kalliopi65 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, d_gkal είπε Σκούπα=παίρνω όλα/ότι φύλλα έχει κάτω σ' ευχαριστω πολυ
semeli99x Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Ερώτηση: αν παίζουμε 3 ζεύγη άρα 3 τράπουλες, τα μπιριμπάκια είναι επίσης 3;
alxandros_gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό που ξέρω είναι οτι τα μπιριμπάκια είναι πάντα 2. Αν παίζετε 2 ή 4 άτομα τότε κάθε μπιριμπάκι έχει 11 φύλλα, αν παίζετε 3 άτομα τότε το πρώτο μπιριμπάκι έχει 18 φύλλα και το δεύτερο 11. Όποιος βγει πρώτος παίρνει το μεγάλο μπιριμπάκι και οι άλλοι δύο παίζουν συνεταιρικά και όποιος από τους δύο βγει πρώτος παίρνει το δεύτερο μπιριμπάκι με τα 11 φύλλα. Επίσης οι τράπουλες είναι πάντα δύο από αυτά που ξέρω, δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποια παραλλαγή με περισσότερες τράπουλες.
semeli99x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, alxandros_gr είπε Αυτό που ξέρω είναι οτι τα μπιριμπάκια είναι πάντα 2. Αν παίζετε 2 ή 4 άτομα τότε κάθε μπιριμπάκι έχει 11 φύλλα, αν παίζετε 3 άτομα τότε το πρώτο μπιριμπάκι έχει 18 φύλλα και το δεύτερο 11. Όποιος βγει πρώτος παίρνει το μεγάλο μπιριμπάκι και οι άλλοι δύο παίζουν συνεταιρικά και όποιος από τους δύο βγει πρώτος παίρνει το δεύτερο μπιριμπάκι με τα 11 φύλλα. Επίσης οι τράπουλες είναι πάντα δύο από αυτά που ξέρω, δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποια παραλλαγή με περισσότερες τράπουλες. Ναι αυτά τα ξέρω απλώς ειναι μια παραλλαγή με 6 παίκτες που ειναι 3 τράπουλες και δν ημουν σιγουρη για τα μπιριμπακια
randomcat Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/6/2019 στις 1:17 ΜΜ, chrisxkar είπε πω πωωωωωωω ο καθενας τελικα παιζει διαφορετικα μπιριμπα. 4:03
G.TH. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Στους 5 παίχτες τα μπιριμπάκια είναι 3, ο καθένας παίζει μόνος του και όποιος βγει πρώτος παίρνει το 18αρι και μετά οι παίχτες ανά δυο σταυρωτά κάνουν ομάδα. Στο τέλος οι πόντοι τους πάνε δια δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα