erhgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ξανα ανοιγω το θεμα γιατι καποιος εξυπνος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ...Ανεγκεφαλοι που υπαρχουν...Κανενα νεο Απο το ΜΜ εχει καταφερει κανεις να το τρεξει με PN χαρτες??
Eagle_IIz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ego opoy exo bali monadoula sto ama3i psaxno na bro xartes oxi na eine meso gps den me endiaferi na to balo aplos psaxno kapio programa i kapio site oste na to katebaso olo oste na exo odikous xartes ethnikon odon gia mesa stin poli akoma den endiaferome.
erhgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Φανταζομαι κατι σαν της Ελπα αλλα το θελεις για το Pc ετσι?Σε αυτην την περιπτωση υπαρχουν χαρτες που ειναι απλα για να τους βλεπεις...
prins Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 http://www.carputermania.gr/forum/showthread.php?t=265&page=6
Eagle_IIz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 pou tha tous broume tous xartes autous kai na einai kai enimeromeni???
prins Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ειναι το dest pn με τους νεους χαρτες τρεχει οπως το βλεπεις με το κανονικο προγραμμα του dest
headhunter Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 παιδια εχω το mio 168 me destinator 6 και στην αποφυγη δρομων δεν εχει δακτυλιο,αττικη οδο κ.α. και εχει μονο διοδια..ξερει κανεις σας μηπως αν γινετε να το κανω να εχει και για δακτυλιο?
JACK BAUER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Βάλε το file Forlinks files in \DestinatorApps\Destinator\UserData\FORLINKS\ Χρησιμοποίησε αυτό το file αφού όμως το έχεις κάνει rename με το ίδιο όνομα αλλά με κεφαλαία (FORLINKS) μαζί με τό χάρτη του dest PN (GREECE U). Εμένα τουλάχιστον έτσι μου δούλεψε .
headhunter Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Φιλε JACK κοιτα να δεις πως το εκανα και δεν δουλεψε δηστυχως.. πρωτα απ'ολα εριξα μια γρηγορη ματια στον φακελο που μου ειπες να δω τι γινετε πριν τα βαλω εγω..τα ειχε μεσα ειδη στον φακελο FORLINKS μονο που ειχε 4 files και οχι 5 που εχει στο rar που εχω εγω.. ειχε : GreeceE.cos - GreeceE.los - GreeceU.cos - GreeceU.los ενω δεν ειχε το: FORLIN~2.000 το περασα εγω το τελευταιο αλλα και παλι τιποτα μηπως πρεπει να το μετονομασω και αντι για :FORLIN~2.000 να πρεπει να μπει καπως αλλιως? νομιζω ειμαστε πολυ κοντα,please help!
JACK BAUER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δυστηχώς για σένα κ στο δικό μου έχει το ίδιο όνομα . Δεν ξέρω κάτι άλλο αλλά θα το ψάξω μήπως βρώ κάτι . Λυπάμαι .
kbantikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 >http://www.ngi.gr/forum/ ριξε μια ματια και εδω
geoverik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημερα σας, Μπορει να μου στειλει καποιος τα FORLINKS για Destinator pm επειδη τα εσβεισα κατα λαθος? E-Mail [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.