Προς το περιεχόμενο

βοηθεια δε μπορω να κανω copy/paste

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια δε μπορω να κανω αντιγραφη και επικολlηση η αποκοπη οπoυ και αν γραφω(mozilla,word ktl)

πχ μαρκαρω τη λεξη που θελω παταω αντιγραφη και οταν ξαναπαταω για επικολληση ειναι σα να μην εχω πατησει ποτε αντιγραφη(το επικολληση ειναι γκρι)

εχει καμια εβδομαδα που το κανει αυτο...

εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?

Δημοσ.

Και εγώ το αντιμετωπίζω μερικές φόρες (και ξαφνικά φτιάχνει μονό του χωρίς δικη μου παρέμβαση) στο κατεβαστηρι μου. Για παράδειγμα έχω διαφορα link για το rapid σε ένα txt και όταν κάνω copy κάποιο link στην γραμμή διευθύνσεων του rapget δεν εμφανίζεται ποτέ όσες φόρες και να πατήσω paste.

Επίσης τυχαίνει να το συναντώ και σε φάκελους όταν πάω να αντιγράψω το όνομα από άλλο φάκελο.

Δεν έχω βρει τι μπορεί να φταίει, γιατί όπως έγραψα δεν το κάνει πάντα.

Αν κάποιος ξέρει ας μας δώσει τα φωτά του…..

Δημοσ.

εμενα το κανει παντα πλεον δε μπορω να αντιγραψω ουτε μια λεξη σε οποιο προγραμμα και αν χρησιμοποιω.

αν ξερει κανεις ας πει please

Δημοσ.

Μπορει να εχεις κανενα υποπτο προγραμμα να τρεχει στον υπολογιστη σου και για αυτο να σου μπλοκαρει διαφορες λειτουργιες, οπως η αντιγραφη/επικολληση...

Ποια προγραμματα χρησιμοποιεις για προσταστια απο ιους, spyware/adware/keyloggers? Εχεις τα τελευταια updates στα Windows σου?

Δημοσ.

εχω τα τελευταια updates.

χρησιμοποιω το norton 2006 επισης ενημερωμενο.

και το adware.

αυτο που λες δεν αποκλειεται γιατι πριν ειχα το nod32 και νομιζω οτι το προβλημα ξεκινησε απο την περιοδο που εβαλα το norton.

κανω diable for 15minutes το norton auto protect αλλα παλι τιποτα.

ξερεις πως μπορω να κλεισω το norton εντελως να δω μηπως φταει αυτο?

οταν παταω διαχειρηση εργασιων στο εφαρμογες δε μου το βγαζει,και στις διεργασιες δε ξερω πιο ειναι.

πως μπορω να το κλεισω?

Δημοσ.

Autoruns

Κατεβασε αυτο το προγραμμα και θα δεις οτιδηποτε ξεκιναει με τον υπολογιστη σου. Οτι σου φαινεται περιεργο απενεργοποιησε το και δες πως θα σου συμπεριφερεται το συστημα σου μετα... Αν δε ξερεις κανε Save την λιστα σου και δειξε την εδω να σου πω αν εχεις τιποτα περιεργο...

Επισης θα σου προτεινα να απεγκαταστησεις τελειως το Norton, επειδη εχει καταντησει πια. Ειναι πολυ βαρυ και πολλοι ιοι τον κανουν απλα bypass σα να μην υπαρχει!

Δοκιμασε το Kaspersky Antivirus 6 αν θες. Πολυ ελαφρυ και πολυ αξιοπιστο, νιωθεις πραγματικα οτι προστατευεσαι, οτι και να γινει ;)

-Edit-

Link fixed ;)

Δημοσ.

ok θα κανω αυτα που λες και βλεπουμε το norton οντως ειναι βαρυ και μαλλον ψιλομουφα.

το link που δινεις για το kaspersky δεν δουλευει αλλα δε πειραζει μπορω να το βρω.

thanks

Δημοσ.

Μερικές φορές το παθαίνω και εγώ.

Κάποιες φορές πιάνει με Ctrl+C , Ctrl+V κάποιες με Ctrl+Ins , Shift+Ins και κάποιες με ποντίκι. Δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

εβγαλα το norton και επισης εβγαλα και με το autoruns οτι δεν ηξερα τι ακριβως κανει αλλα τιποτα.

τωρα βαζω το kaspersky να κανω και με αυτο ενα check μπας και βγαλω ακρη.

Δημοσ.

παιδια βρηκα τη λυση!

οσο κουλη και αν ακουγεται πιστεψτε με πιανει!

εκανα πανω απο 5 φορες restart για να δω αν οντως ισχυει.

λοιπον την επομενη φορα που δε θα μπορειτε να κανετε copy/paste σε μια λεξη/φραση κτλ πηγαινετε επιφανεια εργασιας,δημιουργηστε ενα εγγραφο κεινενου γραψτε μεσα κατι(οτι να ειναι) και στη συνεχεια δοκιμαστε να κανετε copy/paste αυτο που γραψατε.

απο τη στιγμη που θα γινει αυτο το copy/paste θα μπορειτε να κανετε και οποιοδηποτε αλλο θελετε μεχρι το επομενο restart.

το ξερω οτι ακουγεται παραλογο ομως το εκανα οπως ειπα πανω απο 5 φορες για να το επιβεβαιωσω-αλλωστε για pc μιλαμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...