Bigi444444 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι που με καίει.Έχω το k700i σαν συσκευή.Υπάρχει δυνατότητα με κάποιο τρόπο να ανακτήσω τον αριθμό μιας επαφής που έχει σβηστεί;Ή, στο ακόμα πιο μαλλιοτραβηγμένο, να βρω ένα νούμερο που πήγα να αποθηκεύσω και τελικά δεν; Όσο δύσκολη μέθοδος και αν υπάρχει, πείτε, όλο και κάτι μπορεί να γίνει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και προσέξτε τι θα απαντήσετε! Άσχετο: πρώτο μου θέμα στο insomnia!
laantonios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 χμχμχμ είχες κρατήσει backup με προγραμματάκι διαχείρισης επαφών με outlook ή κάτι άλλο όπως το myphone? Δύσκολο το βλέπω αν όχι..Κάτι μου θυμίζει το avatar σου...
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο.Ψάχνω για έναν τρόπο, αν υπάρχει βέβαια, να βρω τον αριθμό μέσω της συσκευής αποκλειστικά.Δεν είχα κρατήσει επαφές, αλλά και να είχα δεν είχε νόημα.Σήμερα προσέθεσα μια επαφή φάντασμα και δε μπορώ να τη βρω.Οπότε δεν έχει νόημα να ψάχνω παλαιότερα.Κρίμα όμως, κρίμα. Το έχεις ξαναδεί και αλλού το αβατάρ εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.