Προς το περιεχόμενο

O OTE ekane pali to thayma toy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι γιατί έπεσε κεραυνός σε κάποιο κόμβο του ΟΤΕ στην Ασπροβάλτα (έτσι λένε).

Δημοσ.

και καβαλα το ιδιο. στις 4 που πηρα τηλ να ρωτησω μου ειπαν σε 1 ωρα θα ειναι ενταξει αλλα τη 1 ωρα μετα τις 10 μπορεσα να συνδεθω

Δημοσ.

εγώ δεν είχα ιντερνετ για 5 μέρες γιατί δεν συνδεόταν στο Bras είχαν κ άλλοι στο Ηράκλειο Πρόβλημα απο ότι άκουσα

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω πως και γιατί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι από Κατερίνη μέχρι Έβρο εχθές είχαν πρόβλημα, όλοι. Επίσης με τον πΟΤΕ που έχουμε μπλέξει θα μας κάνει να γυρίσουμε στις dial-up.

Δημοσ.

Πάντως στο τει θεσσαλονίκης έχει σημαντικό πρόβλημα ακόμα και τώρα.Οι μόνες σελίδες που φορτώνουν είναι ο ΟΤΕ (ε καλά) Forthnet το in.gr το insomnia έπρεπε να πατήσω 18.000 φορές για να ανοίξει!

Δημοσ.

Καλά είσαστε...εγώ εδω Πάτρα έχω πρόβλημα εδώ και 1 μήνα σχεδόν και όταν παίρων στις βλάβες μου λένε ότι το ξέρουνε αλλά δε γνωρίζουνε πότε θα λυθεί!

Δημοσ.

Εγώ παιδες που λέτε παίρνω χθές τηλέφωνο στην πΟΤενετ και τους ρωταω αν υπάρχει καποιο πρόβλημα στην περιοχή μου και ο τεχνικός που ήταν στην γραμμή μου λεει μισό λεπτο να ρωτήσω... μετα απο λιγο μου λέει όχι δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα στην περιοχή σας μάλλον φταίει το μοντεμ σας ... Θέλετε να κανουμε παραμετροποίηση (ρεσετ) ?? ΟΧΙ του λεω... Δεν φταίει το μοντεμ μου γιατι αλλα 10 ατομα στην περιοχή μου έχουν το ίδιο πρόβλημα ... Ολοι προβλημα με το μόντεμ θα έχουμε ?? Ύστερα δν ήξερε τι να πει το παλικάρι που σε καμία περίπτωση δεν το κατηγορώ γιατι εξάλλου τη δουλειά του κάνει .. Απλά επικρατεί μια πλήρης ασυνενοησια ...

Δημοσ.

Εγώ που έχω vivodi full llu στην Καβάλα, γιατι δεν είχα πρόβλημα;

Και αυτή δεν "πατάει" στον ΟΤΕ;

Είμαι σίγουρος επειδή έχω το emule plus ανοικτό 6-7 μέρες και θα το έβλεπα στην "καταγραφή γεγονότων".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...