Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Kaspersky Internet Security 6.0

naknak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους καταρχήν και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.

Έχω το Kaspersky Internet Security 6.0 και δεν μπορώ να κάνω port forward για το μTorrent. Έχω χαμηλώσει την ασφάλεια του Firewall για να μην με ρωτάει συνέχεια αν επιτρέπω την α ή την β ενέργεια, το έχω δηλώσει στο «Rules for Applications» και έχω δηλώσει την θήρα «Allow» ως «Remote port» και «Local port» για TCP και UDP, το έχω δηλώσει και στο «Rules for Packet Filtering» με τον προηγούμενο τρόπο, ακόμα και στο γενικό «Protection» το έχω θέσει να μην ελέγχεται καν. Και παρόλα αυτά ακόμα χτυπάει! Εντωμεταξύ δεν έχει πουθενά καμία πληροφορία στο «Help»(το οποίο στην ουσία δεν έχει τίποτα…)!

Ξέρει κανένας τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;:(

Δημοσ.

εχεις δοκιμασει να το κανεις "add to trusted zone"??

απλα κανε reset σε ολες τις ρυθμσεις και μολις τρεξεις το προγραμμα οταν σε ρωταει αν προσεξεις χαμηλα βγαζει εκτος απο τα αλλα και add to trusted zone και πατας ΟΚ χωρις να αλλαξεις τιποτα απο αυτα που εχει τσεκαρει και ειναι ετοιμο

Δημοσ.

Στο antihacker βγαλε το rule που εχεις δημιουργησει, βαλε τις ρυθμισεις στο training mode και τρεξε το προγραμμα.Δεν σε ρωταει με παραθυρακια?Βαλε remember this action,η αλλιως κανε create a rule allow outbound steam udp και tcp

Δημοσ.

Φίλε pc_admin και kalaeimaigr, καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Το είχα κάνει «add to trusted zone» αλλά και πάλι χτύπαγε! Τώρα επειδή είπα να τα ξανακάνω όλα από την αρχή, τα έσβησα όλα όσα το αφορούσαν και από περιέργεια το έβαλα να κατεβάσει κάποια αρχεία, να δω τι προβλήματα θα μου βγάλει.. Το γέλιο είναι ότι από τον έλεγχο του προγράμματος πάλι βρίσκει ότι μπλοκάρεται, αλλά συνδέθηκε κανονικά αυτή την φορά και κατέβαζε το αρχείο. Αλλά καταρχήν μου τρώει περίπου 8kb από το download speed(α. το έλεγξα κατεβάζοντας αρχείο με 431seeders και 4lechers β.είναι φυσιολογικό; ) και από την άλλη συνεχώς μου βγάζει «DoS.Generic.Land! Attackerʼs IP:10.0.0.1(που είναι η default getaway)Protocol/service: TCP on local port xxxx(του προγράμματος). Time:……..»

Όσο για να το βάλω στο «training mode» δεν συμφέρει γιατί ρωτάει για το παραμικρό (δηλαδή για οποιαδήποτε σύνδεση επιχειρηθεί, οπότε θα πρέπει να είμαι μονίμως πάνω από το PC). Και όπως ανέφερα πιο πάνω φτιάχνοντας απλά ένα «rule» χτυπάει και δεν κατεβάζει τίποτα. Μπορεί φυσικά να το έφτιαξα λάθος. Αν έχει την καλοσύνη, μπορείς να πεις πώς να το κάνω βήμα βήμα;

Το ξανάκανα «add to trusted zone» αλλά και πάλι επιμένει να το βγάζει και να μου τρώει 8kb από το κατέβασμα… Είχα πριν το Antihacker της Kaspersky, το οποίο βέβαια είναι πιο απλό, και όταν είχα κάνει forward τις ports δεν είχε κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ανάλογη λύση και για το Kaspersky Internet Security 6.0;

Δημοσ.

Πραγματικά είναι πολύ καλό πρόγραμμα (αν σκεφτείς μόνο πόσα προγράμματα γλιτώνεις…1antivirus,1firewall,1antispyware, και άλλα) και δεν θέλω να το πετάξω! Πιάνει πράγματα τα οποία το antihacker 1.8 και το Spyware Doctor 3.8.0.2575, που είχα, δεν τα έβλεπαν καν!

Δημοσ.

Δεν πιστεύω στο συγκεντρωτισμό των εφαρμογών...σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ πως η εξειδίκευση λειτουργεί καλύτερα. Σπανίως το βολικό είναι κι αποτελεσματικό.

Δημοσ.

Εγώ εξετάζω το κάθε προϊόν ξεχωριστά!

Κατά την γνώμη μου, τα καλύτερα προϊόντα είναι kaspersky για antivirus και firewall, Spyware Doctor για antispyware και Ewido Sequrity Suite για antibanner, antidialer και antiphising.

Μπήκα σε ένα σορό sites κ.τ.λ., για να διαπιστώσω αν πράγματι κάνει δουλειά και έχω και 2 προγράμματα δημιουργίας εικονικού περιβάλλοντος επίθεσης και διαπίστωσα ότι κάνει την ίδια δουλεία με όλα αυτά και σε 1-2 σημεία ίσος και παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...