Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση & αναζήτηση συμβουλών

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση μιας και το παρόν σύστημα δεν τραβάει άλλο. Το σύστημα που έχω τώρα είναι: Celeron @ 2.4, 768mb @ 333 RAM (256 + 512), ATI x1300 agp8 και κάτι άλλα ψηλά που θα μείνουν και μετά την αναβάθμιση (σκληροί, κάρτες δικτύου κλπ)

Διαθέτω γύρω στα 500 € maximum και σκοπεύω να πουλήσω μερικά parts (όπως είναι η κάρτα γραφικών που είναι σχετικά καινούρια και λίγο χρησιμοποιημένη)

Το PC αυτό προορίζεται για ελαφρύ gaming (WoW, Call of Duty, CS, Tomb Raider και τέτοια) σε όχι πολύ μεγάλες αναλύσεις. 1024*768 και είμαι ικανοποιημένος.

Να και η σύνθεση που έχω σκεφτεί:

MoBo:

MSI RD480 NEO2 FI

CPU:

AMD ATHLON 64 3500+ 2.20 GHZ VENICE SOCKET 939 BOX

GPU:

ASUS AX1600PRO 512 MB Bundle - 'PCI Express'

RAM:

KINGSTON KVR400X64C3A 512MB PC3200 400MHZ VALUE RAM*2 (θα πουλήσω μάλλον την παλιά 512 και θα έχω 1024 @ 400 dual channel)

Ξέχασα τίποτα???

***Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για NVIDIA GPU με την κατάλληλη πρόταση για μητρική ώστε να έχει SLI και όχι CrossFire.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα φύγει ψηλά το σύνολο όμως έτσι.....Εκτός αν βγάλω απο πουθενά αλλού και δώσω στην κάρτα γραφικών....Οι ειδικοί του forum ας πουν απο πού, αν πρέπει, να αφαιρέσω λεφτά για να πάνε σε κάρτα γραφικών

Αλλάζει το σκηνικό............

Πήρε το μάτι μου τις νέες mobo & cpu am2.......

Και επειδή δεν βρίσκω am2 crossfire, παρά μόνο SLI, θέλω πρόταση για κάρτα γραφικών nvidia κοντά στα 140?...

Να και η νέα σύνθεση που σκέφτηκα:

MoBo:

MSI K9N SLI

CPU:

AMD ATHLON 64 3500+ 2.20GHZ AM2 BOX (ο ίδιος με τον http://www.itech.gr/product_info.php?cPath=1_9_170&products_id=710 ειναι?)

RAM:

TWINMOS 8D-22JB5M3BTP DIMM DDR2 512MB PC4300 (533MHZ) *2

GPU:

???????????????????????

Please την βοήθειά σας!

EDIT: H LEADTEK NVIDIA 7600GT 256MB PCI-E DVI TV-OUT RETAIL λέει τίποτα?

Λοιπον αν σε ενδιαφερει φιλε pkoutsias, επειδη απο ωρα σε ωρα αναμενω τη νεα 7900GTX μου, θα πωλησω μια απο τις 2 6600GT μου σε πολυ χαμηλη τιμη.Ξερω οτι αλλου ειναι τα τοπικ για τις αγγελιες, αλλα το λεω μπας και σε διευκολυνω.Ειναι ακομη μεσα στην εγγυηση της!

Παντως καλη ειναι η συνθεση σου.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά ενδιαφέρομαι για κάτι μεγαλύτερης διάρκειας....καταλαβαίνεις.

Κάποιος άλλος να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά μου?

Ευχαριστώ!

Και κάτι άλλο

S2Katana: Το σύστημα που έχεις μέχρι τώρα πήγαινε καλά? Γιατί βλέπω ότι πάνω-κάτω σε τέτοιο επίπεδο θα καταλήξω και εγώ...(με εξαίρεση την κάρτα γραφικών και CPU)

Καλύτερα να τα πούμε στο MSN βέβαια...

Επειδή είναι αρκετά καινούρια και λίγο χρησιμοποιημένη σκέφτωμαι να την δώσω γύρω στα 90€...Έχει ακόμη 2.5+ χρόνια εγγύησης.

Αλλά κάτσε να δούμε αν τελικά θα την κάνω την ανβάθμιση...

P.S. Είναι AGP όχι pci-express

Βιάζεσαι για την αγορά ή μήπως μπορείς να περιμένεις λίγο; Στο λέω αυτό γιατί η Intel βγάζει τον καινούργιο της επεξεργαστή στα μέσα - τέλος Ιουλίου, ο οποίος θα είναι πολύ γρήγορος και σχετικά φθηνός. Αν πάλι επιλέξεις Athlon είτε Χ2 είτε απλό, η AMD ανακοίνωσε πως θα μειώσει τις τιμές της κατά ~50%. Οπότε αν μπορείς .... περίμενε!!!

Μπα...δεν καίγομαι...Δηλαδή μπορεί και μετά το καλοκαίρι...

Αυτό που με καίει είναι να όντως ο 3500+ στα 120? είναι ο ίδιος με αυτόν στα 189?...

Από τα λίγα χαρακτηριστικά που δίνουν, μοιάζει να είναι ίδιοι. Μάλλον όμως έχει γίνει λάθος, καθώς αν συγκρίνεις τις τιμές των 2 σάιτ θα δείς πως σε όλους τους υπόλοιπους AMD το e-shop είναι πιο φθηνό. Πάντως μην καίγεσαι γιατί σύντομα με αυτά τα λεφτά θα παίρνεις X2.

Από τα λίγα χαρακτηριστικά που δίνουν, μοιάζει να είναι ίδιοι. Μάλλον όμως έχει γίνει λάθος, καθώς αν συγκρίνεις τις τιμές των 2 σάιτ θα δείς πως σε όλους τους υπόλοιπους AMD το e-shop είναι πιο φθηνό. Πάντως μην καίγεσαι γιατί σύντομα με αυτά τα λεφτά θα παίρνεις X2.

Για τόσο μεγάλη πτώση τιμών μιλάς? Έτσι να περιμένω....Καθώς με ενδιαφέρει να αντέξει η νέα σύνθεση 1-2 χρονια...οπότε ένας Χ2 είναι ότι πρέπει!

P.S.Και εδώ λάθος?

http://www.camber.gr/productrec.asp?ID=3951

Μάλλον το πλαίσιο και το e-shop πουλάνε τους amd ακριβά.....

Να'ναι καλά το skroutz.gr.....

Η AMD δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις καινούργιες τιμές. Μόνο ότι θα μειωθούν έως 50%. Η Intel έχει ανακοινώσει ότι ο καινούργιος της dual core επεξεργαστής (πού τα τεστ τον δείχνουν 30% γρηγορότερο του x2) θα κοστίζει 183 δολάρια. Στην Ελλάδα πιστεύω πως θα θα κοστίζει περίπου 180-200 ευρώ. Ακόμα και αν δεν πάρεις αυτόν, θα μπορείς να πάρεις κάποιον άλλον πολύ πιο φθηνά απ' ότι τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...