petesoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά, πήρα αυτόν τον SATA controller της Dawicontrol αλλά δε θέλω να βάλω τους δίσκους μου σε RAID. Το θέμα μου είναι ότι δεν (φαίνεται να) τους βλέπουν τα windows αλλιώς, ενώ μετά το φόρτωμα του bios εμφανίζονται. Εν τω μεταξύ, το μενού με τις επιλογές του controller δεν έχει επιλογή για "NO RAID" (έχει RAID 0, 1, 5, 10, SPARE DRIVE και CONCATENATION). Η τελευταία επιλογή (CONCATENATION) υποτίθεται ότι απλά εμφανίζει και τους 4 δίσκους σαν έναν με χωρητικότητα ίση με το άθροισμά τους, αλλά ενώ τον βλέπουν τα windows μου εμφανίζουν τα περιεχόμενα μόνο του πρώτου από τους 4 δίσκους. Ξέρει κανείς κάτι? Αποκλείεται να είναι υποχρεωτικό να τους βάλεις σε RAID.
siemens Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 otan kaneis install ta windows patas f6 gia na kaneis install tous drivers tou sata controler?
petesoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 siemens, καμμία σχέση. Δεν ήθελα να κάνω νέα εγκατάσταση windows για να χρειάζεται να κάνω αυτό που λες. Anyway, βρήκα τι ήθελε. Concatenate κάθε δίσκο μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.