Προς το περιεχόμενο

διευκρίνηση

apopetro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω αν αυτά που χρησιμοποιώ είναι καλά και αν μπορείτε να μου προτείνεται και κάποιοα άλλα. θέλω πάρα πολύ καλά cd για μουσική και μέτρια Dvd ευχαριστώ

Δημοσ.

miso lepto na do ti sfera... mmmm mmmm exei sinefa gmt (kolokeros) den exo kalo sima!

miso lepto na miriso kana nixi... snif snif... mpaaa sapouni mirizoun gmt, eplina ta xeria mou!

aa to vrika tha to do ston kafe (pos ton pineis; ) ep nato nato to vlepo kathara... xmm apoti vlepo den einai kai ta kalitera alla tin kanoun ti doulia tous !

an den to katalaves akoma exeis ksexasei na mas peis pia xrisimopoieis!!! :P

xoris pareksigisi, na kanoume kai ligo plakitsa :)

Δημοσ.
θέλω να ρωτήσω αν αυτά που χρησιμοποιώ είναι καλά και αν μπορείτε να μου προτείνεται και κάποιοα άλλα. θέλω πάρα πολύ καλά cd για μουσική και μέτρια Dvd ευχαριστώ

ego ime iper verbatim kai tdk opos apeira atoma tha poun gia ta taido yuden pos legontai auta(akoma na ta matho).alla oti kai na ine an ine simantiko to exo kai se skliro.pote den ksereis ti mporei n aginei.

Δημοσ.

Λοιπόν κοίτα,τα Τayo Youden(Ταϊο Γουντεν) είναι τα καλύτερα και σε CD και σε DVD αλλά λίγο ακριβούτσικα.Για CD στα προτείνω πάντως.Τώρα για DVD τα BULKPAQ και τα Mirror είναι αρκετά μέτρια.

Δημοσ.

Τα Τayo Youden(καπως αλλιως γραφονται αλλα δε μου ερχεται τωρα) ειναι πολυ καλα για αντογραφα ασφαλειας παιχνιδιων PS2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...