traianos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα ήχου εσωτερική και ένα σετ ηχείων.Τα θέλω πιο πολύ για μουσική αφού δεν παίζω παιχνίδια και δεν βλέπω πολλές ταινίες.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 200 ευρώ για κάρτα και 200 για ηχεία.Έχετε να μου προτείνετε τίποτα;Κάποιος φίλος μου είπε να πάρω σετ ηχείων 2.1 γιατί είναι καλύτερα εφόσον τα θέλω για μουσική.
Dr_Slump Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540168 + http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600
getty Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ηχεία προτείνω altec lansing cs21, άσχημα αλλά πολύ καλά.
vagpap Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μιας και τη θέλεις κυρίως για μουσική, να σου προτείνω ένα επίπεδο πάνω MAudio Audiophile 192 Juli@ (credits to nikoskon) Για ηχεία... με τέτοιο προϋπολογισμό, μπαίνεις και σε επίπεδα monitor. Ρίξε ένα αυτί... MAudio Studio Pro4 Behringer MS40 και όρεξη να έχεις να ακούς ηχεία... Εμπιστεύσου τα αυτιά σου
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Οι δύο κάρτες που σου προτείνει ο Vagpap είναι μέχρι 160€ και κορυφή όσον αφορά το playback αλλά και (ημι)επαγγελματική stereo ηχογράφηση. Η γνώμη μου είναι να πάρεις μια φτηνότερη,δηλ την M-audio Audiophile 24/96. Ηχεία επίσης θα σου πρότεινα πάλι απο την M-audio τα Studiophile DX-4 (160€) αν θες φτηνά. Αν θες κάτι πιο ολοκληρωμένο με sub,τότε πάρε τα Studiophile LX-4 2.1 (260€) τα οποία είναι απλά κορυφή. Αλλιώς αν θες να ξεφύγεις σε ποιότητα αλλά να μην έχεις sub,πάρε τα Studiophile BX5a(240€). Ιδανικός συνδυασμός για ακρόαση και ταυτόχρονα υποφερτός στην τσέπη σου (400€) θα ηταν: 1.M-audio Audiophile 24/96 2.Studiophile LX-4 2.1 Κόστος 95€+260€=355€ χωρίς ΦΠΑ. Κόστος με ΦΠΑ=422€. Μπορεί να υπερβαίνεις το όριο σου αλλά θα τρίβεις τα... ...αυτιά σου με το ηχητικό αποτέλεσμα.
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Γενικότερα για ακρόαση,όποια monitor/nearfield ηχεία και να πάρεις θα σε ικάνοποιήσουν περισσότερο απο κάθε multimedia ηχείο τύπου Creative/Logitech. Ελπίζω να βοήθησα και εγώ.
anthony_crete Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 polla fraga,eleos studio 8a ftiaxeis??? I simvouli mou: Logitech X-530 (ta exw kai exoun top poiothta) oson afora karta ixou thn x-fi mou thn eipan gia mapa!!... opote 8a sou proteina SB Audigy 4
vagpap Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δεν υπάρχουν μόνο Soundblaster, Logitech και Altec Lansing όταν μιλάμε για HiFi μέσω PC. Και αν θέλεις πραγματικό ήχο HiFi από τα PC, ανεβαίνεις σαφώς και σε τιμές
blu-ray Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Παιδιά εχω και εγω M-audio το μοντέλο της υπογραφής μου(ακριβό μοντέλο). Είναι απο τις καλύτερες κάρτες ήχου. Να προτιμίσεις M-audio και στην κάρτα ήχου και στα ηχεία(υπάρχουν και φτηνά μοντέλα). Τώρα αν θες κάτι απλό πάρε για κάρτα ήχου Soundblaster X-FI και για ηχεία Logitech ή Creative. Ελπίζω να βοήθησα...
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Την δική σου M-audio τί να την κάνει; Τί να τα κάνει 10 Ιs/Οs...?
traianos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Παιδια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γιατι ήμουνα παντελώς άσχετος με το θέμα.Μάλλον προσανατολίζομαι προς κάποια M-AUDIO για τον λόγο ότι είμαι μουσικός και ενδεχομένως στο μέλλον να θέλω να κάνω κάποιες ηχογραφήσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο.Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι η ποιότητα του ήχου που θα ακούω.Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
blu-ray Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Την δική σου M-audio τί να την κάνει;Τί να τα κάνει 10 Ιs/Οs...? Φίλε μου δεν κατάλαβες καλά εγω είπα να πάρει M-audio και οχι το συγκεκριμένο μοντέλο
getty Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Παιδια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γιατι ήμουνα παντελώς άσχετος με το θέμα.Μάλλον προσανατολίζομαι προς κάποια M-AUDIO για τον λόγο ότι είμαι μουσικός και ενδεχομένως στο μέλλον να θέλω να κάνω κάποιες ηχογραφήσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο.Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι η ποιότητα του ήχου που θα ακούω.Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Αν πάρεις και ηχεία m-audio αν μπορείς γράψε μας τι πήρες και εντυπώσεις EDIT: ok traianos καλός πολίτης!!!
traianos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 @getty: Θα αργήσω περίπου 2 μήνες γιατί σε 1 μήνα απολύομαι από το στρατό και κατά τα τέλη αυγούστου θα αρχίσω να ξανα δουλεύω οπότε και σκοπεύω με τα πρώτα χρήματα να κάνω μια τέτοια αγορά.Πάντως ότι και να πάρω θα σας πω εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.