Theodore Tsi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Λοιπόν η συζήτηση προχώρησε αρκετά χώρις δική μου παρέμβαση...... Επειδή δεν μπορώ να πιάσω το κάθε ποστ ξεχώριστα χοντρικά θα επισημάνω τα εξής.... Ψυχική υγεία σε ότι ηλικία και να είσαι την αναζητάς....αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν την έχεις κάνεις πίσω αν έχεις ανάγκη την εργασία..... Ότι αναζητώ τώρα κάτι πάνω στο αντικείμενο μου δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει από διαφόρων ειδών δουλειές πιο πριν από τις οποίες απέκτησα κάποιες εμπειρίες.....καλές ή κακές..... Τέλος....μέχρι στιγμής δεν έχω καμία προσφορά εργασίας.....Υποθετικά μιλάω και με βάση αυτά που έχω ακούσει.... Ο λόγος που άνοιξα αυτό το τόπικ ήταν πιστεύω ξεκάθαρος(εαν όχι ζητώ συγνώμη).....να μάθω τι να περίμενω σε αυτή την τράπεζα και ΙΣΩΣ να προτιμήσω την προσφορά κάποιας άλλης τράπεζας (ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) έστω και με χαμηλότερες οικονομικές απολαβές.... Υ.Γ: αν και πιστεύω ότι ήταν αρκέτα εμφανές το παραπάνω στο ποστ #8 anyway....συνεχίζουμε....
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Θοδωρή καλήμέρα! Με αφορμή το αρχικό σου ποστ, απλά την γενικεύσαμε την κουβέντα!
Theodore Tsi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 thats fine by me...... απλά είχα την εντύπωση ότι δεν έγινα κατανοητός...... όπως είπα......συνεχίζουμε.....
vasoula78 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 η ψυχική υγεία παίζει μεγάλο ρόλο είτε είναι η πρώτη σου δουλειά είτε όχι σκέψου να δουλεύεις κάπου σε κάτι άσχετο που δεν έχεις σπουδάσει κ πιθανότατα δεν γουστάρεις κ να είναι κ χάλια το εργασιακό περιβάλλον θυμάμαι είχα πάει χοντο όταν ήμουν φοιτήτρια κ άντεξα μόνο μια βάρδια, την άλλη μέρα πήγα τους είπαν οτι δεν συνεχίζω τα πρώτα πράγματα που μου είπαν ήταν πρόσεχε τον τάδε που κάθεται εκεί γιατί ειναι ρουφ..ή μπορεί να έρθει΄η άλλη απο άλλο τμήμα που είναι υπεύθυνη κ να σου την πει για οποιοδήποτε λόγο κλπ κλπ ε δεν άντεξα ούτε μια μέρα κ την έκανα όλοι έχουμε ακούσει διάφορα "μπινελίκια" που σε φτάνουν στο αμήν το καλό εργασιακό περιβάλλον κ ίσως κ ένα μπράβο κάπου κάπου καλό είναι να ακούγεται τουλάχιστον όταν ακούω ένα μπράβο νιώθω κάπως καλύτερα ανεξάρτητα πχ απο το μισθό που παίρνω..
mjmj Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Παιδια η εμπειρια μου ελπιζω να σας διαφωτισει.Πριν απο5 περιπου χρονια φιλος μου επιασε δουλια στη eurobank με ΜΗΔΕΝ τυπικα προσοντα(μονο απολυτηριο Λυκειου ουτε καν γλωσσα).Επειδη ομως ειχε σουπερ δοντι μπηκε στα κεντρικα σε τμημα ψιλονευραλγικο.Οντως σχολαγε μετα τις 7 υπερωριες δεν αναγνωριζονταν' date='Σαββατα κυριακες κτλ.Το γλυψιμο και η δουλοπρεπεια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, απο οτι μου ελεγε τουλαχιστον.Να σας πω το ωραιο?Πηρε πτυχιο απο το παραθυρο(θυμαστε τα ΠΣΕ?), ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΥΧΙΑΚΟ επισης απο το παραθυρο(παν/μιο Πειραια) και τωρα ειναι κυριος.Δε νομιζω να τον αφησουν να φυγει ποτε αλλα νομιζω οτι κερδισε πολλα(και εχασε αλλα τοσα).Τα συμπερασματα δικα σας. Και μια συμβουλη στο φιλο που ενδιαφερεται:εκτος απο τα εσοδα να κοστολογησεις και τη ψυχικη σου υγεια η οποια δεν πληρωνεται με τιποτα. Οποτε μαλλον μια ακομη ψηφος για εμπορικη(δεν ξερω τι θα γινει βεβαια τωρα που πωλειται αλλα απο τη eurobank σιγουρα θα ειναι καλυτερα.[/quote'] Τι ειναι τα ΠΣΕ? Πως πηρε μουφα μαστερ απο ελληνικο ΑΕΙ? Μηπως ειναι μια παραποιηση πρωτοτυπου τιτλου μεσω Photoshop?
mjmj Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω, θα εφευγα εξω σε καποια χωρα της ευρωπης. Η ελλαδα εχει καταντησει ενα απεραντο φρενοκομειο, σε ολους τους τομεις, και στην αγορα εργασιας. Οι ιδιωτικες εταιριες, με την ανοχη του κρατους, ξεσκιζουν καθημερινα τους εργαζομενους. Θα ηθελα να ειμαι Αγγλια, Ελβετια, να δουλευω μεν, να πληρωνω τους φορους μου, αλλα να με σεβονται ως πολιτη, και να απολαμβανω τις υπηρεσιες και τις υποδομες ενος πολιτισμενου ανθρωπου. Εδω ειμαστε πισω απο τον κοσμο...τιμπουκτου....
Bougas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 αντε καλο ταξιδη mjmj! ΥΓ.τι παει να πει στην αγγλια σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ? αυτοι ουτε τον πισινο τους δεν σεβονται.
rantaplanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 αντε καλο ταξιδη mjmj! ΥΓ.τι παει να πει στην αγγλια σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ? αυτοι ουτε τον πισινο τους δεν σεβονται. φίλε ούτε εμένα μου αρέσει η αγγλία αλλά αν κάτι κάνουν οι άγγλοι είναι να σέβονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.