Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο TaskBar....λύση???

PanosViv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και αρκετό καιρό κατά την εκκίνηση των Windows XP εμφανίζεται το taskbar να "παγώνει" για περίπου 30 δευτερόλεπτα, ενώ το mouse και όλα τα υπόλοιπα στο λειτουργικό δουλεύουν μια χαρά. Μολονότι έχω τσεκάρει τα services που τρέχουν, παρόλο που έχω επεξεργαστεί καλά το StartUp και μολονότι δεν έχω γενικά κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το pc, αυτό το σύντομο freezάρισμα εξακολουθεί να συμβαίνει. :-?

Δουλεύω με διάφορες εφαρμογές που και το registry μου διατηρούν ΟΚ και γενικά ελέγχουν τα vulnerabilities του συστήματος. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να απαλλαγώ από τη μαλακιούλα αυτή, τη στιγμή μάλιστα που και η RAM είναι 1.3 GB και γενικά όλα λειτουργούν κομπλέ.

Θα με σώσετε; :)

Δημοσ.

xoris kapoia eidopoiisi i otidipote allo, ksafnika stamatise na emfanizei ta energa para8ira sto taskbar. Mporo na ri8miso ka8e eidous leitourgia tou taskbar ektos apo to na mou emfanizei ta energa para8ira. me liga logia ean kano elaxistopoiisi se ena para8iro auto 8a eksafanis8ei kai 8a prepei na to anoikso pali me ctrl+alt+del. pi8anon na einai virus? parakalo rikste ta fota sas...

euxaristo

Δημοσ.

Καλύτερα φίλε μου να έκανες το δικό σου ξεχωριστό topic για να πάρεις απάντηση ευκολότερα. Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου πρόβλημα, για το οποίο δεν βλέπω να παίρνω απάντηση.

Δημοσ.

@PanosViv

Ποσα προγραμματα ξεκινανε με τον υπολογιστη σου? Χρησιμοποιεις τιποτα βαρυ (Norton?) που μπορει να θελει καποια ωρα να ξεκινησει?

Δε μπορεις να κανεις πολλα παντως επειδη ετσι λειτουργουν τα Windows ανεξαρτητα την μνημη σου... Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιεις οσο πιο λιγα και ελαφρια προγραμματα στην εκκινηση σου...

@pantelizzz

Θα σου προτεινα να κανεις ενα καλο ελεγχο για ιους και spyware/adware επειδη μαλλον "κολλησες" κατι και σου προκαλει αυτη την συμπρειφορα... Δοκιμασε και πες μου αν σε βοθησε...

Δημοσ.

den vrike tipota spoudaio to norton...

nai exo modem pano alla de to xrisimopoio, xrisimopoio to crypto f200 usb modem gia dsl

exo prospa8isei na kano epanegatastasi ta win kai kolisse...

exo dokimasei na valo pano xp themes kai tetoia kai to mono pou de mporei na peiraksei einai i taskbar...

ekana restore..tipota

kati xtipaei ekei..tora programma einai, hardware error, virus..kati alla ti re g@moto???

Δημοσ.

Καταρχας δε θα εμπιστευομουν τον Norton πια οσον αφορα το αν ειναι καθαρο το μηχανημα σου η οχι... Δοκιμασε κατι αλλο Kaspersky, NOD32, BitDefender και δες τι θα σου βγαλουν..

Επισης κανε ενα καθαρισμο με το Ad-Aware και το Spybot Search and Destroy πιστευω πως θα σε βοηθησουν...

Οταν λες δε μπορεις να γραψεις τα Windows τι εννοεις? Πως το δοκιμασες? Μεσα απο τα Windows ή με boot απο CD? Επειδη αλλαζει αν ειναι το 2ο...

Δημοσ.
@PanosViv

Ποσα προγραμματα ξεκινανε με τον υπολογιστη σου? Χρησιμοποιεις τιποτα βαρυ (Norton?) που μπορει να θελει καποια ωρα να ξεκινησει?

Δε μπορεις να κανεις πολλα παντως επειδη ετσι λειτουργουν τα Windows ανεξαρτητα την μνημη σου... Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιεις οσο πιο λιγα και ελαφρια προγραμματα στην εκκινηση σου...

Ίσως να είναι έτσι όπως λες, αν και έχω ρυθμίσει το StartUp να απασχολείται με λίγα προγράμματα (4-5). Πιθανότατα να φταίνε τα WindowsBlinds που χρησιμοποιώ για themes στα Windows, που ίσως freezάρουν για λίγο το σύστημα. Απλά έχω την εντύπτωση ότι αυτό το προβληματάκι ανέκαθεν υπήρχε στο pc μου, ασχέτως προγραμμάτων... :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...