Προς το περιεχόμενο

Car Pc

erhgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξανα ανοιγω το θεμα γιατι καποιος εξυπνος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ...Ανεγκεφαλοι που υπαρχουν...Κανενα νεο Απο το ΜΜ εχει καταφερει κανεις να το τρεξει με PN χαρτες??

Δημοσ.

ego opoy exo bali monadoula sto ama3i psaxno na bro xartes oxi na eine meso gps den me endiaferi na to balo aplos psaxno kapio programa i kapio site oste na to katebaso olo oste na exo odikous xartes ethnikon odon gia mesa stin poli akoma den endiaferome.

Δημοσ.

Φανταζομαι κατι σαν της Ελπα αλλα το θελεις για το Pc ετσι?Σε αυτην την περιπτωση υπαρχουν χαρτες που ειναι απλα για να τους βλεπεις...

Δημοσ.

ειναι το dest pn με τους νεους χαρτες τρεχει οπως το βλεπεις με το κανονικο προγραμμα του dest

Δημοσ.

παιδια εχω το mio 168 me destinator 6 και στην αποφυγη δρομων δεν εχει δακτυλιο,αττικη οδο κ.α. και εχει μονο διοδια..ξερει κανεις σας μηπως αν γινετε να το κανω να εχει και για δακτυλιο?

Δημοσ.

Βάλε το file Forlinks files in \DestinatorApps\Destinator\UserData\FORLINKS\

Χρησιμοποίησε αυτό το file αφού όμως το έχεις κάνει rename με το ίδιο όνομα αλλά με κεφαλαία (FORLINKS) μαζί με τό χάρτη του dest PN (GREECE U).

Εμένα τουλάχιστον έτσι μου δούλεψε .

Δημοσ.

Φιλε JACK κοιτα να δεις πως το εκανα και δεν δουλεψε δηστυχως..

πρωτα απ'ολα εριξα μια γρηγορη ματια στον φακελο που μου ειπες να δω τι γινετε πριν τα βαλω εγω..τα ειχε μεσα ειδη στον φακελο FORLINKS μονο που ειχε 4 files και οχι 5 που εχει στο rar που εχω εγω..

ειχε : GreeceE.cos - GreeceE.los - GreeceU.cos - GreeceU.los ενω δεν ειχε το: FORLIN~2.000

το περασα εγω το τελευταιο αλλα και παλι τιποτα :(

μηπως πρεπει να το μετονομασω και αντι για :FORLIN~2.000 να πρεπει να μπει καπως αλλιως? νομιζω ειμαστε πολυ κοντα,please help! ;)

Δημοσ.

Δυστηχώς για σένα κ στο δικό μου έχει το ίδιο όνομα .

Δεν ξέρω κάτι άλλο αλλά θα το ψάξω μήπως βρώ κάτι .

Λυπάμαι .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...