα) εάν τα αντικαταστήσεις μπορεί να περάσουν την αξία ενός καινούργιου... επίσης ο καλύτερος έλεγχος είναι να έχεις ένα καινούργιο (φτηνότερο από το tester που είδαμε πριν ;)

για το LAN αρκεί να έχεις ένα routeraki και να το κάνεις ping (ελέγχεις και το καλώδιο)

για το usb, ένα usb flash disk είναι υπεραρκετό

εάν θες να ελεγξεις τα καλώδια usb/firewire ένα πολύμετρο των 5€ είναι επίσης αρκετό

Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα βαλιτσάκι που τα είχε όλα αυτά σετ αλλά είχε λίγο τσουχτερή τιμή! Νομίζω έκανε καμιά 200άρα ευρό. Αν το βρώ θα δώσω link.

Δημοσ.

Euxaristo poli pedia. Alla ego auta ta ergaleia ta thelo gia na ginei pio eukoli h zoh mou os pros thn diagnosh. Tora h episkeuh kai to kostos thw episkeuhs den afora emena alla to ekastote pelati.

Euxaristo poli, gia akomi fora overclocker perimeno to link, opote mporeseis kai breis to link steilto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...